מחפשת אם פונדקאית../images/Emo53.gif
היי בנות, אני יודעת שזו הודעה יוצאת דופן בפורום היקר הזה, אבל כאחת שהייתה שייכת לפורום הריון ותינוק הרשיתי לעצמי לכתוב הודעה ובקשה מהלב. <מקווה שזה בסדר עם המנהלות>. אני דבר ראשון מעתיקה את ההודעה שלי שתבינו למה אני מבקשת עזרה- " שמי ריננית ואני בת 34. אני ובעלי מנסים להביא ילד לעולם כבר כמעט 7 שנים, עברתי המון הזרעות, 13 הפריות ומתוכן היו מספר הריונות כימיים ו-2הריונות שהסתיימו בלידה מוקדמת בחודשים מוקדמים.-דמעה- אני חולת לב והכל מסובך..... לא מצאו שום בעיה לבעיית הפוריות שלנו- הלידה המוקדמת והטראומטית האחרונה שלי הייתה לפני 3 ימים- בשבוע 25 "עברתי טראומה קשה ביום שלישי לפנות בוקר- 24 שעות בחדר לידה שכל 5 דקות נשמע קול בכי של תינוק חדש שנולד נפלטה בוטן הקטנטונת שלי בחדר לידה השילייה לא יצאה והבהילו אותי לחדר ניתוח ושם דברים הסתבכו.... לא אספר הכל רק בקיצור- התחלתי לדמם המון והשילייה לא יצאה.. עבדו עליי 20 רופאים בחדר ניתוח- הקפיצו את כל הכוננים+ הקרדיולוג שלי, אני הייתי ערה כי הייתי עם אפידורל וחיפשו לי ורידים כדי לתת לי נוזלים ואנטיביוטיקה וכבר שהייתי ממש מדממת הכינו אותי לכריתת רחם- צעקתי בכל הכח תהרגוווווווווווווו אותי רק אל תכרתו לי את הרחם, נתנו לי 2 מנות דם גדולות דרך הוריד והקצב לב שלי התחיל להשתולל, הקפיצו גם את הקרדיולוג שלי מהבית <אני חולת לב>. בסופו של דבר גרידה שהייתה אמורה להיות 20 דקות נערכה שעתיים וחצי ש3 רופאים עובדים לי על הרחם- הוציאו את השילייה בחתיכות קטנות וכל הזמן עשו עיסוי על הבטן שיצאו עוד חתיכות, בסופו של תהליך ראו שיש לי קריש דם בתוך הרחם והזריקו זריקה לרחם כדי להמיס אותו. לא כרתו את הרחם, אבל הודיעו לי כולל הקרדיולוג שכמעט איבדתי את חיי ובהריון אסור לי להיות לעולם!
מחדר ניתוח הובילו אותי ל48 שעות בטיפול נמרץ לב ואתמול אחר הצהריים שיחררו אותי. אני שבורה לרסיסים וכל הגוף כואב לי... המחשבה שיש לי 2 ילדים מתחת לאדמה ולא אוכל להכיל יותר הריון הורגת אותי. אנחנו כנראה נתחיל לברר בקשר לאם פונדקאית. מי שיש לה נסיון או מידע בקשר לזה אז אשמח לשמוע. מה שמדהים שזה קרה לי בפעם השנייה הפסקת הריון באותו תאריך לפני שנתיים. זהו... כואב לי שלא אהיה שייכת יותר לשום פורום של פוריות והריון ותינוק ..." אנא בנות!! תעזרו לי בכל דרך אפשרית, כל מי שעברה את התהליך, כל מי שהייתה פונדקאית, הכל והכל- אני כל כך רוצה להגשים ולהביא ילד משלנו. כל כך רציתי להיות אמא באוגוסט הקרוב ולחגוג יום הולדת ו-7 שנים של קושי וסיוט ודרך ארוכה כל כך כדי להגשים את האמהות.
בנות אחרי ההקדמה הקשה באה הבקשה שלי----> אני מחפשת אם פונדקאית. אני מודעת שנכנסתי לפורופ הריון ותינוק והבקשה שלי היא-->שכל אחת מכן תבדוק בבקשה עם כל המכרות,חברות, שכנות על מישהי שיכולה להיות מיועדת לאם פונדקאית- הדרישות- רווקה עם ילדים/גרושה עם ילדים/חד הורית עם ילדים עד גיל 38 שיודעת שיש לה הריונות קלים וקליטה מהירה להריון ומוכנה גם לעזור וגם כמובן לקבל תמורה כספית יפה. בנות, זה לא קל לי לכתוב את ההודעה הזו, אבל אני מבקשת ממש את עזרתכן במחשבה ובעזרה בחיפוש למעננו. פתחתי מייל חדש בקשר לעניין. כל שאלה או בקשה לשוחח איתי אז חופשי במייל ואתן גם את הטלפון שם. עזרתכן חשובה לי. תודה
ריננית
[email protected]
מורדוך שלי26/04/04
בוטן שלי 25/04/06 תנו ידיים ילדים שלי, אמא ואבא אוהבים אותכם