פורומים חדשים בתפוז אנשים

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

האם המציאות באמת עולה על כל דמיון? גלו הכל בפורום המזימה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1540
הטלנובלה הסלולרית החדשה שתשגע את המדינה - התמכרו עכשיו לפורום הנסיכה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1541
בואו לחלוק מנסיונכם ולקבל מידע והדרכה בטכניקות השונות בפורום אמנות הליבוד http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1542
אורגנית, אי אורגנית, פיזיקלית, אנליטית, חישובית ועוד. מדברים על זה בפורום כימיה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1543 המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

Serf SaN

New member
משהו מוזר שגיליתי...

אוקי, כל בוקר, לפני שאני יוצא לביצפר, אני מתכנת את הוידאו לשתיים וחצי, על ערוץ 82, להקליט דיג'ימון.
(כן כן, אני מקליט את כל העונה השלישית XD) עכשיו, תמיד בסביבות 7 בבוקר, משודר סיסי הנסיכה, ואני פותח את הממיר ומסדר אותו ככה שלא יעלה לי ה-ג'טיקס פלוס הזה, או איך שלא יקראו לזה..הערוץ האינטרקטיבי שלהם. שמאוד מפריע לי בצד ימין למעלה. >.> אז בכל מקרה, מה ששמתי לב, בסיסי הנסיכה, שיש שם את הסאונדטראק (פסקול) של דיג'ימון! כן כן! @@ ממש לא הבנתי את זה, איך שירים של הסאונדטראק האמריקאי הגיעו לסדרה הסתומה הזאת, אבל זה היה ממש ממש מוזר. @_@ וזה לא סתם באיזה פרק מסוים, זה בכל הפרקים! פשוט שמו שיר מהפסקול של דיג'ימון בפסקול של סיסי הנסיכה. @@

Snake Bandage

New member
אה, נו, התשובה לכך פשוטה.

הנסיכה סיסי היא סדרה של החברה של חיים סבן (שהביא לנו בזמנו גם את הפאוור ריינג'רס). דיג'ימון דובבה (עד סוף העונה השלישית) על ידי החברה של חיים סבן. והחברה של חיים סבן הייתה חברה ממש קמצנית, אז הם אמרו לשוקי ההוא (או איך שלא קראו לו) להלחין כמה נעימות ואז שתלו אותן בערך בכל הסדרות שלהם, כולל דיג'ימון. ולכן בשתי הסדרות יש אותה מוזיקה. 3=

Serf SaN

New member
כן, זאת בדיוק האופציה שחשבתי

עליה XD. אבל זה כל כך מפחיד. @@ סבן קקה בן כלב. דיג'ימון הסדרה הכי שולטת שיצאה איי פעם! איך אפשר לעשות דבר כזה?! ._.

הם מתחילים להימאס עליי. הפעם זה כבר

מוגזם, כי מחר כבר יוצא פרק חדש והם עוד לא תרגמו את זה של השבוע! זה ממש חוסר התחשבות בצופים שלהם

Snake Bandage

New member
אתם מוכנים להירגע?

זה לא כל כך קל לתרגם, אתם יודעים. נכון שקבוצות כמו Dattebayo מוציאות פרק יומיים אחרי שהוא משודר ביפן, אבל זה תרגום בזק. With the Will Fansubs רוצים להוציא את התרגום הכי טוב שהם יכולים. רק לפני כמה זמן הם שחררו מחדש את פרק 3 רק בגלל שהייתה תקלה בתרגום של שיר הפתיחה. הם לא מתפשרים על איכות ורוצים לתת לכם את הטוב ביותר ואתם עוד מתלוננים כי הם לא מביאים לכם את זה כאן ועכשיו? איזו מין התנהגות מפונקת זאת? תגידו תודה שהם לא כמו WolfPack Production, שמוציאים פרק פעם בשישה חודשים במקרה הטוב. אלוהים אדירים, תרבות הצריכה של היום מאכזבת אותי כל פעם מחדש.

מה הקשר לאיכות?

היו פרקים שיצאו בימי שישי או שבת שהיו ממש איכותיים, אז למה עכשיו הם מתעכבים? מה את רוצה שאני אגיד? בתור מי שמחכה לפרקים האלה וסומך על הקבוצה הזו, אני מאוכזב. כן, יש לי ציפיות מהם, והפעם, לצערי, הם מאחרים עם הפרק
אמנם הם חברים שלך ואת בכלל לא רוצה לראות את סייברס, אבל אנחנו ממש מחכים לזה, ומותר לנו לכעוס עליהם.

Snake Bandage

New member
תסלח לי, אבל גם אני רואה סייברס.

זה שאמרתי שאני לא אוהבת את הסדרה לא אומר שאני לא ממשיכה לצפות. אני די בטוחה שאמרתי כבר שאגומון גורם לי להמשיך לצפות למרות הכל. בכל מקרה, זה לא קשור לזה שהם חברים שלי. אתה שוכח שלאנשים האלה יש חיים מעבר לאינטרנט. לא רק לנו יש בגרויות, גם הם מתכוננים עכשיו לבחינות האחרונות בתיכון או באוניברסיטה. אלה אנשים עסוקים שמוציאים את הפרקים המתורגמים בחינם, בלי לבקש שום דבר בתמורה. אז מה אם הם מאחרים? אז מה אם הפרק יוצא באיחור קל? זה יהרוג אותך? אתה כל כך מכור שאתה לא יכול לשרוד יום אחד בלי פרק? באמת, אל תהיה כזה כפוי טובה.

Apikachu L

New member
אני בטוחה שהם לא עשו זאת מרוע לב

ובטח יש להם חיים... אבל פשוט...קצת נמאס לחכות...

Snake Bandage

New member
נו, אז תגידו את זה.

כשמתחילים לומר שזה חוסר התחשבות בצופים זו הגזמה וזה גורם לכם להראות רע. ותאמינו לי שזה לא גורם למי שמתרגם להרגיש יותר טוב. הם יודעים שנמאס לצופים לחכות. אבל אני בטוחה שכולנו יכולים לחכות עוד יום-יומיים. אני בטוחה גם שבקיץ התרגום יהיה הרבה יותר מהיר. עכשיו פשוט התקופה של המבחנים וזה אחד מגורמי ההאטה הגדולים ביותר של הפעילות באינטרנט בכלל.

Apikachu L

New member
אני האשמתי מישהו?

רק אמרתי מה אני מרגישה. אני לא מאשימה אותם בכלום. אם הם לא יפרסמו, אז נוכל לחיות בלי זה. זה רק סדרה.

Apikachu L

New member
אני האשמתי מישהו?

רק אמרתי מה אני מרגישה. אני לא מאשימה אותם בכלום.אם הם לא יפרסמו, אז נוכל לחיות בלי זה. זה רק סדרה.

star_female

New member
../images/Emo45.gif סה"כ הם אנשים כמונו

שעושים את זה בשביל המעריצים של הסדרה בלי לקבל על זה תמורה. אם יש עיכוב זה בטח לא מרוע לב, אלא מתוך חוסר ברירה. זה לא רק דיג'ימון, כל פנסאב בכלל, צריך רק להודות לקבוצות האלה ולא להתלונן עליהן... גם אם אתה מכור ולא מסוגל לשרוד יום אחד בלי אתה צריך לזכור שהם משקיעים את הזמן הפרטי שלהם בזה ולא תמיד יש מספיק זמן לכל מה שרוצים לעשות.

Serf SaN

New member
הנה מה שמנהל WTW כתב בקשר לזה...../images/Emo3.gif

Let's see why it isn't out: Hiku didn't get a chance to translate it at his normal time, translation was a day late. Suzaku didn't get to come on until a day late, editing was late. Billy didn't post the script when he was done with it, timing was late. KS fell asleep while encoding, QC was late. We're currently in the final QC stages. But I won't be around today, so the ep won't get released until tomorrow, at the earliest. Unless of course, the group decides to release the ep without me around, which is fine, because it's less BW on my part.

Snake Bandage

New member
KS הדביל הזה. XD

אבל בהתחשב בעובדה שהוא בתקופה של מבחנים עכשיו (וכולם יודעים שכיתה י"א היא הכי קשה במובן הזה), אני לא מופתעת.

Apikachu L

New member
זה בולשיט!

כיתה יא' לא הכי קשה. זה שטויות של מערכת החינוך. יב' הרבה הרבה יותר קשה. יש לנו 19 בגרויות השנה וזה לא ממש קל, במיוחד כאשר עכשיו כל שני וחמישי מתכונת ובגרות. אז לגבי כיתות קשות וקלות, חסכי את הערותייך.

Snake Bandage

New member
...וואו, להירגע. ;;o_O

באמת היה לי יותר קשה בשנה שעברה... אבל אולי זה בגלל שבשנה שעברה הייתי צריכה לעשות את הבגרויות במתמטיקה ואנגלית ולא היה לי כוח לרוב המקצועות. השנה דווקא הכל די חפיף כזה, אבל יכול להיות שזה בגלל כל העיסוקים שמסביב ביום שמיניות ובספר המחזור... לא יודעת. בכל מקרה... לא יודעת, אני לא מרגישה עומס, בניגוד לשנה שעברה. אולי זה שונה איתך. כמה יחידות מתמטיקה את עושה? מתמטיקה בכיתה י"ב זה תמיד גורם אפשרי לעומס יתר. בכל מקרה, 19 בגרויות? במה לעזאזל יש לך 19 בגרויות? אין כל כך הרבה מקצועות. ;ס_ס

Apikachu L

New member
יש מלא בגרויות.

האמת, זה 21 בגרויות, או אולי קצת יותר. וכאשר אני מדברת על בגרויות אני כוללת שאלונים. 3 שאלוני מתמטיקה, 3 שאלוני אנגלית וברור שיש הרבה מקצועות. את לא יודעת כמה יש. אני ר מצטערת שלא הוספתי לעצמי עומס למערכת ולקחתי קצת אומנות. ואני עושה 5 יחידות מתמטיקה. יש לי עוד את שאלון 007 לעשות. דמט. מחרתיים בגרות מעבדה ביוטכנולוגיה. חרא.

Snake Bandage

New member
אז תגידי שאלונים. ;@_@

אוקיי, רגע, 21 שאלונים יש אולי במשך שלוש שנים. מה, את עושה את כל הבגרויות עכשיו או משהו? כי ברוב בתי הספר זה מתחלק לשלוש שנים. לי היו מכיתה י' 15 שאלונים ויש לי עוד 4. חמש יחידות זה מגעיל. למה אנשים עושים את זה לעצמם?

למעלה