פורומים חדשים בתפוז אנשים

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

גן סגור הוא יותר מטראומת ילדות עבורכם? שוב מתאהבים בפורום גידי גוב http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=888
הם שנונים, הם קורעים, והם יפילו אתכם מצחוק- מדברים עליהם בפורום כוכבי סטנד אפ http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=960
מי תצחק? מי תבכה? ומי תנצח בגדול? דברו על העונה החדשה בפורום הדוגמניות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1458
גם אם אתם לא בני שלושים ואין לכם חום גבוה אתם מוזמנים לפורום אהוד בנאי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1459
בלי שמץ של מבוכה, היכנסו לפורום של זו שבאה מאהבה- יהודית רביץ http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1460
על קשרי אהבה, בגידה, חברות וסודות משותפים. פורום לתכנית החדשה פרשת השבוע http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1461
למדו את ילדכם כיצד ליצור כמו גדולים בפורום אמנות שימושית לילדים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1467
יש לכם סיבות טובות לנסות את הפורום החדש של בתי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1468
דרך הארון ומעבר לפנס נמצא עולם קסום ומופלא. בואו להכיר אותו בפורום נרניה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1469

didi1309

New member
נצל"ש!! שאלון!../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

מה נשמע? מה עשית היום? אתה לומד בימי שישי? מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? איפה נמצאת המראה הכי קרובה? מה יש לך מתחת לכיסא? מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: סמיילי מועדף: מישו שלא ראיתם הרבה זמן: יש לכם מחשב בחדר? החבר האחרון שהיה לו יומולדת: 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1. 2. 3. 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. 2. מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? וכשאתה מת מחום? במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? איזה עוגה הכי טעימה? מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? עונה אהובה של השנה: ריח אהוב: היית עושה צניחה חופשית? אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן? מה אתה אומר על הנוער של היום? איזה מגמה היית בביה"ס? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? בשר מעודף: גבינה מעודפת: דג מועדף: מאפה מועדף: שתיה קרה מועדפת: שתיה חמה מועדפת: עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? יש לך משקפי שמש? הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: קנית השנה יומן? אתה באמת כותב בו? היית השנה באילת? ובכנרת? ובחו"ל? התגעגעת לבית ספר? יש לך שיער ארוך? הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? אוהב לנסוע במוניות שירות?יש לך כלב? וחתול? ואפרוחים? אתה גר במרכז בדרום או בצפון? אתה רוצה שיגמר השאלון? חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. מה צבע החולצה שלכם עכשיו? צבע עיניים: צבע שיער: צבע עור: דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. 2. 3. 4. 5. ירוק או לבן? צהוב או כחול? אדום או לבן? שחור או לבן? כחול או תכלת? ורוד או סגול? ירוק או ירקרק? זהב או כסף? דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 2 3 4 5 עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? מהו הצבע השולט בארון שלך? מהו הצבע שמאפיין אותך? באיזה צבע החדר שלך? איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? קיבלת שיעורים? מה שם השיר האחרון ששמעת? מה הדבר האחרון שקנית השבוע? החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? יש אחים? אם כן, כמה? ואיך קוראים להם? יש איסיקיו? מסנג'ר? אימייל? סרט מצוייר או אמיתי? טלנובלות או תוכניות ריאליטי? איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? ורוד-צבע פקאצי או יפה? מה עושה לך מצב רוח טוב? מה עושה לך מצב רוח רע? מה עושה לך צמרמורת? אוהב שוקולד? אוהב חטיפים? איזה הכי? מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? ובשיעור האחרון? מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? מביא בקבוק מים? איזה תיק יש לך? הולך לבד לביצפר או עם מישו? בהסעה או ברגל? איך קוראים למחנך/ת? האם אי פעם אכלתם חול? נשכתם את החבר/ה שלכם? צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? צעקתם לאנשים מהחלון? צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: למצבך החברתי בשכבה: למידת התעניינותך בלימודים: למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: לחיים שלך: למראה החיצוני שלך: לחוכמה שלך: ליחסם של ההורים כלפיך: למידה בה אתה אוהב קולה: להישגיך בלימודים: לכתב שלך: זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? בירה שחורה או לבנה? שיעור לשון או חינוך גופני? הורדות ידיים או משיכת חבל? אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? שתייה-מיים קרים או פושרים? דובים או נחשים? להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לחיות או למות? סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? יום שישי או שבת? חגים-זה טוב או לא טוב? ענבים או בננה? קפה או תה? רכבת הרים או רכבת שדים? מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? צבי הנינג'ה או פוקימון? החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? מה יותר מציק-יתושים או זבובים? טעם באוכל-מתוק או מלוח? מלון או צימר? יום שישי או יום ראשון? עוגת גבינה או עוגת קצפת? מכונית-יפה או בטיחותית? המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? יהודה סעדו או הראל מויאל? בעד/נגד: סמים "קלים": ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: קעקועים: הסכם אוסלו: ההתנתקות: שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: המלחמה בעירק: להפציץ את הכור האטומי של איראן: מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון? דיברת בסלולרי? דיברת עם אמא? דיברת עם אבא? דיברת עם אח/אחות? התקלחת? אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? חשבת שאתה שמנים? חשבת שאתה רזים? רבת עם מישהו? רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? חשבת שאתהנכשל במבחן? חשבת שאתם מצליח במבחן? ישנת מחוץ לבית? לא ישנת לילה שלם? חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים? יש אלוהים? חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? איפה היית רוצה לגור עכשיו? תזכיר לי איך קוראים לך?

didi1309

New member
עונה!

מה נשמע? מצויין מה עשית היום? הייתי בבצפר, התאמנתי בגיטרה.. וכו' וכו' אתה לומד בימי שישי? לא מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? הכלבה שלי איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? בארון איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך?גם בארון.. קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? השולחן לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה?לא איפה נמצאת המראה הכי קרובה? מולי מה יש לך מתחת לכיסא?גלגלים מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? מוזיקה מוזרה של אח שלי.. איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך?בגלאי של האזעקה השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: חמש.. בטיול. השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם:אחת ורבע.. סמיילי מועדף:
מישו שלא ראיתם הרבה זמן: מיטל. יש לכם מחשב בחדר? כן החבר האחרון שהיה לו יומולדת: הילה 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1.גילי 2.מורן 3.תמר 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1.נגה 2.עומר מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? פסטה ופלפל ממולא מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? קורנפלקס/ לחם עם גבינה וסלט כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? אממ.. אני מניחה שמרק.. וכשאתה מת מחום? גלידה, קרטיב או כל דבר קר אחר.. במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? סבתא!
מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)?חביתה, פסטה, רוטב אדום, רוטב טונה..אממ שניצל.. וזהו בעצם.. איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? ריבת חלב איזה עוגה הכי טעימה? תפוחים או... משהו טעים..חח לא יודעת! מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? לביבות! האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא.. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?יחיד עונה אהובה של השנה:קיץ! ריח אהוב: של...אפייה, או של בושם טוב.. היית עושה צניחה חופשית?לא בשלב זה של חיי אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה על מה היית רוצה לנגן? פסנתר מה אתה אומר על הנוער של היום? נוראי בחלקו המפורסם בעיתונים.. אבל יש ניצולים ברוך ה' איזה מגמה היית בביה"ס? אני אהיה בתיאטרון- מקווה.. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? אומנות..אה ופסיכולוגיה!! בשר מעודף:שום בשר.. גבינה מעודפת:בולגרית 16% של פיראוס.. דג מועדף: אף דג מאפה מועדף:אווו.. וואי זה אני באמת לא יודעת.. אין כמו מאפים.. שתיה קרה מועדפת:מיץ מנגו שתיה חמה מועדפת:שוקו עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? מדבק?! לא.. יש לך משקפי שמש?כן הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: שלום חנוך- יציאה קנית השנה יומן?כן אתה באמת כותב בו?לא היית השנה באילת?לא ובכנרת?לא ובחו"ל?כן התגעגעת לבית ספר? מכחישה יש לך שיער ארוך? בינוני הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? מכנסיים סגולים אוהב לנסוע במוניות שירות?ממש לא יש לך כלב?כלבה, כן וחתול?לא ואפרוחים?לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון? מרכז אתה רוצה שיגמר השאלון?לא יודעת.. חבל, כי הוא עוד ארוווווך..שיט. מה צבע החולצה שלכם עכשיו?שחור צבע עיניים:חום צבע שיער:שטני צבע עור:בהיר מדי דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1.סגול 2.אדום 3.לבן 4.שחור 5.כתום ירוק או לבן?לבן צהוב או כחול?כחול אדום או לבן?אדום שחור או לבן?לבן כחול או תכלת?תכלת ורוד או סגול?סגול ירוק או ירקרק?ירקרק זהב או כסף?כסף דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1ורוד בייבי 2ורוד 3אמממ בואו נגיד ירוק 4אממ בואו נגיד חום 5וזהו אין לי יותר.. עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך?שקוף מהו הצבע השולט בארון שלך?שחור מהו הצבע שמאפיין אותך?סגול באיזה צבע החדר שלך?לבן עם אלמנטים סגולים..חחח איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה?סגול קיבלת שיעורים? כן מה שם השיר האחרון ששמעת? לא יודעת מה השם שלו מה הדבר האחרון שקנית השבוע? דיסק לאמא.. החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע?מסודר.. תסתכלו לאחור: מה אתם רואים?וילון תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? עומר יש אחים?חחח כן אם כן, כמה? 2 ואיך קוראים להם? עומר ועמית(י) יש איסיקיו?כן מסנג'ר?כן אימייל?כן סרט מצוייר או אמיתי? תלוי.. טלנובלות או תוכניות ריאליטי? ריאלטי.. איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? לא מדמיינת.. כאילו ברור שמדמיינת אבל לא בעוד 10 שנים. כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? שחקנית ורוד-צבע פקאצי או יפה?פקאצה זו מילה פקאצית! זה לא צבע יפה.נקודה. מה עושה לך מצב רוח טוב?חברות!!!!! אין כמוהן.. מה עושה לך מצב רוח רע? מצער, אני יודעת, אבל- ההורים שלי. מה עושה לך צמרמורת? נעים בגב אוהב שוקולד?כן אוהב חטיפים?כן איזה הכי?לא יודעת.. מקצוע אהוב:בבצפר? אנגלית.. מקצוע שנוא:ספורט, מתמטיקה הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: שהחלקתי בהונג קונג..חחח לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה?איזו שאלה.. לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? ?! באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר?שבע ורבע איזה כיתה אתה(אם בכלל...)?ט איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? ערבית ובשיעור האחרון?אנגלית.. מקסים לא? מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? חומוס ומטבוחה מביא בקבוק מים? כן איזה תיק יש לך?שחור הולך לבד לביצפר או עם מישו? לבד בדכ בהסעה או ברגל? בהסעה איך קוראים למחנך/ת? יעל האם אי פעם אכלתם חול?לא שזכור לי נשכתם את החבר/ה שלכם?לאא.. צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב?לא.. שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה?לא צעקתם לאנשים מהחלון?אולי.. צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון?לא לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)?לא האם יש לכם תחתונים של טלטאביז?לא -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה:6 למצבך החברתי בשכבה:6 אבל שכבה זה לא דבר שצריך להיות בו מקובל.. שיהיה ברור.. למידת התעניינותך בלימודים: 3 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: 7 לחיים שלך:וואו.. קשה.. 8 למראה החיצוני שלך:3 לחוכמה שלך:5 ליחסם של ההורים כלפיך: .. למידה בה אתה אוהב קולה:7 להישגיך בלימודים:8 לכתב שלך:9

