לא צריך לנצל"ש שאלון
מה נשמע? בסדר מה עשית היום? בעיקר צחקתי
אתה לומד בימי שישי? כן מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? הכלב שלי איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? מתחת לשולחן איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? אממ לא יודעת קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? בלאגן לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? אין לי כוח

איפה נמצאת המראה הכי קרובה? חצי מטר ממני מה יש לך מתחת לכיסא? רצפה מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? שרון קרלן
איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? במחשב השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: קמתי בכל שעה אפשרית השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: כנ"ל סמיילי מועדף:
מישו שלא ראיתם הרבה זמן: יש הרבה יש לכם מחשב בחדר? כן החבר האחרון שהיה לו יומולדת: קרין 3 אנשים שמעצבנים אתכם: אין לי כוח לחשוב עליהם
2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. אורן 2. הרייטה
מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? פיצה מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? פיתה עם משהו כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? משהו חם וכשאתה מת מחום? משהו קר במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? אמא מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? אני והמטבח לא חברים טובים
איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? וניל עוגיות איזה עוגה הכי טעימה? אמממ לא יודעת מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? לביבות וסופגניות, מה
האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא, אבל את אתמול אני אזכור לנצח
מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד עונה אהובה של השנה: סתיו/אביב ריח אהוב: כל מיני היית עושה צניחה חופשית? פעם נורא רציתי, עכשיו אני פוחדת
אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה על מה היית רוצה לנגן? קלידים/תופים/בס מה אתה אומר על הנוער של היום? אחלה.. לפחות חלק איזה מגמה היית בביה"ס? אני עדיין, פסיכו-סוציו קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? ביולוגיה בשר מעודף:
גבינה מעודפת: אין ממש מועדפת דג מועדף:
מאפה מועדף: בורקס גבינה שתיה קרה מועדפת: מים שתיה חמה מועדפת: שוקו/תה עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? לא
יש לך משקפי שמש? לא הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: אין קנית השנה יומן? כן אתה באמת כותב בו? כן היית השנה באילת? לא ובכנרת? עברתי באיזור ובחו"ל? כן התגעגעת לבית ספר? כן יש לך שיער ארוך? כן הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? חולצה שאני יושבת עליה
אוהב לנסוע במוניות שירות? לא יש לך כלב? כן וחתול? לא ואפרוחים? לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון? מרכז אתה רוצה שיגמר השאלון? לא אכפת לי
חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. חפיף מה צבע החולצה שלכם עכשיו? כחול צבע עיניים: חום צבע שיער: חום צבע עור: בהיר דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. אדום 2. כחול 3. סגול 4. לבן 5. שחור ירוק או לבן? לבן צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? אדום שחור או לבן? לבן כחול או תכלת? כחול ורוד או סגול? סגול ירוק או ירקרק? ירוק זהב או כסף? כסף דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 צהוב 2 חום עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? צהוב מהו הצבע השולט בארון שלך? אדום/שחור/כחול מהו הצבע שמאפיין אותך? אדום/כחול באיזה צבע החדר שלך? סגלגל ורדרד
איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? כמו שהוא קיבלת שיעורים? כן :/ מה שם השיר האחרון ששמעת? אדום מה הדבר האחרון שקנית השבוע? כרטיסיה החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מבולגן יותר מדי תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? בגדים תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? אין לי כוחח יש אחים? אחיות אם כן, כמה? 2 ואיך קוראים להם? מה זה משנה יש איסיקיו? כן מסנג'ר? כן אימייל? כן סרט מצוייר או אמיתי? גם וגם טלנובלות או תוכניות ריאליטי? לא משנה איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? מאושרת (?) כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? לא בדיוק ורוד-צבע פקאצי או יפה? יפה מה עושה לך מצב רוח טוב? כל דבר שלא מדכא
מה עושה לך מצב רוח רע? העולם הזה :| מה עושה לך צמרמורת? הרבה דברים אוהב שוקולד? כן אבל לא ברמות מטורפות אוהב חטיפים? כן איזה הכי? במבההה מקצוע אהוב: פסיכולוגיה ומתמטיקה מקצוע שנוא: תנ"ך והיסטוריה הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: דיברתי על משהו די אישי עם אבא שלי ולא שמתי לב ששכנה שלי באוטו :X אוי זה היה נוראי לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? לא לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? תלוי מתי אני מתחילה איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? י"א איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? אנגלית ובשיעור האחרון? פסיכולוגיה מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? חומוס מביא בקבוק מים? כן איזה תיק יש לך? ג'אנספורט הולך לבד לביצפר או עם מישו? לבד בדר"כ בהסעה או ברגל? אבא/אוטובוס איך קוראים למחנך/ת? אסנת האם אי פעם אכלתם חול? לא שזכור לי נשכתם את החבר/ה שלכם? אולי
צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? חחחח כן שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? לא צעקתם לאנשים מהחלון? כן
צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? חחחחחחחחחחחחחח לא לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? לא האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? לא חחח -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 10 למצבך החברתי בשכבה: 7 למידת התעניינותך בלימודים: 5 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: 10 לחיים שלך: 8 למראה החיצוני שלך: 8 לחוכמה שלך: 7 ליחסם של ההורים כלפיך: 10 למידה בה אתה אוהב קולה: 3 להישגיך בלימודים: 4-5 לכתב שלך: 10 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? שקטה בירה שחורה או לבנה? שחורה שיעור לשון או חינוך גופני? חנ"ג הורדות ידיים או משיכת חבל? הורדת ידיים אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? אתה הוא ואני שתייה-מיים קרים או פושרים? קרים דובים או נחשים? דובים להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לענות לחיות או למות? לחיות סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? לספר יום שישי או שבת? שבת חגים-זה טוב או לא טוב? מעולה ענבים או בננה? לא זה ולא זה קפה או תה? תה רכבת הרים או רכבת שדים? רכבת הרים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? דיגיטלית
צבי הנינג'ה או פוקימון? צבי הנינג'ה
החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? המיץ החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? קומדי סטור מה יותר מציק-יתושים או זבובים? שניהם טעם באוכל-מתוק או מלוח? מלוח מלון או צימר? תלוי איפה יום שישי או יום ראשון? שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת? קצפת מכונית-יפה או בטיחותית? בטיחותית המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? שתי המורות השנואות עליי יהודה סעדו או הראל מויאל? מויאל בעד/נגד: סמים "קלים":
ליבוש פרובוקטיבי של בחורות:
אבל תלוי עד כמה קעקועים:
הסכם אוסלו:
ההתנתקות:
שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד:
המלחמה בעירק:
להפציץ את הכור האטומי של איראן: