פורומים חדשים בתפוז אנשים

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

מתעדכנים בכל הקשור לזכויותכם כמאבטחים ושומרים בפורום אמי``ל מאבטחים ושומרים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=782
איזו מפלגה תקבל הכי הרבה מנדטים? מדברים על ראש הממשלה הבא בפורום בחירות 2006 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1423
מי אמר שבגיל מאוחר אי אפשר? בואו לפורום הורות מאוחרת http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1418
פינה חדשה לחובבי האקסטרים - פורום קייטסרפינג ואקסטרים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1422 סופ"ש נעים והמשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

bkrock

New member
שאלה

שלום, אני בעלת חנות למוזיקה וספרים ןהייתי רוצה לדעת אם זה בסדר לפרסם את הלוגו של החנות שלי עם פרסום כמו של גריפון? תודה רבה, מחכה לתשובה הגר

cold as ice

New member
התשובה בגוף השאלה...

אם גריפון עושים את זה למה את לא יכולה? אפילו נשמח לשמוע על מקום חדש! אגב גריפון, קצת התאכזבתי... החנות מתוארת כמינימום ענקית כשבפועל היא ממש מטר על מטר...

האירי

New member
איפה היא מתוארת כענקית ,אבל מטר על

מטר?היא 25 מטר מרובע +גלריה {אם חשוב לך הגודל},מצטער שאיכזבתי אותך,מזל שלא ראית את התקליטונים. ולדנטל,הופעתי שמונה פעמים בשמונה חדשים ולמעט פעמיים היו אלו תשובות לאנשים שחיפשו דברים שיש אצלי. אני להבדיל לא כותב על עצמי בשם אחר או נותן לילדים שלי לכתוב. אני מבין שזה מעצבן אך הרלוונטיות של הפורום היא פיתוי זול וגדול. מדוע שלא תפתחו פעם בשבוע שרשור מיוחד שבו בתי עסק שקשורים לעניין יוכלו לפרסם בלי להתבזות מבצעים אפילו מיוחדים לחברי הפורום,זה ממילא פורום מסחרי שאינו בא לתרום ידע בשום נושא אלא לסייע בחיפוש כששני הצדדים יוצאים נשכרים. קצת נפגעתי,אני ספונטני ורגיש. הפלאייר באמת מסחרי מידי ולא יוצג כאן

דנטל

New member
לספור לך את כמות ההודעות?

שמונה חדשים? זה יוצא ה- 27/3/2005, נכון? OK 21 הודעות בניק "האירי" (היתה עוד אחת ב- 13/3 אבל זה יותר מ- 8 חודשים) 3 הודעות בניק "gryphon music" גם 25 הודעות זה לא כזה ביג דיל, בעיני, בתקופה של 8 חודשים. להתעלם מכך ששלוש ההודעות של הניק gryphon music נכתבו בין ה- 21 וה- 24 בנובמבר? ומה עם זה שהראשונה מבין ה- 21 הספורות שהאירי כתב היתה רק לפני חצי שנה אז מדובר, בעצם, ב- 21 הודעות בחצי שנה ולא ב- 8 חודשים? יקירי, לא מענין אותי לעשות פה חשבונות גם אם זה היה משעשע לכשעצמו. דווקא בתור עסק אתה אמור להבין שתפוז - בתור עסק - מעונין להרויח והרווחים פה הם מפרסום. לכן אסור הפרסום החופשי על גבי הפורומים. אחד מתפקידי מנהלי הפורומים הוא לשים עין גם על הענין הזה. בשל היותך בעל עסק שיש לו זיקה ישירה אל נושאו של הפורום, ההודעות שלך בהחלט ברוכות פה ואני גם רואה בהשתתפותך בפורום מחמאה ומעריכה ביותר את העובדה שאתה לא מסתתר מאחורי טוקבקים, אבל לא שוכחת את הפורטל שאני משרתת. הבקשה היא לפרסום פחות בוטה, זה הכל. לא משהו שצריך להעלב ממנו, במיוחד כשלא היתה כוונה להעליב, יא ספונטני ורגיש שכמותך
.

cold as ice

New member
או קיי... גלריה וזה... אבל מבחינת

מוזיקה, אין מה להשוות בכלל לחנויות תל אביביות כמו החור בשחור
/ האוזן השלישית או אפילו הקומה השלוש עשרה, שהיא דווקא הכי פחות מובילה, אבל עדיין יש מציאות או למשל אוף דה רקורד...

gryphon music

New member
אתה צודק,המציאות הכתה בפניי.גם בבית

הספר תמיד הייתי אחרי כולם ואני שם לב פתאום שכלום לא השתנה.תודה . לפי שם המשתמש שלך אני מבין שחיפשת מציאות של פורינר ואני כבר רץ להחליף עם מישהו כמה מהזאפות שיש לי באלבומים של הלהקה המפוארת הזו. וכדי לסיים בכל זאת בנימה ידידותית,אתה תמיד מוזמן,מבטיח להרחיק כמה ארונות החוצה שיהיה לך יותר מרחב{כמו בכל המקומות שציינת}
ביי,ואסיים בשורה גאונית ועמוקה של "פורינר" IVE BEEN WAITING FOR A GIRL LIKE YOU

fine a

New member
הקומה השלוש עשרה

הכי פחות מובילה????? על מה אתה מדבר, זו חנות התקליטים המועדפת עליי. בטח יותר טובה מהאוזן השלישית

cold as ice

New member
מבחינת דיסקים היא הרבה פחות מובילה

תקליטים היא בסדר... אולי כדאי שתיכנס לחור בשחור ולאוף דה רקורד... את האוזן אני לא ממש אוהב בכללי... אבל אני לא מסוגל להיכנס לחור בלי לקנות משהו...

דנטל

New member
מותר פרסום רק במקרים מסוימים

תפוז הוא אתר מסחרי ולכן הפרסום אסור בו ומי שמעונין לפרסם מוזמן לפנות אל מחלקת הפרסום של האתר. פה בפורום מתירים פרסום שמשרת את חברי הפורום ושאינו הצפה ו/או הגזמה. כלומר, אם סתם היה מפרסם את החנות, היינו מרשים את זה אולי לא יותר פעם אחת כי פרטי החנות נמצאים במאמרי הפורום, אבל כשהפרסום הוא מבצעים או מעבר כתובת ובקיצור אירועים מיוחדים - זה לרוב לא ימחק. בהזדמנות זו אבקש מגריפון להוריד קצת את המינון כי זה כבר על סף ההגזמה וכמעט דורש דיווח למחלקת הפרסום דבר שעשוי לגרור לחסימה ואנחנו לא מעונינים בכך בהתחשב בעובדה שיש פה ציבור שחלקו שמח על העדכונים האלה
.

למעלה