didi1309

New member
חלק ב'

זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה?שקטה בירה שחורה או לבנה?שחורה שיעור לשון או חינוך גופני? לשון.. חח נגה- כל אחת והאויב שלה.. הורדות ידיים או משיכת חבל?משיכת חבל אני אתה והוא,או אתה הוא ואני?אני אתה והוא שתייה-מיים קרים או פושרים?קרים דובים או נחשים?דובים להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לענות לחיות או למות?לחיות!!!! סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? לספר! תמיד! יום שישי או שבת?שישי חגים-זה טוב או לא טוב? מצויין! ענבים או בננה?ענבים קפה או תה?קפה רכבת הרים או רכבת שדים?הרים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון?רגילה צבי הנינג'ה או פוקימון?צבי הנינג'ה החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? ?! החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור?חמישייה הקאמרית מה יותר מציק-יתושים או זבובים?יתושים טעם באוכל-מתוק או מלוח?מלוח מלון או צימר?מלון יום שישי או יום ראשון? שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת?גבינה מכונית-יפה או בטיחותית?בטיחותית המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה?היסטוריה יהודה סעדו או הראל מויאל? חחחחח בעד/נגד: סמים "קלים":נגד ליבוש פרובוקטיבי של בחורות:נגד קעקועים:נגד הסכם אוסלו:בעד ההתנתקות:בעד שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד:נגד המלחמה בעירק: לא מתערבת.. להפציץ את הכור האטומי של איראן:כנל מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון?בערך בתשע דיברת בסלולרי?דקה לפני דיברת עם אמא?לפני שהיא הלכה.. דיברת עם אבא?גם דיברת עם אח/אחות? לפני חצי שעה בערך התקלחת?בבוקר אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? אחהצ- אוראו חשבת שאתה שמנים? נמנעת מלענות.. חשבת שאתה רזים?מעולם רבת עם מישהו?ממש לא לאחרונה רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? בבוקר חשבת שאתהנכשל במבחן? במדעים, לפני שבוע חשבת שאתם מצליח במבחן? אממ..אולי באנגלית..מזמן.. ישנת מחוץ לבית?ביום שישי שעבר נראה לי לא ישנת לילה שלם?לפני חודשיים.. משהו כזה חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? חומר למחשבה.. חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים?כל יום יש אלוהים? מאמינה שכן חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? לא עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?0 ישנת טוב אתמול?לא תישן טוב הלילה?בעזרת ה' איפה היית רוצה לגור עכשיו? בנורדיה.. תזכיר לי איך קוראים לך?עדי, אבל אף פעם לא שאלת.. וואו זה היה ארוך!!!!!

red butterfly

New member
לא צריך לנצל"ש שאלון :)

