פורומים חדשים בתפוז אנשים

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

דואגים לבריאות הנפש של האשה בפורום חדש של קהילות המרכז הרפואי איכילוב
כבר הספקתם להתמכר? משחקים ללא הפסקה בפורום מפקד צבאות
ההתנתקות יוצאת לדרך. תחושות, דיעות, חוויות, הסכמות ואקטואליה בפורום ההתנתקות המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

R O O L Y

New member
רבע ../images/Emo32.gif - המלצה.

אני ממליצה בחום ולכולם, לצפות בסרט הישראלי "שושלת שוורץ", שיצא היום לאקרנים. אז קודם כל, אני אתן את הרקע לסרט: "אנה, צעירה רוסיה יפיפייה, בת לאב יהודי ולאם נוצריה, מגיעה לישראל כדי למלא אחר בקשתו האחרונה של אביה, להיקבר בארץ הקודש. בניסיונותיה הנואשים להתגבר על הקשיים שמערימות בדרכה רשויות הדת, היא מגיעה למושבה בני אברהם ומוצאת עצמה מעוררת מלחמת כל בכל. לעזרתה של אנה יוצאת מרים שוורץ, שלה מלחמה פרטית משלה: בעלה, ראש המועצה לשעבר, התאבד לאחר שנחשד בקבלת שוחד, והיא מבקשת להיקבר לצדו למרות האיסור ההלכתי. בביתה של מרים פוגשת אנה את הנכד אבישי, צעיר חובש כיפה בעל קול פעמונים, המנסה לנהל את חייו כראות עיניו למרות השגחתו הצמודה מדי של אביו, מתנחל לשעבר ובעל שאיפות פוליטיות בהווה. בתוך כל המהומה, נולדת בין שני הצעירים אהבה גדולה. "שושלת שוורץ" הוא סרט על העימות הקלאסי בין מסורת, משפחה והיסטוריה לבין ערכים אנושיים, חמלה ואהבה, ועל הצורך להתגבר על הסתירות וללמוד לחיות בשלום עם הניגודים." אתם לא חייבים לקרוא את הכל, זה לא ממש מעניין וגם לא מעורר רצון עז לראות את הסרט. אבל (ויש אבל) אני ראיתי את הסרט עוד בשנה שעברה, מסיבות כאלה ואחרות, ופשוט הוקסמתי מכל דקה. שחקנים מצויינים, תסריט מעולה... הכל מקסים. מצאתי לנכון להמליץ על הסרט בפורום מכיוון שחנה אזולאי הספרי (שי תפסיק לצחוק), ששיחקה ב"אסתי", משחקת בו. בגלל זה, אגב, זה רק רבע
. השחקנים המשתתפים בסרט הם: מרים זוהר (המדהימה), טל פרידמן, יהודה לוי, אניה בוקשטיין, דב נבון, עמוס לביא, חנה אזולאי הספרי, שרון אלימלך, ולדימיר פרידמן, ישראל קטורזה, אסף אשתר ואלברט אילוז. נהדרים אחד אחד. בקיצור, כפי שאמרתי בהתחלה - מומלץ בחום ולכולם. עם חיוך.

AmiTutiT14

New member
אני באמת רוצה ללכת לסרט הזה../images/Emo13.gif

ראיתי ביום שבת את המאחורי הקלעים של הסרט וזה עשה לי חשק. נראה שזה סרט מקסים

למעלה