פורומים חדשים בתפוז אנשים

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

על שני אחים במאבק נגד כוחות האופל- פורום לסדרה החדשה על טבעי SuperNatural http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1498
עולם הזוהר ממתין לכם ממש מעבר לפינה בפורום דוגמנות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1502
ראפר מארה"ב ולהקת ג'אז ירושלמית נפגשים בפורום קולולוש http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1504 המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

archer girl

New member
../images/Emo32.gifשאלון../images/Emo218.gif

נו מה, חייבים לנצל את השרשורים הריקים של
,לא?!
תענו
מה עשית היום?
מה המבחן האחרון שלמדת אליו?
מה הציון האחרון שקיבלת?
מתי התעוררת היום?
מה מתוכנן למחר?
מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים?
מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו?
מתכוון לעשות אותו? מתי בפעם האחרונה..
דיברת בפלאפון?
שלחת SMS?
התכתבת?
שלחת אימייל?
התקלחת?
עשית אפצ'י?
בכית?
צחקת מעומקי נשמתך?
ראית TV?
דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן?
התנשקת? האם אי פעם...
אכלת אוכל תאילנדי?
שתית וודקה עם מיץ תפוחים?
עשית סיאנס?
פגשת סלב?
לבשת בגדים של אמא/אבא?
עישנת?
עישנת נרגילה?
לקחת סמים?
היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה?
נרדמת בשיעור?
קיבלת פחות מ20 במבחן?
ניגנת בתופים?
ובגיטרה חשמלית?
ובאבוב?
מי הבן אדם (בן) שהיית רוצה לדבר איתו עכשיו?
ובת?
יש לך חברים מערים אחרות? מאיפה?
אתה אוהב את הכיתה שלך?
יש דברים שהיית משנה בחברה שאתה נמצא בה ביום יום?
אם היו נותנים לך להיות שר בממשלה ליום אחד איזה שר היית בוחר להיות? למה?
יש לך פלאפון? איזה? מאיזה גיל?
האם אתה חושב שזה נחוץ שלילדים בכיתה ג' למשל יהיה בפלאפון?
כמה שעות ביום אתה מקדיש לטלוויזיה?
ולמחשב?
ולשיעורים+לימודים?
מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? זהו. לקוח מפורום סקרים ושאלונים:) נראה למי יש כח ומי מחפף

archer girl

New member
שלי../images/Emo9.gif../images/Emo218.gif

מה עשית היום? אממ... הייתי בביצפר, אבל כמעט לא למדתי
מה המבחן האחרון שלמדת אליו? מתמטיקה. היה אמור להיות היום
מה הציון האחרון שקיבלת? 100 בבוחן באנגלית
מתי התעוררת היום? 6:30
מה מתוכנן למחר? מחר אנחנו מארחים כיתה בבצפר, וגם בטח משפחה
מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים? תותים עם סוכר
. כן
.
מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? לנסוע לפריז.
מתכוון לעשות אותו? בכיף
מתי בפעם האחרונה..
דיברת בפלאפון? לפני בערך 40 דקות.
שלחת SMS? שבוע בערך?
התכתבת? יעני במסנג'ר? לפני בערך חצי שעה
שלחת אימייל? לפני שלושה ימים בערך
התקלחת? אתמול בערב
עשית אפצ'י? בבוקר
הגיעה מתקפה
בכית? אממ... שלשום.
צחקת מעומקי נשמתך? היום בביצפר^^
ראית TV? אני רואה עכשיו במקביל
דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן? אתמול. עם מישהי שהייתה חברה שלי לפני 3 שנים בערך, ומאז לא שמעתי ממנה.
התנשקת? אווווו
כרגע
סתאאםם האם אי פעם...
אכלת אוכל תאילנדי?
שתית וודקה עם מיץ תפוחים?
עשית סיאנס?
ני מפחדת ^_^
פגשת סלב?
בערך... לפני שבוע
לבשת בגדים של אמא/אבא?
כל הזמן "שואלת" מאמא
עישנת?
ממש לא!
עישנת נרגילה?
איכסה
לקחת סמים?
מה פתאום
היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה?
.בעע עם הבת של המנהלת
נרדמת בשיעור?
קיבלת פחות מ20 במבחן?
לא מסוגלת
ניגנת בתופים?
וחבל...
ובגיטרה חשמלית?
. כמה שהייתי רוצה
ובאבוב?
חחח
מי הבן אדם (בן) שהיית רוצה לדבר איתו עכשיו? יהונתן
ובת? אממ... יש כמה:)
יש לך חברים מערים אחרות? מאיפה? כן. מאזור חיפה, ועוד כמה מקומות במרכז.
אתה אוהב את הכיתה שלך? לא ממש
יש דברים שהיית משנה בחברה שאתה נמצא בה ביום יום? אווו הרבה. רשימה אינסופית.
אם היו נותנים לך להיות שר בממשלה ליום אחד איזה שר היית בוחר להיות? למה? אף אחד. לא צריך חחח
יש לך פלאפון? איזה? מאיזה גיל? כן, של פלאפון, מגיל 12.
האם אתה חושב שזה נחוץ שלילדים בכיתה ג' למשל יהיה בפלאפון? לא. כי בגיל הזה זה סתם כדי להשוויץ.
כמה שעות ביום אתה מקדיש לטלוויזיה? שעתיים.
ולמחשב?4.
ולשיעורים+לימודים? זה משתנה...
מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? להמשיך לשבת ולקוות שמישהו יתחבר למסנג'ר

