פורומים חדשים בתפוז אנשים

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

דואגים לבריאות הנפש של האשה בפורום חדש של קהילות המרכז הרפואי איכילוב
כבר הספקתם להתמכר? משחקים ללא הפסקה בפורום מפקד צבאות
ההתנתקות יוצאת לדרך. תחושות, דיעות, חוויות, הסכמות ואקטואליה בפורום ההתנתקות המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

אולה אולה! התנתקות ושאר ירקות../images/Emo13.gif

התנתקות!! יאללה מכות!!!! יאללה הפגנות!!!! יאללה צמיגים בוערים!!! וזה מעצבן. הם עמדו לחסום לנו ת'כביש בכניסה למודיעין. כל ה"מודיעין סנטר" (המרכז הגדול של מודיעין) מוצף בכתום. אני אישית בעד, סליחה למתנגדים. פשוט אני משלמת (או יותר נכון ההורים שלי) משלמים מלא כסף כל שנה בשביל שיגנו עליהם, וה מה שהם מחזירים לנו? חוסמים לנו כבישים? חוץ מזה, כנראה שאבא שלי ילך להתנתקות, וזה יפול לי על יום ההולדת. לעזאזל. חרא של תקופה. אה, וכתום. למה דווקא כתום?? למה אחד הצבעים שאני הכי אוהבת?? או. ידעתם משהו? כתום וכחול הם צבעים משלימים. מישהו חשב על זה חוץ ממני? או, כן. אני רק בת 11, אבל יש לי דעות פוליטיות. הידעתם שהתוכנית האהובה עליי בטלוויזיה היא חדשות 2? סתם, סתם. אבל אני מקפידה לא לפספס (-:. או כן. קנו לי את Under my skin המהדורה המיוחדת של אבריל לאבין.

אני, אישית,

כשהייתי אתמול בכיכר הוצאתי את הסכין ואת המצית והורדתי ושרפתי כל סרט כתום שהתנוסס לי מול העיניים. שבוע הבא אני רוצה ללכת ולחלק סרטים כחולים מול האוהל של גוש קטיף בת"א, מישהו רוצה לבוא?

barboshkiss

New member
חחחחחח

אני פשוט מורידה אותם ושמה בפח זה מציק לי בעיניים..חיחי יותר מידי זוהר- זה גורם ליעוורון וחוצמזה שאני בעד

חגי גת

New member
כל הכבוד ילדון...

צריכים לשחוט כל מתנחל! נהרות של דם, נפיק מהם חשמל

Lee G1

New member
קצת מיותר לא?

צריך לקבל כל בן אדם לא חשוב מה הדעות שלו! לא כל דעה תמיד תראה נכונה בעיינך אז מה?! צריך לכבד דעות! לשרוף סרטים כתומים זה קצת מוגזם אתה לא חשוב? אם היו שורפים את הסרטים הכחולים מה היית אומר? אישית נראה לי כתנוני כל עניין הסרטים האלה גם הכחול וגם הכתום... הם לא אומרים כלום לא מסברים כולם הם ממש סתם...

ממש לא

אני מכבד את הדעות שלהם, בטח שאני מכבד... אבל זה לא אומר שאני צריך לתת להם לפוצץ אותי בדעות שלהם! כל מקום שאני הולך אני רואה עוד רמזור, עוד אנדרטה, עוד שלט חוצות שעליו מתנוססים סרטים כתומים... יופי שהם נגד ההתנתקות, אבל מה אכפת לי?? מה הם מנסים להשיג בזה שהם מלכלכים את כל הפאקינג מדינה עם ה"דעות" שלהם?? אם היו שורפים סרטים כחולים לא היה אכפת לי... ההתנתקות תקרה בכל מקרה, בלי שום קשר לסרט כחול... וכן, כל העניין של הסרטים הכתומים כבר עבר כל הגיון... בהתחלה אנשים שמו אותם על המכוניות כאות הזדהות עם המתנחלים/ביטוי להתנגדות שלהם להתנתקות... עכשיו אנשים פשוט ממלאים את הרחובות בסרטים כתומים! בשביל מה?!

BlueBeIl

New member
כן וכל השוליים של הכבישים

הבין עירוניים מלוכלכים בזבל הזה....

נועלה 123

New member
XD את כל כך תמימה.

נראה לך שהמתנחלים לא שורפים סרטים כחולים? ונראה לך שמעניינת אותם הדעה של מישהו אחר? לא מזמן היו כמה מתנחלים אצלנו, וניסו לשכנע את כולם כמה שהם צודקים ואנחנו טועים. הייתי מוכנה לנסות להקשיב להם, אם הם היו מקשיבים גם לצד השני. אבל לא, העיקר שלא יגרשו יהודים מביתם. בולשיט. צריכים להעיף אותם משם כבר. אני לא יכולה לחכות עד שההנתקות תיגמר כבר.

באמת ../images/Emo9.gif?

יונית לוי
חיים יבין
אה ו... קנו לי שני דיסקים בשבוע!! דיווחתי לכם על מה שקניתי יום חמישי של אבריל, עכשיו, אחרי מאה שנה של תיחנונים! יש לי את אמריקן אידיוט!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה