פורומים חדשים בתפוז אנשים

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

מדברים על פערי הדורות בפורום הורים והוריהם http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1277
בני זוגם של אנשי קבע מדברים על הזוגית, השירות ומה שביניהם בפורום זוגיות בשירות קבע http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1278
רוצים לדעת איך כותבים תוכנה איכותית? בואו לפורום הנדסת תוכנה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1279 גלישה נעימה בתפוז
אנשים

love Jay

New member
נצל"ש

יש לי שאלה יש פרקים שאינו עם חולצה אדומה ויש פרקים שהוא עם חולצה לבנה...מאיפה החולצה הלבנה בדיוק??מאיפה היא צצה?

ShiraChan

New member
היא מתחת לחולצה האדומה... החולצה

האדומה היא בעיקרון כמו מגן... היא עשוייה מבד כזה שמגן מפני אש וחרבות וכל מיני כלי נשק אחרים...

Fay Wood

New member
באמת?!?! לא ידעתי....

ולא קשור- ביס 2 יש שר הטבעות- שני הצריחים!!!!!!!!!!!!!!!!!! הסרט שאני הכי אהבתי (הסרט השלישי היה מדכא מידי...)..... אין לי כח לראות... נראה רק את פרודו שלי.. ^_^

אוח

לאבא שלי יש את כל הטרילוגיה ב VDV והוא מנפץ לי את עור התוף הרבה מעבר למה שהייתי חושק צריך ללמד אותם לקח את כל האלפים והפיות והעצים המדברים פעם אחת ולשלוח אותם לנתניה

חליפת אש השועלים או משהו?

שפעם אינו כיסה את קגומה איתה שאחד נשף עלייה אש נראה לי ההוא ללא השער השמנמן בעל ריגשי הנחיתות הגופיה זה שהוא פצוע בעיקר:} איך כל הזמן עושים בו חורים והחליפה נשארת שלמה :}

love Jay

New member
מאיפה את יודעת את זה??

אני לא מפקפקת או משהו אבל מתשהו בסידרה אמרו את זה??

ShiraChan

New member
גם אמרו את זה וגם הראו את זה בפרקים

הראשונים... למשל זו שיש לה כוחות של שיער.. אינו נתן לקגומה את החולצה האדומה ואח"כ זה באמת הגן אליה שזאת עם השיער שרפה את קגומה והיא ניצלה מן האש בזכות החולצה של אינו ו... הערה כנסו לצ'אט!!!!

love Jay

New member
נצל"ש-אני ינצל"ש לעצמי חחח

מישהו יודע מה יהיה היום בפרק?!?! ואל תביאו לי תמונות אני ראיתי אותם...
ועוד ראיתי שאחרי שאינו מחבק את קיקיו היא עוד מנסה להרוג אותו ומאימת עליו עם סכין...איזה כלבה אפילו תודה לא אמרת לו!!!!

love Jay

New member
רציתי להגי עוד משהו בקשר לשסומארו

שסושי הופך לשד הוא נראה מפחיד לא??אם העניים האדומות והשיניים שנראות כאילו הוא אף פעם לא ציחצח אותם...חחח גם לסושי יש תמיד הבעה אדישה כזאת אף פעם אין לו הבעות שמחה או עצב או כעס...שהוא מתעצבן על ג'אקן אף פעם לא רואים אותו כועס רק שומעים את הקול שלא שמתעצבן...אבל להגיד שאפילו הקול שלו אדיש ולא משנה טונים...זה מעצבן!!! זה מציק לי...רק שיתפתי...אלא אם מהו רוצה להגיב על השיגעונות שלי ואיך שאני אוהב לחרבש במוח ואיך שאני אוהבת להתפלסף...חחח מה לעשות זה התכונה העיקרית שלי...

Hadassmn

New member
פעם הוא דווקא חייך

אהמ אהמ: ג'אקן: אמר משהו נראה לי על זה שלאינויאשה יש את טסאייגה או משהו.. לא זוכרת ואז הוא עשה כזה "סשומארו סאמה! אל תכעס! הכל רק אל תכעס!" סשומארו: *מחייך* ג'אקן: *מכסה אותו עם הידיים של עצמו* אל תחייך! לא! אל תחייך!" *סשומארו הולך* ג'אקן: הרגע ירדו לי 100 שנים מתוחלת חיי.." משהו כזה היה.. לא זוכרת בדיוק

hadaroshka

New member
יש מישהו יותר מפחיד מהשד שסושי!!!

שסושי שהפך לשד אולי הוא היה ממש מפחיד!! אבל יש מישהו יותר מפחיד שהפך לשד! והוא אינויאשה! משד למחצית (שד טוב) הפך אינויאשה לשד רע בלי אבן 4 הנשמות! והוא יותר מפחיד אנויאשה השד הרע מסושי!!!

נמ. משהו בקשר לפתיחת הודעות חדשות.

מתי לפתוח הודעה חדשה? מתי שהנושא לפתיחת ההודעה הוא נושא שיכול להתפתח לדיון, כמו למשל פירושי השמות של הדמויות בסדרה, שרשור ציורים\תמונות, דברים שקשורים לסדרה, שרשור פרק יומי וכל מיני משחקים. מתי לנצל"ש? אפשר לנצל"ש הודעה רק אחריי שהדיון בשרשור נגמר ואינו מתפתח, לא לנצל"ש הודעות חדשים או פיקים, זה לא נחמד במיוחד וזה די מעליב. הודעות של הנהלת הפורומים, שבד"כ נמצאות בפורום ובסופו של דבר עוברות לעמוד ה2 הן הודעה מצויינת לנצל"ש. על מה לא לפתוח הודעה חדשה? לא פותחים הודעה חדשה על דברים כמו "מי זה נאראקו?!" על תמונה שמצאתם, או סוג של אוף- טופיק כמו "וואי משעמם לי!" את הדברים האלה אפשר לנצל"ש. למה רצוי לא לפתוח הודעות חדשות על כל דבר? ברגע שפותחים הודעה חדשה שרשור אחר עובר לעמוד השני. נניח שישנו שרשור שכל הזמן מתפתח, והוא עבר אחורה. השרשור מפסיק להתפתח והדיון נגמר, כנ"ל עם הודעות חדשות כמו הודעות על מפגשי צ'אט (שעוזרים לגיבוש הפורום) או שרשורי פיקים. מה היה קורה עם כל אחד היה פותח הודעה חדשה סתם ככה? אם כל אחד היה פותח הודעה חדשה על כל דבר, הפורום היה מבולגן ולא היו דיונים מעניינים, לכן כדאי לשמור על זה ולנסות לפתוח הודעות חדשות על נושאים שיתפתחו לדיון. נ.ב לפני שאתם פותחים את שרשור הפרק היומי, בדקו בכל העמוד שאין אף אחד שפתח את השרשור והשתדלו לפתוח את השרשור בשעה שפויה.:) מקווה שתקראו ושזה עזר לכם, סנונית לבנה.

למעלה