פורומים חדשים בתפוז אנשים

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

שרון, פרס ותירוש כבר שם - הצטרפו גם אתם לפורום מפלגת קדימה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=345
להתמודד עם החיים זה לא פיקניק, אבל גם בפורום יודעים שהחיים זה לא הכל http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1026
יש רופא בבית? יש, והוא הכי לא שגרתי שיש. מדברים עליו בפורום לסדרה האוס http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1431
קחו לכם תפוחים ותמרים וגלשו לפורום של רמי קליינשטיין http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1432
בעלי אורגנים אוטומטיים מכל הסדרות ומכל הזמנים מוזמנים לפורום MIDI ואורגנים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1433
שיגעון הגו חוזר ובגדול בסדרת האנימה החדשה - היקארו נו גו http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1434
דעו את זכויותיכם - פורום דיני ביטוח לאומי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1435
בואו לפתוח את לבכם בפורום שרון הולצמן http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1436 סופ"ש מהנה והמשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

ברררר

New member
אם בא לכם עוד שאלון שהמצאתי ברגע

של שגעון. **מקורי זה הכי אחי
הייתם בפסטיגל אי פעם בחייכם? אם הייתם, איזה הכי אהבתם ולמה?!
יצא מדור פוסטרים בראש 1- אני רץ קנות או WTF??
בארומה אני אוכל- סנדוויץ' צונעי עם לחם שחור או סנדוויץ' ארומה עם לחם קל? (
ותחשבו לבד למה)
השבוע הלכתי ל- זוג משמיים או להארי פוטר 4?
כולי התרגשות כי- עוד מעט חנוכה ויש סופגניות או כי יש מפגש פורום בקרוב מאוד?
ציפי שביט הכי כוסית כי- היא ג'ינג'ית דהה או כי הנקודת חן שלה בסנטר מסובבת לי ת'ראש?
כמבקשים מנני לסדר את הבית אני- רץ לסדר בשחמה ובששון או אומר עוד חמש דקות ושוכח לגמרי?
הגעתי לחנות פרחים מדהימה- אני נכנס וקונה פרחים משפחה/חבר/ה או רץ משם עם הרבה טישו כי הפרחים עשו לי אלרגיה?
כשהייתי קטן הייתי- משחק בברביות או נוסע על המכוניות צעצוע שלי?
אם היה לי כלב הייתי- מספר אותו לבד או הולך עם אבא לראות איך מרדימים אותו בשביל שלא ינשך את הספרית כלבים?
אם היה לי אקדח אז- "הייתי יורה בעצמי" או שומר אותו למקרה שהמורה תחליט לא להעביר אותי בספרות?
אני אוכל סרטים- אני חושב שאבא שלי בוגד באמא שלי או אני מרגיש שמישהו עוקב אחרי כל הזמן?
מחר ב21:00 בערב אני- רץ לראות את נולד לרקוד שכבר התמסחר אבל למי אכפת עידו תדמור שמה או לל"ט חל"פ ונתראה מחר בבצפר
?
כשאני לומד למבחן אני- לומד שבוע לפני או לומד יום לפני?
אם אני מתרחק מחבר טוב שלי אני- מחכה שיבוא לדבר איתי על זה או רץ לדבר איתו שחס וחלילה הקשר לא יתנתק?
לחבר/ה שלך יש פתאום התקף עצבים והיא/הוא מוציא/ה עליך את כל העצבים אז את/ה- אומר לה שלום שלום ואל תבואי בחלום ואז שולח אותה לאברבנל או מרגיע אותה בחפיסת אוריאו
?
היום בערב אני- נרקב בבית או יוצא למרכז ומעשן נרגילה עד שהריאות יתפוצצו?
בר השתגעה- לא נכון או דהההההההההההה? שבת שלוווווום ומבורך.

0mroosh

New member
עצי רימונים.