archer girl

New member
נמ... לא בדיוק סלב../images/Emo218.gif

הדס מורנו, מכירה?("טלנובלה בע"מ...). אח שלה השתתף איתי בתחרות הריקודים.

nowhere kid

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo182.gif

מה עשית היום? האמ. בצפר. שיעורים [או שלא
]. האמ. זהו. מה המבחן האחרון שלמדת אליו? תנ"ך. מה הציון האחרון שקיבלת? לא זוכרת מתי התעוררת היום? ממ... נראה לי בערך 6 וחצי מה מתוכנן למחר? שומכלום מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים? שוקולד. ברור
מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? לוידעת P= מתכוון לעשות אותו? :X מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון? לא זוכרת שלחת SMS? לא זוכרת התכתבת? היום שלחת אימייל? לא זוכרת התקלחת? אתמול
עשית אפצ'י? לא זוכרת
בכית? ממ... לא זוכרת. צחקת מעומקי נשמתך? נדמה לי שהיום ראית TV? היום. קצת. דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן? לא זוכרת התנשקת? :X האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי? נופ שתית וודקה עם מיץ תפוחים? נופ עשית סיאנס? נופ פגשת סלב? לא שידוע לי לבשת בגדים של אמא/אבא? לא שאני זוכרת עישנת? נופ. איכס עישנת נרגילה? נופ. איכס לקחת סמים? נופ. איכס
היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה? לא שאני זוכרת
נרדמת בשיעור? לא. איך אפשר, כשהמורים לא סותמים לרגע?
קיבלת פחות מ20 במבחן? לא
ניגנת בתופים? נופ
ובגיטרה חשמלית? נופ
ובאבוב? נופ XD מי הבן אדם (בן) שהיית רוצה לדבר איתו עכשיו? לוידעת ובת? האמ. ואל. וסמר. ונוי. וגלי. ושירה. אבל הן לא מחוברות, הזונות. יש לך חברים מערים אחרות? מאיפה? אהא. האמפף.. כל מני מקומות אתה אוהב את הכיתה שלך? לא יותר מדי. יש דברים שהיית משנה בחברה שאתה נמצא בה ביום יום? אני מניחה שכן. אינלי כוח לחשוב עכשיו אם היו נותנים לך להיות שר בממשלה ליום אחד איזה שר היית בוחר להיות? אינלי שמץ :X למה? ככה, נו
יש לך פלאפון? איזה? מאיזה גיל? כן. לא זוכרת. האם אתה חושב שזה נחוץ שלילדים בכיתה ג' למשל יהיה בפלאפון? XD לא... כמה שעות ביום אתה מקדיש לטלוויזיה? לא יותר מדי ולמחשב? יותר מדי
ולשיעורים+לימודים? כמה שצריך מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? פיפי? לוידעת, נו

rickysofer1987

New member
גם אני!

מה עשית היום? נסעתי עם אמא לבסיס של אח שלי שנשאר שם שבת כבר שבת, כבר שבועיים הוא לא היה בבית
מה המבחן האחרון שלמדת אליו?פסיכומטרי
מה הציון האחרון שקיבלת?לא זוכרת, אולי הציונים של הבגרויות של סוף יב' מתי התעוררת היום?9:00 מה מתוכנן למחר? הכנות לשבת, אין מנוחה עד ששבת נכנסת
מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים?תפוח, כן מאוד. מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? למצוא תרשים באינטרנט שאני מחפשת מתכוון לעשות אותו? לא הבנתי
מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון?היום, כשהודענו לאחי שהגענו. שלחת SMS?לא זוכרת אבל זה היה ממממזמן, אני לא אוהבת את זה. התכתבת? במסנג'ר- אתמול, ואני כנראה גם הערב. שלחת אימייל?אתמול התקלחת?לפני שעתיים עשית אפצ'י? לא זוכרת. בכית?גם לא זוכרת צחקת מעומקי נשמתך? לפני שבוע אולי ראית TV? לפני שהגעתי למחשב דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן? אתמול, עם חברה שלא יצא לי לראות המון זמן. התנשקת?x האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי?כן, לפני שנה בבר מצוה שהייתי בפריז היה מזנון שמחולק לפי ארצות לכן אז אפשר להגיד שאכלתי את כל סוגי האוכל.
שתית וודקה עם מיץ תפוחים? לא, לא אוהבת אלכוהול, אפילו לא טיפה.
עשית סיאנס?אף פעם וגם לא מתכוונת. פגשת סלב? לא עולה לי עכשיו וגם אם כן זה הייתה פגישה מקרית. לבשת בגדים של אמא/אבא? אמא לפעמים לוקחת ממני. עישנת?אף פעם
עישנת נרגילה?אף פעם
לקחת סמים?אף פעם
היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה? לא זכור לי למרות שאני בטוחה שזה קרה. נרדמת בשיעור? למען האמת בפסיכומטרי היה רגע שפשוט היה בא לי לישון מרוב שיעמום. קיבלת פחות מ20 במבחן? תודה לאל, לא זכור לי. ניגנת בתופים?אף פעם
ובגיטרה חשמלית? גם מעולם לא למרות שממש בא לי(בעקבות האזנה לשיר של קולד פליי)
ובאבוב?
מעולם לא. מי הבן אדם (בן) שהיית רוצה לדבר איתו עכשיו?חבר מהמסנג'ר שלא דיברנו כבר 3 ימים. ובת? בת דודה שלי שלא דיברנו במסנג'ר כבר שבוע יש לך חברים מערים אחרות? יש לי מערים וארצות אחרות, מאיפה? בארץ בעיקר מהצפון, ומחו"ל- יש חברים שהכרתי דרך האינטרנט כמעט מכל העולם. ומשפחה של אמא מצרפת. אתה אוהב את הכיתה שלך? את הכיתה שהייתה- כן, מאוד יש דברים שהיית משנה בחברה שאתה נמצא בה ביום יום? לא חושבת. אם היו נותנים לך להיות שר בממשלה ליום אחד איזה שר היית בוחר להיות? לא רוצה להיות. יש לך פלאפון? כן איזה? אורנג מאיזה גיל? לפני חצי שנה וגם עכשיו אני לא משתמשת, הוא יושב בסיפריה(לא אוהבת את המכשיר הזה) האם אתה חושב שזה נחוץ שלילדים בכיתה ג' למשל יהיה בפלאפון? ממש לא כמה שעות ביום אתה מקדיש לטלוויזיה? תלוי בזמן שיש לי אבל כמה שאפשר. ולמחשב? גם תלוי, וגם כמה שאפשר
ולשיעורים+לימודים? כמה שצריך מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? להמשיך לגלוש

אני עונה בכיף../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif

מה עשית היום?המממ...הלכתי לסלקום כדי לשמוע שהמכשיר שלי 'טוטאל לוסט',קניתי חולצה ממש יפה,אזכרה של סבא וישבתי בבית קפה פה מה המבחן האחרון שלמדת אליו?בגרות במתמטיקה באמצע-סופ ינואר מה הציון האחרון שקיבלת?חחחח מזמן
מתי התעוררת היום?9 בבוקר מה מתוכנן למחר?ללמוד
מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים?שקשוקה והיה טעים!קצת חריף לי אבל נסבלוהם מביאים מנות גדולות;סלט רציני,שקשוקה ולחם לבן טעים. מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו?לא יודעת...חחח מתכוון לעשות אותו?אני לא יודעת אז.. מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון?הפלאפון של נהרס לגמרי שלחת SMS?כנ"ל התכתבת?ברגעים אלה במסנגר שלחת אימייל?היום בצהריים התקלחת?בבוקר עשית אפצ'י?אחה"צ בכית?לא זוכרת צחקת מעומקי נשמתך?היום
ראית TV?שבע סגרתי אותה דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן?לפני שבוע התנשקת?יותר מדי מזמן
האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי?לא שתית וודקה עם מיץ תפוחים?לא שותה אלכוהול
עשית סיאנס?אף פעם פגשת סלב?לא זכור לי לבשת בגדים של אמא/אבא?חחח כפכפים שלא בא זה נחשב
עישנת?ממזן..הסיגריה-2 שניסיתי היה דוחה עישנת נרגילה?גם מזמן-התלהבות לקחת סמים?אף פעם לא
היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה? נרדמת בשיעור?כיתה י' יא'
קיבלת פחות מ20 במבחן?מתי לא
ניגנת בתופים?אף פעם ובגיטרה חשמלית?כנ"ל ובאבוב? חחח לא מי הבן אדם (בן) שהיית רוצה לדבר איתו עכשיו?ליאור...וכמה שאני שונאת אותו ובת?אהה האחיינית שלי
יש לך חברים מערים אחרות? מאיפה?אין לי חברים מפה בכלל אז כולם ממקומות אחרים
אתה אוהב את הכיתה שלך?סיימתי ללמוד אבל הכיתה בפסיכומטרי סבבה לגמרי יש דברים שהיית משנה בחברה שאתה נמצא בה ביום יום?לא אם היו נותנים לך להיות שר בממשלה ליום אחד איזה שר היית בוחר להיות? למה?חינוך.לשנות כמה שיותר יש לך פלאפון? איזה? מאיזה גיל?יש לי סלקום שלא עובד כרגע.הוא נפל לאסלה אתמול
האם אתה חושב שזה נחוץ שלילדים בכיתה ג' למשל יהיה בפלאפון?לא
כמה שעות ביום אתה מקדיש לטלוויזיה?המממ...שעתיים-שלוש. ולמחשב?המוני
ולשיעורים+לימודים?4 שעות? מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון?לקרוא את של אחרים
הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif

זה מה שקורה שמנסים לדבר בפאלפון ולעשות פיפי באותו זמן

מימימימי

מה עשית היום? המ.. הלכתי לבצפר, חזרתי מבצפרף קפצתי לספריה ולקחתי ספר, חזרתי מהספריה, אכלתי, ישנתי (מתה מעייפות) ואז.. ריקוד, מי לעזעזל המציא את הרעיון של קטע ריקודי לבגרות בספורט? מי?!?! מה המבחן האחרון שלמדת אליו? מחשבים (ואני שנאתי כל רגע) מה הציון האחרון שקיבלת? למה להרוס, יום התחיל כלכך יפה..
מתי התעוררת היום? חה! 8 מה מתוכנן למחר? אני בדייט סוער עם בני גורן.. מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים? משהו שאמא הכינה (לא יודעת מה זה כלכך.. ). בטח טעים, אצל אמא הכל טעים!! מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? לרוץ מתכוון לעשות אותו? לא, מאוחר. אולי מקיר לקיר
מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון? מ.. בצהריים שלחת SMS?בבוקר התכתבת? מ. תגדירו התכתב, MSN? אתמול שלחת אימייל? לפני חודש בערך התקלחת? נו, איך להגיד לכם.. אתמול!! עשית אפצ'י? היום בכית? למה לבכות ?
צחקת מעומקי נשמתך? באילת כשהייתי על הכדור המוזר הזה שזורק אותך למעלה ואת חושבת שעוד שניה תעופי לאלוהים יודע לאן (ואולי אפילו הוא לא יודע!!) ראית TV? לפני חצי שעה דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן? יום שבת.. התנשקת? יוו... האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי? אולי.. שתית וודקה עם מיץ תפוחים? לע.. עשית סיאנס?לע.. פגשת סלב? מ.. תגדירו פגשת לבשת בגדים של אמא/אבא? חח ביסודי עישנת? פויה! עישנת נרגילה? לע.. לקחת סמים? כל יום.. היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה? מה זאת אומרת ? :\ נרדמת בשיעור? כל יום שני ושלישי תמצאו אותי ישנה בפינה של הכיתה.. קיבלת פחות מ20 במבחן? כיתה ח.. מתמטיקה, וזה היה 18 :) ניגנת בתופים? חלום חיי, אבל לא ובגיטרה חשמלית? את מוכנה להפסיק?! ובאבוב? הא? מי הבן אדם (בן) שהיית רוצה לדבר איתו עכשיו? מויאל! ובת? מויאלה? יש לך חברים מערים אחרות? מאיפה? חולון, אזור (חור באמצע החיים) ובאר שבע אתה אוהב את הכיתה שלך? הם בסדר יש דברים שהיית משנה בחברה שאתה נמצא בה ביום יום? שיפסיקו להיות פדלעות! אם היו נותנים לך להיות שר בממשלה ליום אחד איזה שר היית בוחר להיות? למה? הייתי מביאה שרים חדשים לגמרי! יש לך פלאפון? איזה? מאיזה גיל? מוטורלה מעפן, לא זוכרת 13,14.. האם אתה חושב שזה נחוץ שלילדים בכיתה ג' למשל יהיה בפלאפון? לא נחוץ בכלל כמה שעות ביום אתה מקדיש לטלוויזיה? למי יש זמן לטלויזיה?
ולמחשב? למי יש זמן למחשב
ולשיעורים+לימודים? למי יש כוח ללימודים
תלוי אם יש מבחן או משהו. זה נע בין 0 -כל היום.. מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? לשתות תה
חה! היה לי כוח :)

שלמונזה

New member
יאללה עונה ../images/Emo168.gif

נו מה, חייבים לנצל את השרשורים הריקים של ,לא?! לא ממש! אם לא מגיבים אליהם הם נעלמים בסוף היום מה עשית היום? הלכתי לחתונה מה המבחן האחרון שלמדת אליו? ממש ממזמן לא זוכרת [נו אני זקנה זוכרים?] מה הציון האחרון שקיבלת? לא זוכרת מתי התעוררת היום? 10:00 מה מתוכנן למחר? בנתיים כלום מה הדבר האחרון שאכלת? אורז היה טעים? סביר מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? ללכת לישון מתכוון לעשות אותו? דיי כן מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון? לפני שעה שלחת SMS? כנ"ל התכתבת? האממ מה? שלחת אימייל? אתמול התקלחת? בערב עשית אפצ'י? אוי בבוקר אולי? בכית? שבוע שעבר צחקת מעומקי נשמתך? ואי לא זוכרת ראית TV? בצהריים דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן? היום התנשקת? האממ חושב ת חושבת האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי? לא שתית וודקה עם מיץ תפוחים? האמממ בחיאת אנשים, תפוזים לא תפוחים עשית סיאנס? לא פגשת סלב? כמובן לבשת בגדים של אמא/אבא? כן עישנת? כן עישנת נרגילה? לא לקחת סמים? לא היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה? כן נרדמת בשיעור? ברורררררררררר קיבלת פחות מ20 במבחן? כן ניגנת בתופים? כן ובגיטרה חשמלית? כן ובאבוב? לא מי הבן אדם (בן) שהיית רוצה לדבר איתו עכשיו? האמממממ לא יודעת ובת? כנ"ל יש לך חברים מערים אחרות? כן מאיפה? ירושלים אתה אוהב את הכיתה שלך? לא יש דברים שהיית משנה בחברה שאתה נמצא בה ביום יום? כן אם היו נותנים לך להיות שר בממשלה ליום אחד איזה שר היית בוחר להיות? שרת התרבות למה? כי יש קשר לתרבות ומוזיקה יש לך פלאפון? כן איזה? אורנג' מאיזה גיל? 19 בערך האם אתה חושב שזה נחוץ שלילדים בכיתה ג' למשל יהיה בפלאפון? כ"כ אבל כ"כ לא כמה שעות ביום אתה מקדיש לטלוויזיה? 3 ולמחשב? יותר מידי ולשיעורים+לימודים? לא רלוונטי מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? לישון

עונה, זה כיף../images/Emo3.gif

מה עשית היום? כלום יום משעמם מה המבחן האחרון שלמדת אליו? וואי ממזמן מה הציון האחרון שקיבלת? לא זוכרת מתי התעוררת היום? ב8 בבוקר מה מתוכנן למחר? כרגיל יהיה מחר יום משעמם מה הדבר האחרון שאכלת? עוגת קרם
היה טעים? מאוד מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? רציתי לנסוע לת"א מתכוון לעשות אותו? לא
מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון? לפני רבע שעה שלחת SMS? אתמול התכתבת? כן פעם אחרונה אתמול שלחת אימייל? פעם אחרונה זה היה לפני כמה ימים התקלחת? אתמול עשית אפצ'י? אתמול חחח בכית? כן אתמול צחקת מעומקי נשמתך? בחדר ניתוח, נשבעת לכם
ראית TV? כן הרגע דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן? אתמול עם חברה, שלא ממש רצתה לדבר
התנשקת? בלחי, כן שבוע שעבר בשפתיים לא.. האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי? ממזמן שתית וודקה עם מיץ תפוחים? לא אוהבת אלכוהול עשית סיאנס?לא פגשת סלב? כן הרבה, שבוע שעבר לבשת בגדים של אמא/אבא? אולי רק בפורים אחד שהתחפשתי לאישה זקנה חח עישנת? לא עישנת נרגילה? לא לקחת סמים? ממש לא היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה? בבית חולים.. נרדמת בשיעור? לא קיבלת פחות מ20 במבחן? כן זה היה במבחן בערבית.. ניגנת בתופים? כן ויצא רועש במיוחד
ובגיטרה חשמלית? הלוואי, אם כבר אז בגיטרה אקוסטית ובאבוב? חח לא מי הבן אדם (בן) שהיית רוצה לדבר איתו עכשיו? מישהו בשם אוהד, אבל הוא מפורסם חח ובת? כן עם חברה שלי קרן אבל היא לא רוצה לדבר איתי... יש לך חברים מערים אחרות? יש ברור. מאיפה? נתניה ואשדוד אתה אוהב את הכיתה שלך? כשהייתי בכיתה, אז.. לא.. יש דברים שהיית משנה בחברה שאתה נמצא בה ביום יום? שיהיו יותר סבלנים כלפי האחר אם היו נותנים לך להיות שר בממשלה ליום אחד איזה שר היית בוחר להיות? שרת החינוך למה? אולי אצליח לעשות קצת יותר למען החינוך יש לך פלאפון? כן איזה? אורנג' מאיזה גיל? הוא בן חודש, אבל היה לי תמיד של חברת פלאפון, מגיל 18. האם אתה חושב שזה נחוץ שלילדים בכיתה ג' למשל יהיה בפלאפון? לא, מגיל 13 אם כבר זה עוד בסדר. כמה שעות ביום אתה מקדיש לטלוויזיה? המון ולמחשב? המון ולשיעורים+לימודים? לא לומדת מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? לחפש עוד שאלונים
שבת שלום

אני ענהה

מה עשית היום? חילקתי פליירים של מרצ בעיר מה המבחן האחרון שלמדת אליו? היסטוריה מה הציון האחרון שקיבלת? 100 מתי התעוררת היום? מוקדם מידי מה מתוכנן למחר? ללמוד למבחן בביולוגיה מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים? סלט... הויהי מאוד טעיםם מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? להיות איתו מתכוון לעשות אותו? אני לא יכולה מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון? היום בצהריים שלחת SMS? אתמול התכתבת? ממש לפני רגע שלחת אימייל? אהמממ התקלחת? אתמול מאוחר בלילה עשית אפצ'י? הרגע האמתת בכית? ואיי.... לא זוכרת צחקת מעומקי נשמתך? אתמול ראית TV? עכשיו אני רואה דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן? אתמול התנשקת? ואיי... עבר זמן האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי? כן שתית וודקה עם מיץ תפוחים? לא.. רק עם תפוזים עשית סיאנס? לא.. אבל עדיתי על זה עבודה פגשת סלב? כע לבשת בגדים של אמא/אבא? לא עישנת? כן.. ניסיתי עישנת נרגילה? כן לקחת סמים? לא!! היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה? כןן נרדמת בשיעור? לא קיבלת פחות מ20 במבחן? לא ניגנת בתופים? כן ובגיטרה חשמלית? כן ובאבוב? לא מי הבן אדם (בן) שהיית רוצה לדבר איתו עכשיו? קובי ובת? מורן יש לך חברים מערים אחרות? מאיפה? כן.. ממלא מקומות... אתה אוהב את הכיתה שלך? כן.. הם מצחיקים יש דברים שהיית משנה בחברה שאתה נמצא בה ביום יום? יותר מידי דברים!! כלכך הרבה.. החברה היא כלכך גרועהה אם היו נותנים לך להיות שר בממשלה ליום אחד איזה שר היית בוחר להיות? למה? שר החינוך.. כדי לשפר את החינוך בארץ שלנו יש לך פלאפון? איזה? מאיזה גיל? אורנג', של נוקיה, מכיתה ז' האם אתה חושב שזה נחוץ שלילדים בכיתה ג' למשל יהיה בפלאפון? לא כמה שעות ביום אתה מקדיש לטלוויזיה? אין לי זמן אז לא הרבה ולמחשב? אותו דבר כמו התשובה הקודמת ולשיעורים+לימודים? אהמממ... לא הרבה מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? להתלבש כי אני יוצאתץ

שלי!!!../images/Emo9.gif

מה עשית היום? אמ... היה מפגש עם המדריכה החדשה של המשלחת שלנו לפולין, כי החליפו לנו מדריכה... אחר כך באה חברה להתאמן על השירים שאנחנו שרות בטקסים בפולין... ואז בא ידיד שלי להסביר לי איך לשים שירים באמפי 3! מה המבחן האחרון שלמדת אליו?אמממ תנ"ך- יום שלישי!! מה הציון האחרון שקיבלת? אנגלית- 95 במבחן ובבוחן, ו92 בחיבור באנגלית!! מתי התעוררת היום? אמממ שבע וחזרתי לישון ואז קמתי בשמונה וחזרתי לישון ואז קמתי בתשע- סופי מה מתוכנן למחר?אמממ... המשפחה תבוא לבקר, ללמוד למבחן במתמטיקה, להכין פרוייקט באנגלית ואולי גם ללכת ליום הולדת של חברה באשדוד! מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים? קליק כריות- היה ממש ממש ממש טעים!!! מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? אמ... לטוס!!!! מתכוון לעשות אותו? כן... עוד 5 ימים! מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון? בסביבות 17:00 שלחת SMS?אתמול בערב התכתבת? עכשיו!! שלחת אימייל? לא יודעת... לפני שבוע נראה לי התקלחת? אתמול ב-3 בלילה! עשית אפצ'י? לפני 10 שניות... אני מצוננת!! בכית? היום קצת... במפגש עם המדריכה...אבל לא משהו רציני צחקת מעומקי נשמתך? לפני 5 דקות- כשאני צוחקת זה ממש מהנשמה!!! ראית TV? לפני שעה דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן? אממממממממ לפני שבוע! התנשקת? בלחי נחשב?? אם כן אז מצישהו בצבריים חיחיחי האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי? אממ כןןןן שתית וודקה עם מיץ תפוחים? לא שותה אלכוהול!!! עשית סיאנס? לא!!! פגשת סלב? חחח כן לבשת בגדים של אמא/אבא? אמממ כשהייית קטנה והופעה ששם לבשתי חולצה של אבא שלי! עישנת? לא!!!! חס וחלילה!!! עישנת נרגילה? לא!!!! לקחת סמים? היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה? אאממממ לא הבנתי את הרעיון... נרדמת בשיעור? לא!!!! קיבלת פחות מ20 במבחן? לא!!!! רק 20!!! חחח ניגנת בתופים? סתם בשביל הכיף קשקשתי קצת- לא למדתי רשמית! ובגיטרה חשמלית? אמממ בחשמלית.. נראה לפני כמה חודשים, שוב קשקשתי... לא למדתי!! ובאבוב? לאאא בזה אף פעם לא!!! מי הבן אדם (בן) שהיית רוצה לדבר איתו עכשיו? אמממ קשה להחליט!! ובת? גם קשה!!!! יש לך חברים מערים אחרות? מאיפה? כןןן מאזור, מבת ים, מראשון מאשדוד, מבת הדר ובטח מעוד מקומות... פשוט לא עולה לי עכשיו... אתה אוהב את הכיתה שלך? אמממ הם חביבים... יש כאלה שיותר ויש כאלה שפחות יש דברים שהיית משנה בחברה שאתה נמצא בה ביום יום? אמ... חברה יותר כנה וטובה!! אם היו נותנים לך להיות שר בממשלה ליום אחד איזה שר היית בוחר להיות? החינוך!!! למה? כי שי כל כך הרבה דברים שצריך לשנות!! יש לך פלאפון? איזה? מאיזה גיל? נוקיה של אורנג' מכיתה ו'... האם אתה חושב שזה נחוץ שלילדים בכיתה ג' למשל יהיה בפלאפון? אמממ לא... חבל על הקרינה!!! למרות שהורים דואגים וזה... כמה שעות ביום אתה מקדיש לטלוויזיה? אמממ אני צופה בה תוך עדי דברים אחרים... תלוי איזו תכנית יש ולמחשב? תלוי כמה זמן יש לי... אם יש לי ולשיעורים+לימודים? תלוי כמה אני צריכה... אם יש עבודה או מבחן או מה... מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? אמממ ללמוד וכאלה!!!! אני אראה כבר... סופ"ש נעים לכולם!!!! אחלה שאלון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ה י י ל ה

