פורומים חדשים בתפוז אנשים

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

פועלים למען בעלי האלרגיות למוצרי מזון בפורום אלרגיות מזון http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1326
פורום ללהקת הרוק הישראלית העולה סינרגיה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1327
מדברים לטינית ויוונית עתיקה בפורום שפות קלאסיות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1329 המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

anatina

New member
מקום חדש ומיוחד ליוגה ומדיטציהו

אתם מוזמנים לשיעור ניסיון חינם ביוגה או מדיטציה בדארמה- מקום מיוחד, מרווח ואינטימי ובו שיעורי יוגה דינאמית ומחטבת וגם בייבי יוגה, יוגה לילדים, יוגה לנשים בהריון ועוד... כל הפרטים באתר www.darmayoga.co.il

מיר6

New member
חברת הוט לא מספרת את האמת

הנידון: מודעת הפרסומת למבצע של HOT ו-SONY לכבוד מחלקת פניות הציבור, חברת HOT, הבוקר (24.7), לאחר שסיימתי לקרוא את מדור הספורט בעיתון הבוקר שלי, נתקלתי במודעת פרסום של חברת HOT ובה פרטים על מבצע חדש שעורכת החברה בשיתוף עם חברת SONY (ישפאר). הכיתוב במודעה היה חד משמעי: "הצטרף ל-HOT ותקבל SONY" ומתחתיו הופיע הכיתוב "המבצע גם ללקוחות קיימים!". מאחר ואני כבר מורגל במודעות פרסום מטעות, המבטיחות הרים ולבסוף כמעט אינן מקיימות דבר, עשיתי מאמץ נוסף וקראתי גם את 'האותיות הקטנות'. שם נכתב כי: "מנוי שמתנתק יחוייב בהחזר תשלומים חודשיים בסך 68 ש"ח לחודש עד לתום 36 חודשי ההתחיבות". ובכן, מה אומר, על פניו בהחלט מבצע מדהים וכדאי. בהיותי לקוח קיים של HOT משכבר הימים, שמחתי על האפשרות שעלתה בידיי לזכות במצלמת וידאו משוכללת עבור התחיבותי לחברה לשלוש השנים הקרובות. נראה לי הוגן למדי. לאחר המתנה של קרוב לעשר דקות על קו הטלפון של שירות הלקוחות של HOT, ביררתי פרטים נוספים על המבצע עם נציג השירות. מה רבה היתה פליאתי לכשהתבררו לי הפרטים האמיתיים המסתתרים מאחורי ה-"מבצע" כביכול: ראשית, ה-"מבצע" כרוך בהצטרפות למסלול של חבילת בסיס + 10 חבילות נוספות, ב-209 ש"ח לחודש. הגם שדבר מזה לא נאמר במודעה, זה עדיין נשמע לי הוגן למדי, שכן לא באמת ציפיתי לקבל מצלמת וידאו מבלי לעשות דבר עבור HOT. ואולם, זה לא הכל. לאחר שנציג השירות סיים לעדכן אותי בחבילות החדשות שאצטרך לרכוש, הוא הפנה אותי לפרט "שולי" נוסף, שדומה כי פרח אף הוא מזכרונם של עורכי המודעה – תשלום "זעום" בסך 68 ש"ח לחודש, למשך 36 חודשי ההתחיבות, עבור מצלמת הוידאו, שאמור לשלם כל לקוח המצטרף למבצע (ולא רק כאלה שמתנתקים מן החברה, כפי שנכתב במודעה!) מחישוב פרטי ה-"מבצע", נתברר לי כי סך התשלומים שיהיה עליי לשלם לאחר ההצטרפות ל-"מבצע" המדהים שלכם, עומד על כ-91 שקלים לחודש למשך 36 חודשים (23 ש"ח עבור החבילות הנוספות + 68 ש"ח עבור המצלמה), ובחישוב הכולל מדובר על כ-3300 שקלים (!!!) לשלוש השנים, סכום המאפשר לרכוש בנקל מצלמת וידאו אחרת, מבלי להזדקק לשירותי התיווך המופלאים של HOT. יתרה מכך: מבדיקה קצרצה שערכתי, נתברר לי כי את דגם המצלמה המופיע במודעה (DCR-HC17E), ניתן לרכוש בחנויות במחיר של 2,388 ש"ח בלבד – כלומר במחיר הנמוך עוד יותר מן המחיר שיידרש לשלם עבורה מי שכן הצטרף ל-"מבצע" (2448 ש"ח)! עם העובדה כי חברת HOT מנסה להילחם במתחריה, אין לי כל בעיה, להיפך. ואולם כש-HOT עושה זאת באמצעות מודעות פרסום מטעות ומבצעים חסרי שחר מסוג זה, על גבם של לקוחותיה – זו כבר חוצפה ממדרגה ראשונה. אני בטוח כי HOT פועלת מאחורי אין-סוף הגנות משפטיות וייעוצים משפטיים מסוגים שונים. ועדיין, גם אם המודעה הנ"ל הינה חוקית בכל רמ"ח אבריה, אין ספק כי היא בזה לכללי המשחק האתיים ומזלזלת בכל נורמה אתית של אמינות והוגנות כלפי הצרכן או הלקוח. הלקוח הזה הוא אני, במקרה זה, וגם אם רבים אחרים עברו על כך לסדר היום – אני מסרב לעשות כך, ודורש כי הפרטים המטעים במודעה ישונו וכי המודעה תתוקן בהתאם לפרטיו האמיתיים של המבצע. היום (27.7), התפרסמה המודעה הבעייתית פעם נוספת. אני שולח אליכם שנית פקס זה, שכן לא קיבלתי כל תגובה מכם. אודה באם תחזרו אליי בטלפון: 09-7746893 אביב אברמוביץ', לקוח זועם.

למעלה