חחחח.. עונה לך../images/Emo87.gif
מה הדבר שאתה חושב שהכי מגביל אותך בחיים? ביישנות! אכן כן אני ביישן! את רואה עכשיו שלא אבל כן אני ביישן!! חח.. מה לעשות?
[ביישנות, הורים מניאקים, חוסר ספונטניות, מראה חיצוני וכו' וכו' - כל סוג של דבר]
גילית שיש לך חודש לחיות - תן לוח זמנים מפורט, מה תעשה בחודש הזה- אז ככה.. בנג'י!! אם אני לא יתעלף שמה! חח.. שי לי פחד גבהים לא נורמלי!! אממ.. לבקש סליחה מכל מי שלא דיברתי איתו! להרוג איזה 2 ילדים שאני לא סובל
! אממ.. מה עוד?! הקיצר לעשות כיף חיים עם החברים!
אם ההורים שלך יתגרשו - עם מי תעדיף לגור, אמא או אבא? אמא! אני יותר אוהב את אמא
אתה חושב שאתה בנאדם טוב? אני לא חושב אני בטוח! חחח.. סתם.. אממ.. כן! אני בנאדם טוב
מה הדבר הכי לא אנוכי שעשית בחיים שלך?
גנבת פעם?ברור!! מה? טוב אז ככה.. גבנתי מכיתה ב'-ה'! חח.. גבנתי את הקעקועים שהיו פעם בשקיות שוקו!, פוגים של פוקימון, מסטיקים וכאלה.. וזהו..
אתה חושב שאתה נראה טוב? בטחח!! חבל שאין לי תמונה
אתה מתקלח מהר או לאט? מהר!! יאללה לצאת! חח..
אוהב אמבטיות? אממ.. כן..
אם היית צריך להיות אחד מהדברים הבאים, במה היית בוחר ולמה? בועת סבון, כדורגל, גרגר חול, מראה, ג'ינס, עגבנייה, ידית של דלת, אסלה, מעיל, מנורה, מזרק של רופא שיניים, נר- מנורה!ולמה? כי מנורה תמיד נשארת.. או שלא..חח.. אבל לרוב הזמן היא תמיד נשארת! היא עוזרת לאנשים לראות דברים! הקיצר דבר טוב! אני אוכל להשקיף על כולם
פעם עקבת אחרי מישהו/מישהי? ספר את הסיפור...- ואווו תמיד שולחים אותי לעקוב אחרי אנשים! אומרים שאני הכי טוב בזה
אז אני יגיד סיפור אחד מעניין! חבר שלי שלח אותי לעקוב כי הוא חושד שלחברה שלו לשעבר יש חבר והוא עוד אוהב אותה אבל היא לא.. אז הוא שלח אותי לעקוב ופתאום ראיתי אותה מתנשקת עם איזה מישהו!! יוו! לא יכולתי לספר לחבר ידעתי שהוא התבאס!! ולא ידעתי מה לעשות!! אבל אחר כך הוא גילה לבד.. היא אמרה לו.. אמרתי לו שידעתי והוא כעס עליי שלא סיפרתי.. אבל סלח אחר כך..חח.. מקווה שמישהו יקרא את כל זה
אתה מעדיף גלידה בגביע או בכוס?בגביע! כי אפשר לאכול את הגביע
מה היה מצויר על התיק ביצפר שהיה לך בכיתה א'? אממ.. וואי איך אני יזכור?! כיתה ג' אי אפשר?! חח.. כיתה ג' היה לי של פוקימון!
אתה חושב שאתה בנאדם רכושני? אממ..לא.. יש לי את החברים שלי הם יכולים לעשות מה שהם רוצים! קנאי? אוו מאודד!! סלחן? אממ אני לא אחד שסולח מהר! אבל אם מישהו פתאום יבקש ממני סליחה לפני כולם אני לא יוכל להשפיל אותו ולהגיד לו לא! אני יסלח..! פלצן? ממש לאא!! תענה על כל אחד מהדברים...
איך הציונים שלך בביצפר? אממ.. סבירים! לא רעים! טובים כאלו!
בפני איזה דבר אתה לא יכול לעמוד? אממ.. שיקנו לי דברים שאני רוצה ואז בטוח אני בא! חח.. [נגיד, אם אתה ממש לא רוצה ללכת לאיזה מקום, מה יכולים להגיד/לעשות שלא תוכל לסרב]
איך אתה מגיב כשאתה רואה ג'וק מחיש צעדיו לכיוונך? מועך אותו עם הרגל מביא נייר ומרים אותו וזורק הישר לפח!
יש לך בובות? יש להם שמות? לאא!
היה לך פעם צב? כן! קראתי לו צבי! חחח.. הייתי קטן לא היה לי שמות!
אתה ישן עם מזגן? עם מאוורר? בלי כלום? עם מאוורר!
עם איזה שמיכה אתה ישן בקיץ, אם בכלל? פיקה!
למה קוראים לך תום? כי אני תמים?! חח.. סתם אמא שלי אהבה את השם הזה אז קראה לי ככה..
איך היית רוצה לקרוא לבת/לבן הראשון/ה שלך? ולמה? הוו שאלה מצוינת!! אני יקרא לבן הראשון שלי- מקס!! יוו איזה שם יפהה זהההה!! אם לא היו קוראים לי תום אז הייתי מעדיף שיקראו לי מקס! זה שם אלוףף!!
נהנית לענות על כל השאלות האלה או שזיינתי במוח?! אמממ.. כן... היה נחמד! חח..
והכי חשוב - מ-1 עד 10, כמה אתה אוהב אותי?חחחחחח.. אני יענה למה לא?! אני יהיה כנה אבל! בהתחלה היית נראית סופר דופר סנובית מתלהבת! חחחח.. אל תעלבי!! אבל אחר כך ראיתי שאת חמודה וכזאתי... ולא סנובית.. אני לא אוהב את הקטעים שלך שאת מרצה לי שאני לא יגיב למה שאומרים על אמנדה יוו זה מרתיח אותי
אבל בכללית את ילדה ממש חמודה! אז אני נותן לך.. 9+ 10 עוד לא.. מתי שתפסיקי להרצות לי על אמנדה אז תקבלי 10