מה נשמע? בסדר מה עשית היום? בעיקר צחקתי
אתה לומד בימי שישי? כן מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? הכלב שלי איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? מתחת לשולחן איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? אממ לא יודעת קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? בלאגן לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? אין לי כוח :( איפה נמצאת המראה הכי קרובה? חצי מטר ממני מה יש לך מתחת לכיסא? רצפה מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? שרון קרלן
איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? במחשב השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: קמתי בכל שעה אפשרית השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: כנ"ל סמיילי מועדף:
מישו שלא ראיתם הרבה זמן: יש הרבה יש לכם מחשב בחדר? כן החבר האחרון שהיה לו יומולדת: קרין 3 אנשים שמעצבנים אתכם: אין לי כוח לחשוב עליהם
2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. אורן 2. הרייטה
מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? פיצה מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? פיתה עם משהו כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? משהו חם וכשאתה מת מחום? משהו קר במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? אמא מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? אני והמטבח לא חברים טובים
איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? וניל עוגיות איזה עוגה הכי טעימה? אמממ לא יודעת מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? לביבות וסופגניות, מה
האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא, אבל את אתמול אני אזכור לנצח
מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד עונה אהובה של השנה: סתיו/אביב ריח אהוב: כל מיני היית עושה צניחה חופשית? פעם נורא רציתי, עכשיו אני פוחדת
אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה על מה היית רוצה לנגן? קלידים/תופים/בס מה אתה אומר על הנוער של היום? אחלה.. לפחות חלק איזה מגמה היית בביה"ס? אני עדיין, פסיכו-סוציו קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? ביולוגיה בשר מעודף:
גבינה מעודפת: אין ממש מועדפת דג מועדף:
מאפה מועדף: בורקס גבינה שתיה קרה מועדפת: מים שתיה חמה מועדפת: שוקו/תה עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? לא
יש לך משקפי שמש? לא הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: אין קנית השנה יומן? כן אתה באמת כותב בו? כן היית השנה באילת? לא ובכנרת? עברתי באיזור ובחו"ל? כן התגעגעת לבית ספר? כן יש לך שיער ארוך? כן הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? חולצה שאני יושבת עליה
אוהב לנסוע במוניות שירות? לא יש לך כלב? כן וחתול? לא ואפרוחים? לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון? מרכז אתה רוצה שיגמר השאלון? לא אכפת לי
חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. חפיף מה צבע החולצה שלכם עכשיו? כחול צבע עיניים: חום צבע שיער: חום צבע עור: בהיר דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. אדום 2. כחול 3. סגול 4. לבן 5. שחור ירוק או לבן? לבן צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? אדום שחור או לבן? לבן כחול או תכלת? כחול ורוד או סגול? סגול ירוק או ירקרק? ירוק זהב או כסף? כסף דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 צהוב 2 חום עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? צהוב מהו הצבע השולט בארון שלך? אדום/שחור/כחול מהו הצבע שמאפיין אותך? אדום/כחול באיזה צבע החדר שלך? סגלגל ורדרד
איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? כמו שהוא קיבלת שיעורים? כן :/ מה שם השיר האחרון ששמעת? אדום מה הדבר האחרון שקנית השבוע? כרטיסיה החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מבולגן יותר מדי תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? בגדים תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? אין לי כוחח יש אחים? אחיות אם כן, כמה? 2 ואיך קוראים להם? מה זה משנה יש איסיקיו? כן מסנג'ר? כן אימייל? כן סרט מצוייר או אמיתי? גם וגם טלנובלות או תוכניות ריאליטי? לא משנה איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? מאושרת (?) כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? לא בדיוק ורוד-צבע פקאצי או יפה? יפה מה עושה לך מצב רוח טוב? כל דבר שלא מדכא
מה עושה לך מצב רוח רע? העולם הזה :| מה עושה לך צמרמורת? הרבה דברים אוהב שוקולד? כן אבל לא ברמות מטורפות אוהב חטיפים? כן איזה הכי? במבההה מקצוע אהוב: פסיכולוגיה ומתמטיקה מקצוע שנוא: תנ"ך והיסטוריה הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: דיברתי על משהו די אישי עם אבא שלי ולא שמתי לב ששכנה שלי באוטו :X אוי זה היה נוראי לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? לא לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? תלוי מתי אני מתחילה איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? י"א איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? אנגלית ובשיעור האחרון? פסיכולוגיה מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? חומוס מביא בקבוק מים? כן איזה תיק יש לך? ג'אנספורט הולך לבד לביצפר או עם מישו? לבד בדר"כ בהסעה או ברגל? אבא/אוטובוס איך קוראים למחנך/ת? אסנת האם אי פעם אכלתם חול? לא שזכור לי נשכתם את החבר/ה שלכם? אולי
צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? חחחח כן שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? לא צעקתם לאנשים מהחלון? כן
צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? חחחחחחחחחחחחחח לא לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? לא האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? לא חחח -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 10 למצבך החברתי בשכבה: 7 למידת התעניינותך בלימודים: 5 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: 10 לחיים שלך: 8 למראה החיצוני שלך: 8 לחוכמה שלך: 7 ליחסם של ההורים כלפיך: 10 למידה בה אתה אוהב קולה: 3 להישגיך בלימודים: 4-5 לכתב שלך: 10 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? שקטה בירה שחורה או לבנה? שחורה שיעור לשון או חינוך גופני? חנ"ג הורדות ידיים או משיכת חבל? הורדת ידיים אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? אתה הוא ואני שתייה-מיים קרים או פושרים? קרים דובים או נחשים? דובים להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לענות לחיות או למות? לחיות סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? לספר יום שישי או שבת? שבת חגים-זה טוב או לא טוב? מעולה ענבים או בננה? לא זה ולא זה קפה או תה? תה רכבת הרים או רכבת שדים? רכבת הרים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? דיגיטלית
צבי הנינג'ה או פוקימון? צבי הנינג'ה
החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? המיץ החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? קומדי סטור מה יותר מציק-יתושים או זבובים? שניהם טעם באוכל-מתוק או מלוח? מלוח מלון או צימר? תלוי איפה יום שישי או יום ראשון? שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת? קצפת מכונית-יפה או בטיחותית? בטיחותית המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? שתי המורות השנואות עליי יהודה סעדו או הראל מויאל? מויאל בעד/נגד: סמים "קלים":
ליבוש פרובוקטיבי של בחורות:
אבל תלוי עד כמה קעקועים:
הסכם אוסלו:
ההתנתקות:
שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד:
המלחמה בעירק:
להפציץ את הכור האטומי של איראן:

red butterfly

New member
המשך..

מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון? בערב דיברת בסלולרי? בצהריים דיברת עם אמא? בערב דיברת עם אבא? גם דיברת עם אח/אחות? גם התקלחת? אתמול בערב אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? שלשום חשבת שאתה שמנים? מזמן חשבת שאתה רזים? עכשיו רבת עם מישהו? לא זוכרת רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? עכשיו :( חשבת שאתהנכשל במבחן? אתמול חשבת שאתם מצליח במבחן? לא זוכרת ישנת מחוץ לבית? לפני שבועיים בערך לא ישנת לילה שלם? מזמן חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? לא יצא לי לחשוב על זה
חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים? לא זוכרת יש אלוהים? לא חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? יש משהו עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1 ישנת טוב אתמול? לא ממש תישן טוב הלילה? אני מקווה איפה היית רוצה לגור עכשיו? רק פה תזכיר לי איך קוראים לך? אילת

noooga

New member
עונה..../images/Emo60.gif

מה נשמע? הכל טוב מה עשית היום? עבדתי אתה לומד בימי שישי? לא מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? מיצי החתולה איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? אי שם בארון איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? במגירה קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? ארון לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? בהזדמנות.. איפה נמצאת המראה הכי קרובה? בחדר ליד מה יש לך מתחת לכיסא? רצפה מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? רשרושים של שקיות איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? המערכת השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: סמיילי מועדף:
מישו שלא ראיתם הרבה זמן: נתי יש לכם מחשב בחדר? לא החבר האחרון שהיה לו יומולדת: אורטי 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1. אייל 2. אייל 3. אייל 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. לא יודעת 2. לא יודעת מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? סלט מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? קורנפלקס כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? כמו מה שבא לי לאכול כשחם לי- מקדונלדס. וכשאתה מת מחום? או קיי.. במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? אמא ואבא מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? סלט, אורז, חביתה, פסטה עם רוטב משהו משהו. איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? שוקולד מריר איזה עוגה הכי טעימה? שיש של אמא מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? לא יודעת.. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא.. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי עונה אהובה של השנה: קיץ
ריח אהוב: של מרקר או צבע טרי כזה.. היית עושה צניחה חופשית? לא יודעת.. נראה לי שכן אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא.. וחבל שכך. על מה היית רוצה לנגן? תופים וגיטרה מה אתה אומר על הנוער של היום? הנוער מתחלק לשניים- הנורמלים והערסים/פאקצות. איזה מגמה היית בביה"ס? אני עדיין במגמות- פסיכו/סוציו ואומנות. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? שירה.. בשר מעודף: שום בשר גבינה מעודפת: קוטג' דג מועדף: דניס מאפה מועדף: אממ.. העוגות של אמא שתיה קרה מועדפת: קולה שתיה חמה מועדפת: קפה/תה עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? חח כבר לא.. יש לך משקפי שמש? כן הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: שום דיסק קנית השנה יומן? כן אתה באמת כותב בו? רק "X עבר" על הימים שעברו חח.. היית השנה באילת? לא ובכנרת? כן ובחו"ל? לא התגעגעת לבית ספר? קצת יש לך שיער ארוך? לא הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? ל כבר נשאלה השאלה הזאת? אוהב לנסוע במוניות שירות? לא יש לך כלב? לא וחתול? בערך ואפרוחים? חח לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון? צפון- מרכז אתה רוצה שיגמר השאלון? לא ממש חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. או קיי. מה צבע החולצה שלכם עכשיו? אפורה צבע עיניים: חום צבע שיער: כנ"ל צבע עור: בהיר דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. כתום 2. אדום 3. ירוק 4. כחול 5. שחור ירוק או לבן? ירוק צהוב או כחול? צהוב אדום או לבן? אדום שחור או לבן? שחור כחול או תכלת? כחול ורוד או סגול? סגול ירוק או ירקרק? ירקרק זהב או כסף? כסף דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1. ורוד 2. טורקיז 3. חום 4. כחול כהה כהה כהה 5. זהו עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? ורודה מהו הצבע השולט בארון שלך? אממ.. הארון מגוון מאוד מהו הצבע שמאפיין אותך? לא יודעת באיזה צבע החדר שלך? סגול איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? כתום קיבלת שיעורים? כן מה שם השיר האחרון ששמעת? לא זוכרת מה הדבר האחרון שקנית השבוע? אממ.. החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מבולגן תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? את דלת חדרי תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? את אמא ואבא יש אחים? כן אם כן, כמה? עוד 4 ואיך קוראים להם? רוני, עופר, תמר והדס. יש איסיקיו? כן מסנג'ר? כבר לא אימייל? כן סרט מצוייר או אמיתי? אמיתי טלנובלות או תוכניות ריאליטי? תוכניות ריאליטי איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? לא משנה כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? כן ורוד-צבע פקאצי או יפה? פאקצי מה עושה לך מצב רוח טוב? מחמאות, חיוך אוהב של אנשים.. מה עושה לך מצב רוח רע? ההפך מה עושה לך צמרמורת? עכבישים ודיגדוגים נעימים. אוהב שוקולד? פלוס מינוס אוהב חטיפים? כן איזה הכי? צ'יפס מקצוע אהוב: אין מקצוע שנוא: לשון הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: אין לי כוח לספר.. לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? לא.. ומקווה שלא אצטרך. לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? 06:30 איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? י' איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? אומנות ובשיעור האחרון? סנדא של אומנות מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? טוסט רגיל (גבינה צהוב וקטשופ) מביא בקבוק מים? לא איזה תיק יש לך? רגיל כזה הולך לבד לביצפר או עם מישו? עם כמה אנשים.. באוטובוס בהסעה או ברגל? בהסעה איך קוראים למחנך/ת? נועם האם אי פעם אכלתם חול? כן נשכתם את החבר/ה שלכם? חח כן צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? חח יכול להיות שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? לא.. צעקתם לאנשים מהחלון? כן צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? לא ממש לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? לא האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? לא פרשתי.

hodayoyo

New member
מהר לפני שאני אתחרט../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif

מה נשמע? שורדים מה עשית היום? יצאתי לסיבובים עם אבא אתה לומד בימי שישי? לא וטוב שכך מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? אין לי דברים פרוותיים בבית
איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? בחדר שלי איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? בחדר שלי קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? תנור נפט לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? לא איפה נמצאת המראה הכי קרובה? בקצה של המסדרון מה יש לך מתחת לכיסא? רצפה מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? את אבא מדבר בטלפון איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? מתחת לעכבר (עכבר אופטי) השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: 5?! השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: 3 בצהריים סמיילי מועדף:
מישו שלא ראיתם הרבה זמן: אותך ובכלל אנשים פה מהפורום יש לכם מחשב בחדר? לא החבר האחרון שהיה לו יומולדת: אתי, ביום רביעי 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1. אבא 2. אחותי 3. חברה שלי רעות 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. אחיין שלי 2. לא יודעת מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? שוקולד מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? קורנפלקס כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? מרק וכשאתה מת מחום? גלידה במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? אבא מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? כמעט כל דבר, אם תתנו לי מתכון איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? הטעמים המגניבים של הגלידריה פה (טירמיסו, ויסקי טראפלס, קפה נוגט
) איזה עוגה הכי טעימה? שוקולד מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? נמאס לי משמן. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא, משעמם כרגיל מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי עונה אהובה של השנה: חורף ריח אהוב: של אפיה היית עושה צניחה חופשית? לא אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה, בערך על מה היית רוצה לנגן? גיטרה חשמלית?! מה אתה אומר על הנוער של היום? אנחנו חכמים
איזה מגמה היית בביה"ס? ביולוגיה קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? עוד היסטוריה בשר מעודף: רק חזה עוף גבינה מעודפת: לבנה דג מועדף: טונה מאפה מועדף: המ לא יודעת שתיה קרה מועדפת: קולה דיאט שתיה חמה מועדפת: קפוצ'ינו עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי?
לא יש לך משקפי שמש? כן הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: שי נובלמן, בלאקפילד וקין קנית השנה יומן? לא, קיבלנו מתנה אתה באמת כותב בו? מידי פעם היית השנה באילת? לא ובכנרת? לא ובחו"ל? לא התגעגעת לבית ספר? לא יש לך שיער ארוך? לא ממש הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? את הרגליים שלי אוהב לנסוע במוניות שירות? אוטובוסים יותר כיף יש לך כלב? לא וחתול? לא ואפרוחים? לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון? מרכז אתה רוצה שיגמר השאלון? הייתי שמחה חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. מה צבע החולצה שלכם עכשיו? ורוד, אבל בהיר ונורמלי, לא ורוד צועק ומגעיל צבע עיניים: חום צבע שיער: חום עם פסים אדומים צבע עור:
דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. כתום 2. אדום 3. שחור 4. סגול 5. תכלת ירוק או לבן? לבן צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? אדום שחור או לבן? שחור כחול או תכלת? תכלת ורוד או סגול? סגול ירוק או ירקרק? ירקרק זהב או כסף? כסף דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 ורוד 2 צהוב 3 אפור 4 חום 5 לבן עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? ורוד פוקסיה (זה ורוד צועק כזה) מהו הצבע השולט בארון שלך? שחור ואדום מהו הצבע שמאפיין אותך? שחור באיזה צבע החדר שלך? לבן עם קיר אחד עם כתמים סגולים איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? כתום קיבלת שיעורים? לא מה שם השיר האחרון ששמעת? גשם בעיתו, היה בטלויזיה מה הדבר האחרון שקנית השבוע? כוס קפוצ'ינו החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מבולגן תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? את אבא תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? את אמא יש אחים? כן אם כן, כמה? 2 ואיך קוראים להם? רעות וחגי יש איסיקיו? לא משתמשת בו מסנג'ר? כן אימייל? כן סרט מצוייר או אמיתי? מצוייר טלנובלות או תוכניות ריאליטי? ריאליטי איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? יושבת מול המחשב כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? לא ורוד-צבע פקאצי או יפה? פקאצי מה עושה לך מצב רוח טוב? מוזיקה מה עושה לך מצב רוח רע? כמעט הכל מה עושה לך צמרמורת? לא יודעת אוהב שוקולד? בטח אוהב חטיפים? כן איזה הכי? דובונים
מקצוע אהוב: אזרחות מקצוע שנוא: אנגלית הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: שלא תדעו..

