פורומים חדשים בתפוז אנשים

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

דואגים לבריאות הנפש של האשה בפורום חדש של קהילות המרכז הרפואי איכילוב
כבר הספקתם להתמכר? משחקים ללא הפסקה בפורום מפקד צבאות
ההתנתקות יוצאת לדרך. תחושות, דיעות, חוויות, הסכמות ואקטואליה בפורום ההתנתקות המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

Hip Hop star

New member
למה?../images/Emo12.gif

כי בריטים הם ג'נטלמנים!(חוץ מראש העיר של לונדון הבטטה.
). מ-12:30 עד 13:30......... ב-BBC פריים.ערוץ 7 למי שיש הוט. לכל הצופות בורוניקה מארס....אני חושבת שאני יודעת...אבל...האם דאנקן הרג את לילי?!
........בגלל ההתקף זעם,ובגלל זה הוא לא זכר?וכי ההורים שלו כאלה מושים פושים שומרים על שם טוב,והאשימו את קונץ'?!פאק בא לי להתאבד...

DesertRose7

New member
אני ידועת ואני יודעת

ואני לא אגלה לך !! באיזה ימים זה? פשוט בדקתי בממיר אבל לא כתוב כלום

Hip Hop star

New member
תודה ותודה!!!!!!../images/Emo6.gif

אני באמת לא רוצה שתגלי לי,פשוט הייתי חייבת לרשום את זה,ולהרגיש שעליתי על משהו..כ"כ רוצה להיות ורוניקה..כאילו הדמות..לא קריסטין..שאגב בכלל לא מזכירה לי מישהי בת 25!!!!!!!!
........ וברור שלא יהיה כתוב לך..זה יום שבת....................

DesertRose7

New member
אני ממש מצטערת לאכזב אותך

אבל מה שאת חשבת שזה טוטפ סאטרדיי.. זה טוטפ 2 - תוכנית רגילה פשוט המתכונת שלה זה שירים שצעדו בעבר - הופעות מהעבר. זה לא טוטפ סאטרדיי.. הלוואי שזה היה

../images/Emo45.gif+הוכחה!

קראתי במלא אתרים שטומוש כתב את השיר...הינה אחד: The single, ‘All About You’, is a double A-side and is due in the shops March 7. One side featrures an original track called 'All About You', written by Tom from the band. It was recorded at London’s famous Abbey Road studios with a 60-piece orchestra. The song on the other side is a cover version and will be announced soon. הינה האתר: http://www.thesoundstation.org.uk/jsp/8-14/news/8-14_McFly_Comic_Relief.jsp

אוווווווופס! שירשרתי בטעות לפה!

התכוונתי לשירשור של הבנות שאמרו שלא טום כתב תשיר... אז אני אעשה את זה לנצל"ש...

Hip Hop star

New member
כמו שאמרתי בבאסטד...

אני יודעת מהזה פופ אוף דה טופס2!.........נחכה ליום שבת.... את TOTP2 משדרים TOTP הרגיל של המצעד..ושניהם נמשכים חצי שעה,ולא שעה...לכן צריך לחכות,וללכת לישון בזמן,כדי להספיק לראות..מי מתנדבת להזכיר לי?

DesertRose7

New member
זה ספיישל אלטון ג'ון

ככה שיש מצב שזה יותר ארוך מהרגל. חוץ מזה שאצלי כתוב שזה רק מ12:30 עד 13:05 לא יותר מזה.

Hip Hop star

New member
איפה קראת?

אני עוד לא הספקתי להסתכל שוב פעם איזה TOTP כתוב.......אבל אני יודעת שזה שעה.....את יודעת במקרה כמה זמן נמשך TOP שם,בלונדון?

DesertRose7

New member
בממיר הדיגיטלי

במדריך ערוצים ואין לי מושג כמה זמן זה נמשך אני לא רואה TOTP 2

Hip Hop star

New member
אני יודעת...

אני ראיתי כמה פעמים..זה באותו אורך של TOTP.חצי שעה נו...אפילו פחות.......

M c F l y

New member
עוד נצל"ש =]

אני לא אהיה פה ממחר 16 ימים
כי אני טסה
נתראה =] |מחזיקה אצבעות שיהיה את הדיסק של מקפליי בתו השמיני או לפחות את של באסטד|

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif תהני../images/Emo140.gif

באסטד יש בטוח
. מקפליי אין
.

למעלה