הייתם בפסטיגל אי פעם בחייכם? אם הייתם, איזה הכי אהבתם ולמה?! הייתי כמה פעמים, 96' איכותי לגמרי. (הייתי בכולם, כלומר, באלה שאני זוכר את עצמי בהם, חוץ מאחד, שהחלטתי שאני גדול ולא הולך, ואז התחלתי לקחת את אחותי הקטנה..אמא במילא לא אוהבת את מופעי החנוכה..:$|מגלומניה|. יצא מדור פוסטרים בראש 1- אני רץ קנות או WTF??
חזרתי מסבתא וכבר אין עצי רימונים.. בארומה אני אוכל- סנדוויץ' צונעי עם לחם שחור או סנדוויץ' ארומה עם לחם קל? ( ותחשבו לבד למה) קשה לי לחשוב לבד, תגיעי מהמושב הצפוני שלך להחזיק לי ת'יד. בארומה אני וקוב מפסלים בסוכר חום (ב2 גוונים!), ויש גם שוקו, קצפת וקראוסון ארומה. מאז תאונת ממרח עגבניות, אני נגמל מסנדוויצ'ים. השבוע הלכתי ל- זוג משמיים או להארי פוטר 4?יוצאים מנק' הנחה שהדרומיים אינם יודעים קולנוע מה הוא, אז יש חרא סרטים, מן הסתם לא ראיתי את השתיים, גם לא מתוך חוסר ברירה. כולי התרגשות כי- עוד מעט חנוכה ויש סופגניות או כי יש מפגש פורום בקרוב מאוד?יש מפגש פורום ורונה תגיע, מחופשת לסופגניה. ציפי שביט הכי כוסית כי- היא ג'ינג'ית דהה או כי הנקודת חן שלה בסנטר מסובבת לי ת'ראש?כי יש לה שערה ג'ינג'ית בנק' חן, שמביאה איתי לכדי לכלוכית בתחתון. כמבקשים מנני לסדר את הבית אני- רץ לסדר בשחמה ובששון או אומר עוד חמש דקות ושוכח לגמרי? אין לי נני, והיא בכלל דמות פקטיבית שיצרה חברת טלוויזיה אמריקאית. הגעתי לחנות פרחים מדהימה- אני נכנס וקונה פרחים משפחה/חבר/ה או רץ משם עם הרבה טישו כי הפרחים עשו לי אלרגיה?מוכרים משפחה וחברים בחנויות פרחים? מוזר.
כשהייתי קטן הייתי- משחק בברביות או נוסע על המכוניות צעצוע שלי?הייתי מבלה את זמני בלבהות בפרסומי סרטים ובצפייה בלתי פוסקת של כל הבא ליד. אם היה לי כלב הייתי- מספר אותו לבד או הולך עם אבא לראות איך מרדימים אותו בשביל שלא ינשך את הספרית כלבים?
תמיד עשיתי קוקיות לכלבים שלי. אם היה לי אקדח אז- "הייתי יורה בעצמי" או שומר אותו למקרה שהמורה תחליט לא להעביר אותי בספרות?"אף אחד לא יגדיר לי את החופש שלי"? ספרות זה כיף, מה שמוביל לציונים גבוהים.
, לגבי תחילת השאלה. אני אוכל סרטים- אני חושב שאבא שלי בוגד באמא שלי או אני מרגיש שמישהו עוקב אחרי כל הזמן?זה לא כ"כ רחוק מהמציאות, כיום הם אוהבים מרחוק.
מחר ב21:00 בערב אני- רץ לראות את נולד לרקוד שכבר התמסחר אבל למי אכפת עידו תדמור שמה או לל"ט חל"פ ונתראה מחר בבצפר ?רמאית! את לא אובייקטיבית!
כשאני לומד למבחן אני- לומד שבוע לפני או לומד יום לפני?בדרך לבי"ס, אלא אם כן זקנה רוסיה ממזמזת לי את הברך.
לחבר/ה שלך יש פתאום התקף עצבים והיא/הוא מוציא/ה עליך את כל העצבים אז את/ה- אומר לה שלום שלום ואל תבואי בחלום ואז שולח אותה לאברבנל או מרגיע אותה בחפיסת אוריאו ?
<--אוריאו, ולא, זו לא התשובה, הממ. לא יודע?
היום בערב אני- נרקב בבית או יוצא למרכז ומעשן נרגילה עד שהריאות יתפוצצו?פוי לעשן
, הממ קר שם בחוץ.
גוד שאבס!