hodayoyo

New member
המשך../images/Emo60.gif

לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? אהא לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? 7 וחמישה איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? י"ב איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? אישות
ובשיעור האחרון? חיבור מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? חומוס מביא בקבוק מים? כן איזה תיק יש לך? על הגב כזה
הולך לבד לביצפר או עם מישו? לבד בהסעה או ברגל? ברגל איך קוראים למחנך/ת? סיגל האם אי פעם אכלתם חול? כשהייתי קטנה נשכתם את החבר/ה שלכם? המ לא צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? פעם שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? לא צעקתם לאנשים מהחלון? לא זוכרת צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? לא לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? לא האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? לא -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 7 למצבך החברתי בשכבה: 8 למידת התעניינותך בלימודים: 4 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: 7 לחיים שלך: 3 למראה החיצוני שלך: עדיף שלא. לחוכמה שלך: 7 כי אני לא מתאמצת ליחסם של ההורים כלפיך: 4 למידה בה אתה אוהב קולה: דיאט: 10 להישגיך בלימודים: 5 לכתב שלך:10 יש לי כתב יפה, מה
זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? שקטה בירה שחורה או לבנה? שחורה שיעור לשון או חינוך גופני? לשון הורדות ידיים או משיכת חבל? משיכת חבל אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? אני אתה והוא שתייה-מיים קרים או פושרים? קרים דובים או נחשים? נחשים להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לענות לחיות או למות? למות סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? לשמור בבטן יום שישי או שבת? שבת חגים-זה טוב או לא טוב? רע ענבים או בננה? ענבים קפה או תה? קפה רכבת הרים או רכבת שדים? הרים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? רגילה צבי הנינג'ה או פוקימון? פוקימון החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? זבל החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? קומדי מה יותר מציק-יתושים או זבובים? זבובים טעם באוכל-מתוק או מלוח? מתוק מלון או צימר? מלון יום שישי או יום ראשון? שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת? קצפת מכונית-יפה או בטיחותית? יפה המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? היסטוריה יהודה סעדו או הראל מויאל? מויאל בעד/נגד: סמים "קלים": נגד ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: נגד קעקועים: נגד ההתנתקות: נגד שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: נגד המלחמה בעירק: בעד להפציץ את הכור האטומי של איראן: למה לא מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון? אתמול דיברת בסלולרי? היום דיברת עם אמא? היום דיברת עם אבא? היום דיברת עם אח/אחות? אתמול התקלחת? אתמול אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? היום חשבת שאתה שמנים? היום חשבת שאתה רזים? - רבת עם מישהו? אתמול רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? אתמול חשבת שאתהנכשל במבחן? המ לפני שבוע חשבת שאתם מצליח במבחן? אתמול ישנת מחוץ לבית? לא זוכרת לא ישנת לילה שלם? מזמן חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? לא יודעת חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים? אתמול יש אלוהים? כנראה שכן חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? לא עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד ישנת טוב אתמול? כן תישן טוב הלילה? בטח איפה היית רוצה לגור עכשיו? מחוץ לבית תזכיר לי איך קוראים לך? הודיה, נעים מאוד

למעלה