New member
תשובות

מה עשית היום? שיעור נהיגה מה המבחן האחרון שלמדת אליו? לפני חודש וחצי בקורס של המשטרה מה הציון האחרון שקיבלת? 97 מתי התעוררת היום? 8:00 מה מתוכנן למחר? לעבוד מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים? ספגטי, היה טעים מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? לישון מתכוון לעשות אותו? כן מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון?לפני 10 דקות שלחת SMS? לפני הרבה זמן התכתבת? עכיו באי סי קיו שלחת אימייל? מזמן התקלחת? אתמול בערב עשית אפצ'י? לא זכור בכית?לא זכור צחקת מעומקי נשמתך? בתחילת השבוע ראית TV?בבוקר דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן? שבוע שעבר התנשקת? לא זכור האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי? כן שתית וודקה עם מיץ תפוחים? לא עשית סיאנס? לא פגשת סלב? כן לבשת בגדים של אמא/אבא? לא עישנת? לא עישנת נרגילה? לא לקחת סמים? לא היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה? לא זכור נרדמת בשיעור? לא קיבלת פחות מ20 במבחן? לא ניגנת בתופים? לא ובגיטרה חשמלית? לא ובאבוב? לא מי הבן אדם (בן) שהיית רוצה לדבר איתו עכשיו? לא יודעת ובת? עם חברות יש לך חברים מערים אחרות? מאיפה? יש, מכל הארץ אתה אוהב את הכיתה שלך? כן יש דברים שהיית משנה בחברה שאתה נמצא בה ביום יום? שלא ישנו שמות של אנשים אם היו נותנים לך להיות שר בממשלה ליום אחד איזה שר היית בוחר להיות? למה? שרת המשפטים... יש לך פלאפון? איזה? מאיזה גיל? יש, של מוטורולה מכיתה ט האם אתה חושב שזה נחוץ שלילדים בכיתה ג' למשל יהיה בפלאפון? ממש לא כמה שעות ביום אתה מקדיש לטלוויזיה? 5 שעות ולמחשב? 4 שעות ולשיעורים+לימודים? אין לא זה ולא זה מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? לישון

למעלה