darling2

New member
"אבא סליחה אבא סליחה..." ../images/Emo47.gif

הייתם בפסטיגל אי פעם בחייכם? לא
אף פעם מי מתנדב לקחת אותי שאדע אפילו רק לפעם אחד את חוויה עוצרת נשימה שכזו
אם הייתם, איזה הכי אהבתם ולמה?! הכי אהבתי את חני!
יצא מדור פוסטרים בראש 1- אני רץ קנות או WTF?? מה?
בארומה אני אוכל- סנדוויץ' צונעי עם לחם שחור או סנדוויץ' ארומה עם לחם קל? ( ותחשבו לבד למה) ארומה
..וקוראסון יאמי
השבוע הלכתי ל- זוג משמיים או להארי פוטר 4? לא זה ולא זה..אבל לא אוהבת הארי פוטר..
כולי התרגשות כי- עוד מעט חנוכה ויש סופגניות או כי יש מפגש פורום בקרוב מאוד? יש מפגש פורום!!!ברור!
ציפי שביט הכי כוסית כי- היא ג'ינג'ית דהה או כי הנקודת חן שלה בסנטר מסובבת לי ת'ראש? ציפי שביט הכי כוסית..כי היא ג'ינג'ית! ואם היא באה עם חני נחמיאס! יותר טוב מזה לא יכול להיות
כמבקשים ממני לסדר את הבית אני- רץ לסדר בשחמה ובששון או אומר עוד חמש דקות ושוכח לגמרי? החדר שלי לרוב מסודר..וגם לא מבקשים ממני..
הגעתי לחנות פרחים מדהימה- אני נכנס וקונה פרחים משפחה/חבר/ה או רץ משם עם הרבה טישו כי הפרחים עשו לי אלרגיה? קונה לכולם! מי רוצה
?
כשהייתי קטן הייתי- משחק בברביות או נוסע על המכוניות צעצוע שלי? ברביות
אם היה לי כלב הייתי- מספר אותו לבד או הולך עם אבא לראות איך מרדימים אותו בשביל שלא ינשך את הספרית כלבים? יש לי..הייתי לוקחת אותם למואיש!
שיעשה להם בלונד פלטינה..או פוני ורוד זוהר
אם היה לי אקדח אז- "הייתי יורה בעצמי" או שומר אותו למקרה שהמורה תחליט לא להעביר אותי בספרות?..הו. עברי
החיים יפים
אני אוכל סרטים- אני חושב שאבא שלי בוגד באמא שלי או אני מרגיש שמישהו עוקב אחרי כל הזמן? אף אחת מהאפשריות..
מחר ב21:00 בערב אני- רץ לראות את נולד לרקוד שכבר התמסחר אבל למי אכפת עידו תדמור שמה או לל"ט חל"פ ונתראה מחר בבצפר ? ברור שרואה! "בת שבע" הצעירה הופיעו אצלנו בביצפר!!|מדהים
כשאני לומד למבחן אני- לומד שבוע לפני או לומד יום לפני? יום לפני לכל היותר!
אם אני מתרחק מחבר טוב שלי אני- מחכה שיבוא לדבר איתי על זה או רץ לדבר איתו שחס וחלילה הקשר לא יתנתק? לא מתרחקת
לחבר/ה שלך יש פתאום התקף עצבים והיא/הוא מוציא/ה עליך את כל העצבים אז את/ה- אומר לה שלום שלום ואל תבואי בחלום ואז שולח אותה לאברבנל או מרגיע אותה בחפיסת אוריאו ? שלום שלום, מדברים ואז חפיסת אוריאו...
היום בערב אני- נרקב בבית או יוצא למרכז ומעשן נרגילה עד שהריאות יתפוצצו? לא מעשנת
בר השתגעה- לא נכון או דהההההההההההה? בר חמודה!

0mroosh

New member
oh. sweet painted lady

אני עם השיר הזה כבר למעלה משעה ועם "אצלנו בחצר"
. בכל אופן, מואיש נפטר ממנת יתר של ווקס,
נצטרך לצבוע את הפוני של הלוויתנים שלך בעצמנו
.
(הפרח מוגש בפראיות דרך המפשעה, כמו שנהוג בבת שבע
, אני גם רציתי שהקרחת תהפנט אותי
).

שוודה

New member
יוהו!

הייתם בפסטיגל אי פעם בחייכם? אם הייתם, איזה הכי אהבתם ולמה?! הייתי רק באחד, ב93 נראה לי (זה עם ריקי גל ואתניקס) אבל דווקא לא אהבתי אותו. הכי אהבתי את 92 עם חני נחמיאס ששרה "ילדת סנדוויץ'" ומיכל ינאי עם "שלום". איך נפלו גיבורים... יצא מדור פוסטרים בראש 1- אני רץ קנות או WTF?? וואט דה פאק? אני אקנה רק אם יהיה מדור שווה באמת. נניח בריטני. בארומה אני אוכל- סנדוויץ' צונעי עם לחם שחור או סנדוויץ' ארומה עם לחם קל? ( ותחשבו לבד למה) אייס קפה. ואז קופאת למוות. השבוע הלכתי ל- זוג משמיים או להארי פוטר 4? לא לזה ולא לזה. ראיתי "הציפורים" של היצ'קוק. כולי התרגשות כי- עוד מעט חנוכה ויש סופגניות או כי יש מפגש פורום בקרוב מאוד? מפגש פורום!!!! יוהו!!!! ובטח גם נאכל סופגניות כי זה גם חנוכה! ציפי שביט הכי כוסית כי- היא ג'ינג'ית דהה או כי הנקודת חן שלה בסנטר מסובבת לי ת'ראש? כי יש לה את הנפילות הכי סקסיות כמבקשים מנני לסדר את הבית אני- רץ לסדר בשחמה ובששון או אומר עוד חמש דקות ושוכח לגמרי? אומרת עוד 5 שנים ושוכחת לגמרי הגעתי לחנות פרחים מדהימה- אני נכנס וקונה פרחים משפחה/חבר/ה או רץ משם עם הרבה טישו כי הפרחים עשו לי אלרגיה? אני קונה חבר כשהייתי קטן הייתי- משחק בברביות או נוסע על המכוניות צעצוע שלי? על המכונית צעצוע שלך בטוח לא נסעתי, אז אני מניחה שמשחקת בברביות אם היה לי כלב הייתי- מספר אותו לבד או הולך עם אבא לראות איך מרדימים אותו בשביל שלא ינשך את הספרית כלבים? הייתי עושה לו פונפון בזנב ומסביב לצוואר אם היה לי אקדח אז- "הייתי יורה בעצמי" או שומר אותו למקרה שהמורה תחליט לא להעביר אותי בספרות? הייתי יורה בעצמי כשהמורה תחליט לא להעביר אותי בספרות. למרות שזה לא יקרה כי היא מתה עליי ואני יודעת לחרטט שטויות יפות במבחנים. אז כנראה שאני אירה בעצמי כשהיא לא תעביר אותי בהבעה (זו אותה מורה) אני אוכל סרטים- אני חושב שאבא שלי בוגד באמא שלי או אני מרגיש שמישהו עוקב אחרי כל הזמן? מישהו עוקב אחריי כל הזמן. זה הפנטום של מגמת קולנוע. הוא גם מזיז את המצלמות בלי שנוגעים בהן. והוא מעלים קלטות. תזהרו ממנו! מחר ב21:00 בערב אני- רץ לראות את נולד לרקוד שכבר התמסחר אבל למי אכפת עידו תדמור שמה או לל"ט חל"פ ונתראה מחר בבצפר ? לל"ט חל"פ. מה שזה לא אומר... כשאני לומד למבחן אני- לומד שבוע לפני או לומד יום לפני? יום לפני אם אני מתרחק מחבר טוב שלי אני- מחכה שיבוא לדבר איתי על זה או רץ לדבר איתו שחס וחלילה הקשר לא יתנתק? לפעמים ככה ולפעמים ככה. לפעמים אני סתם מכינה לו עוגיות. לחבר/ה שלך יש פתאום התקף עצבים והיא/הוא מוציא/ה עליך את כל העצבים אז את/ה- אומר לה שלום שלום ואל תבואי בחלום ואז שולח אותה לאברבנל או מרגיע אותה בחפיסת אוריאו ? ראה שאלה קודמת. היום בערב אני- נרקב בבית או יוצא למרכז ומעשן נרגילה עד שהריאות יתפוצצו? אני מכינה סמינר שאני מעבירה מחר!! ונחשו מה? אני לוקחת את הצוות שלי למקום לא אחר מ- דיאלוג בחשיכה! כן כן! בר השתגעה- לא נכון או דהההההההההההה? דאאאאאאאא שבת שלוווווום ומבורך. גם לך כפרע

0mroosh

New member
הציפורים, ../images/Emo99.gif

ראיתם עם מרב?
היום היה אמור להיות לנו מבחן, והייתה בעיה בוידאו-DVD, ומרב לא הצליחה לחבר את השני, עד שקרלוס הגיע וסידר ואז היו 9 הפסקות חשמל ומרב הייתה עם דמעות, והכריזה שהיה לה יום נוראי, והלכנו הביתה. D: היא כזו מקסימה.

שוודה

New member
כה מקסימה!!

ויש לה את הקיר שהיא משרטטת עליו דברים עם הידיים כשהיא לא מצליחה להסביר את עצמה!! והיא גם סיפרה לנו שהיא הדריכה בצופים כשהיא הייתה נערה! חכה שנה הבאה לפסטיבל דימונה... זה הכי כיף בעולם1!!! המורים כל כך חמודים ומצחיקים!!!!

0mroosh

New member
../images/Emo6.gif

היא השאירה כתמי זיעת אצבעות על כל קירות הכיתה. אופ.להתחתן איתה.

AnGeLiNa JoNsOn

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo141.gif

הצחקת אותי לגמרי.. תגידי את בצופים?
וללט חלפ- לילה טוב וחלומות פז

AnGeLiNa JoNsOn

New member
הכל נכון אני מודה באשמה..../images/Emo9.gif../images/Emo141.gif

חחח אני גם. ספרי ספרי, אני ממש מתלהבת מהחרא הזה
מה התפקיד שלך? רשגדית? רגע איזה כיתה את
? ובאיזה שבט, והנהגה? היית בקורסים בסוכות? טוב די
.

שוודה

New member
אז ככה:

אני משבט נופר, שבלהבים, הנהגת דרום אני בכיתה י"ב, בכיתה י' הדרכתי ה' בנות בכיתה י"א הדרכתי ח' והשנה התחלתי לרשג"ד ז', אבל הפסקתי ולא הייתי בקורסים בסוכות כי הייתי בפולין... מה איתך?

AnGeLiNa JoNsOn

New member
הו, ח'../images/Emo99.gifכמה מושלם../images/Emo141.gif

אממ אני משבט בן-יהודה, שבאבן יהודה
(יש אצלנו בשבט אגב שכבת נופר
), הנהגת שרון צפון. אני בכיתה יא', שנה שעברה הדרכתי ד' בנות, השנה אני מדריכה ז', אני רוצה מאוד לרשגד שנה הבאה ז'
למה הפסקת? וחרא פולין, יכולתי לראות אותך בקורס! (כהבטח), סתם, פשוט למדריכים ורשגדים היה את אותו אחד
וזה היה אפילו בבצפר שלנו
אניוואי, נעים להכיר, אני אוהבת צופיפניקים וגם את דר
, נסלח לה

למעלה