פורומים חדשים בתפוז אנשים

simpsonit

New member
דחחוווףףףףף!!!!../images/Emo41.gif

פתחתי אתר חמוד על מקפליי ובאסטד ואתם מוזמנים להכנס..יש שם מלאאא פעיליות תמונות אנימציות משחקים קליפים...!!!

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

מדברים על פערי הדורות בפורום הורים והוריהם http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1277
בני זוגם של אנשי קבע מדברים על הזוגית, השירות ומה שביניהם בפורום זוגיות בשירות קבע http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1278
רוצים לדעת איך כותבים תוכנה איכותית? בואו לפורום הנדסת תוכנה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1279 גלישה נעימה בתפוז
אנשים

נצל"ש- הראו היום את טום ../images/Emo80.gif

בטלנובלה בע"מ... חחחחח אחת הדמויות שקוראים לה ניצה תוך כדי הסצנה דיפדפה באיזה עיתון והיא נעצרה על איזה עמוד אחד ובאותו עמוד הייתה תמונה של טום... וזאת הייתה תמונה דווקא די גדולה... חחחח איך שראיתי את זה אז אני כזה: היי זה טום! חחחחחחח

DesertRose7

New member
אני בהלם!

זה בטח היה ראש 1 כי הם לא ממש מופיעים במקומות אחרים.. אבל איזה חמודים! גם זה סוג של פרסום..חחחחחחחחחחח

beyonce3

New member
מה?!

היום?!אני אהיה חייבת לראות שידור חוזר!אוי שיט!מחר אבל אני בלונה פארק...גרעעעעעעעע

DesertRose7

New member
../images/Emo45.gif

VOD נראה נורא שימושי כרגע! אבל כבר שמו שם את הפרק?! איזה מספר פרק זה היה היום?

just jenny

New member
איך ראית?!?!../images/Emo12.gif

חחחחחח אני בקושי ראיתי שם ת'תמונות.. חחחחחחחחחחח כפיר הרג אותי "אוי'ש לא אגוסטין עוזב את פלורנסייטה" והתחיל לבכות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני ואחותי נשפכנו
והדבר היחידי שתפסתי זה את עמוד ה"פיצוחים"

חחחחחחחחחחחחחחח כןןןןן ../images/Emo80.gif

זה היה כזה פרק קורעעעעע! וכשכפיר אמר אוי שיט הייתי בטוחה שקרה איזה משו ופתאום הוא צעק על זה שאגוסטין או איך שלא קוראים לו עוזב את פלורסיינטה איך שלא אומרים את זה.... נשפכתי מצחוק כל הפרק הזה!
ואממממ סתם הסתכלי על העיתון שלה וראיתי פתאום תמונה של טום ואז המשכתי להסתכל והיא החזיקה תעמוד אז ראו ת'תמונה יותר ברור.... חחחחח הייתי מזה בשוק... בכלל בקטע הזה בקושי הקשבתי למה שהם אומרים בגלל שהסתכלתי על התמונה...

just jenny

New member
חחחח מאגניב../images/Emo3.gif

אני אראה מחר שידור חוזר, רק בשביל טומי

ותשימי ../images/Emo23.gif טוב טוב.... ../images/Emo80.gif

כי לא ישר קולטים את זה... תיסתכלי טוב טוב כל הזמן על העיתון שניצה מחזיקה... חחחחח תבחני אותו מכל הכיוונים...

simpsonit

New member
אז איך האתר??

וואי אני חייבת לראות על טום!! אם תכירו אותי עוד יותר תגלו שיש לי עליו אובססיה .. בכלל לא הצגתי את עצמי פה .. חחחחחחח ספיר בת 14 בקרוב! מאופקים שרוטה על מקפליי דרוסה על באסטד! חולה על ווסטלייף!!
מתה על מוזיקה! על טום! ועל צ'ארלי!

DesertRose7

New member
הצלת את הפורום!

ממחסור חמור בפאניות של טום! כן כן.. את פחות או יותר הראשונה.. אחרי שנאלצתי לספוג במקותו מילים כגון -- גוש, שמן ושאר מילים לא ראויות.. את פה בכדי להציל את כבודו

just jenny

New member
סליחה??../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אבל גם אני אוהבת את טומי
כפרעליו!! איך אפשר לשנוא אותו?!?! חמוודייייי שלי!!

DesertRose7

New member
השאלה הכי פשוטה..

טום או דאגי? טום או דני? יש לי הרגשה מה תעני..

למעלה