פורומים חדשים בתפוז אנשים

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

תמיד רציתם להנהיג אומות ולפקד על צבאות? ההזדמנות שלכם הגיעה- פורום המשחק מנהיגי עולם http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1582
משהו טוב הולך לקרות לך בפורום אריק אינשטיין -הצטרפו עוד היום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1583
התכנית הקלאסית שעיצבה את ילדותנו שחוזרת בסרט חדש-פורום רובוטריקים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1584
פורום הריון בסיכון- תמיכה בית חם ותומך עבור הנמצאות בהריון בסיכון. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1587

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gifספוילרים!! ספווויילללרר s3

*מאושרת* קיצור של כל זה- דייויד שור אומר שהאוס לא יאבד את הכאב שלו, יצטרך להתמודד עם ההתמכרות לסמים שלו שתתגבר במהלך העונה ושאנשים לא משתנים והצגה שלהם בטלוויזיה זה כמו קילוף בצל, אתה מקלף את אותו בצל אבל חושף צדדים חדשים בלה בלה בלה... לא איכפת לי, הם לא הורסים את התוכנית
*מקפצצת באושר* • June 14, 2006: CanadaEast.com (Eastern Canada's Information Source: "Being shot won't make caustic House any nicer, says series creator" "Being shot by an angry widower in the season finale won't trigger an epiphany for the cynical and sarcastic master diagnostician, says the Canadian-born creator of the hit show House. "'We're going to go down that road a little bit, but people don't change,' David Shore said at the Banff Television Festival.... "'House looking at a blood test and seeing something on that blood test that shouldn't be there isn't that interesting. House realizing something about a person that we didn't know and thus coming up with the ultimate answer because of that character flaw: that's interesting.' "...The brilliant pill-popping doctor, who munches Vicodin for pain in his leg, will see his addictions escalate during Season 3. "'He's going to get in trouble with the drugs,' said Shore.... ".I think in TV that rather than have characters evolve, you want to peel more of the onion away,' said Shore. 'It's still the same onion, but you show surprising aspects of it. You want to raise as many questions as you answer.'"

יאיי!!! ../images/Emo6.gif

זה כמו בבלי סודות - הבית נשאר אותו בית!!!
ואם כבר ספוילר, תעני לי על השאלה הבאה: יהיה מקל הליכה או לא יהיה מקל הליכה?! תודה.

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif מעל ומתחת

בכל מקרה צריך להיות. בין אם הכאב עצמו נמשך או לא, כלומר, בין אם הטיפול בקטאמין יבוצע או לא יבוצע ויצליח או לא יצליח, לא ישנה בכלל את העובדה שהאוס צריך ויצטרך כל החיים שלו את המקל. ה"middle ground" שהם עשו כהוא היה בתרדמת כשהיה לו את הסיפור עם הרגל היה להוציא שריר. אני מניחה שרוב השריר שלו היה מת בכל מקרה, אבל זה לא משנה, הם הוציאו את השריר ובאסה, שריר לא גדל חזרה. יצא, אין יותר, כלומר גם אם הוא יהיה בלי כאב, אם הם יורידו את המקל זה יהרוס את האמינות של הסידרה ואני ממש לא מאמינה שהם יעשו את זה. בגלל שדייויד שור (הוא קנדי!!
) אמר שההתמכרות שלו לסמים תגדל בעונה הבאה אני מנחשת שאו שקאדי לא נתנה לא את הקטאמין או שהיא נתנה לו וזה לא עבד והוא נהיה אפילו יותר אומלל ומתוסכל...

Hieros Gamos

New member
../images/Emo9.gif

ספוילרים
פאק, אני צריכה עוד כאלה. בחודשים האלה הם few and far in between

shanistern

New member
שאלה../images/Emo58.gif

היראוס- את חביבת השבוע שלי! תודה על הספויילרים
למה התכוונו שרשמו שהאוס יבחן בדיקת דם וימצא שם משהו שלא צריך להיות וילמד משהו על אחת הדמויות? הוא ימצא שרידים של הויקודין ויבין סופסוף שהוא מכור או שהוא יימצא משהו על מישהו אחר???? בכל מקרה יופי שלא לקחו את הכאב

Hieros Gamos

New member
נו ברור!! סאדיזם רולז../images/Emo3.gif ../images/Emo58.gif

חוצמזה, האוס זה לא האוס בלי הכאב והמקל ואנחנו אוהבים את האוס כמו שהוא (אומלל וציני וגאון ומכור לסמים ועם כל כך הרבה בעיות אחרות
אוו, ומנגן בפסנתר
)

לא. שור רק נתן דוגמא למה מעניין

בסדרה. הוא אומר שאם האוס מסתכל בדגימת דם ומוצא שם משהו שלא צ"ל שם, זה לא מעניין, אבל אם הוא מגלה משהו על החולה שהחולה הסתיר, ושלא חשבנו עליו, זה מעניין - וזה הבסיס לסדרה.

Hieros Gamos

New member
זה לא ספוילר, סתם שיעשע אותי

הרשימת אקסטרות בדיוידי החדש של האוס לפי הדיווחים האחרונים. June 15, 2006: TV Shows on DVD has listed the extras for the Season 2 DVD as: "An Evening with House" Blooper Reel Alternate Takes: "The Valley Girl Versions" "It Could Be Lupus" Producer Commentary June 14, 2006: According to "Elen" on the Television Without Pity's House Forum Walmart is listing the Season Two DVDs as being Single Sided and the extras as: "An Evening With 'House'" Alternate Takes "It Could Be Lupus" "No Reason" Commentary Audio Commentary Documentary Featurette Gag Reel ועכשיו- it could be lupus?!?! LOL וואו. מה הם עשו? אספו את כל הפעמים שהם אמרו it could be lupus בסידרה וערכו אותם ביחד (ויש המון המון המון המון המון פעמים כאלה) ועשו סירטון?! או אפילו יותר טוב, רינגטון?!?!? LOL תחשבו על זה, רינגטון של האוס או פורמן או קמרון או...מישו אומר it could be lupus! מווהאהאהא חיחי וואו אני רוצה את האקסטרות. לא צריך את הדיוידי

אולי הם לקחו את הרעיון ../images/Emo29.gif

של ה-differential diagnosis song, ועשו שיר "it could be lupus"
זה יהיה כל כל מגניב... ^^ הממ, ואני מניחה שאם תשיגי את האקסטרות יום אחד יופיע לי מסר בתיבת מסרים..?

Hieros Gamos

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני אדאג לעשות את זה. ראית בסוף את האקסטרות של עונה ראשונה?

Hieros Gamos

New member
נגמר. פרק זוועה../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

טוב לא ממש, אבל הוא פרק כל כך גרוע ביחס לפרק של שבוע הבאאאאאאאאאאאאאאאא

וואו ../images/Emo12.gif

התגובה שלי לפרק של היום.. -- -- -- כולם לראות את הפרק של שבוע הבא!!!!!!!!!!!! (זאת לא היתה בקשה!!
)

למעלה