פורומים חדשים בתפוז אנשים

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

היא חוזרת! עונה שנייה לסדרה הכי ישראלית שהייתה לנו- הפורום הרשמי של מילואים- הסדרה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1214
מצביעים לנבחרי השבוע של ראש 1 ותפוז אנשים ומדברים על זה בפורום Top 10 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1596
גם בכם מתחבא כשרון מוזיקלי? בדיוק בשבילכם נפתח פורום מוזיקאים צעירים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1597
אהבתם את "הברבור"? אורנה דץ עושה לנו מהפך מרגל ועד ראש בתכנית הריאליטי החדשה המראה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1598

chaki finster

New member
חייבים לרומם את המצב רוח!

אי אפשר כל היום לבכות ולהיות בפאניקה! (למרות שאני גר בקריות ;^_^) הנה האוסף דיג'י-פיגורס שלי~ (כי יש לי מצלמה דיגיטלית *_* וMP4 דפוק -.-)

chaki finster

New member
חלק ב':

לא יכולתי להרים את לילימון שבצד. הייתי נוגע, והידיים המפגרות שלי היו מעיפים את השאר..וזה קשה אח"כ לסדר -.-

למה?! למה?! למה לא בשרשור חדש?!

אוף, נמאסתם! רק בשרשור אחר הערנו על זה ליאנה, ואתה עושה אותו דבר! דודי, חלאס! מה קרה, השתגעתם?! בחיית ראבאק, זה משהו שקשור לדיג'ימון, למה לנצל"ש לפאקינג כל הרוחות?! שיט, פור גאד סייק, אתם הורגים אותי! אההההה! @____@

זה מעצבן אותי, באמא'שלי זה מעצבן

אותי! מה נסגר איתכם? פתאום כולכם נהייתם לי מפגרים-ילדים קטנים שצריכים רשות מאמא כדי לפתוח כתום מזדיין! זה קשור לדיג'ימון, אז למה, למה לכל הרוחות, תסביר לי בבקשה, אני מתחנן בפניך, למה לעזאזל לא לשים את זה בכתום? אני לא קולט את זה! הבעיה אצלי? מה יש לכם? אלוהים, זה פורום דיג'ימון! די ג'י מון! אז כל הפורום המחורבן מלא בשרשורי אוף של פמיניסטיות שאף-אחד לא מכיר ואף-אחד גם לא רוצה, ובמפגש המחורבן שאף-אחד לא רוצה לעשות בכלל, ובאיזה מישהו שחזר אחרי היעדרות ארוכה, ובאמת שאין לי בעיה איתך בן, אבל זה עדיין אוף, וזה לא רע, ואת כל שרשורי הדיג'ימון, את כל שרשורי האון טופיק, את כל השרשורים שאשכרה ק-ש-ו-ר-י-ם למשהו במקום המזדרגג הזה תקעתם לי בנצלו"שים ואוף! מה יש לכם?! תפסיקו לשאול אם מותר לכם להשתתף במשחקים! בשביל זה הם קיימים, בשביל שתשתתפו בהם! תפסיקו לשאול אם מותר לכם לפתוח כתום, כשהוא קשור לדיג'ימון, כי זה פורום דיג'ימון וצ-ר-י-ך לפתוח כאן כתומים שקשורים לדיג'ימון, זו פאקינג חובה! ותפסיקו לנצל"ש בשביל דברים שקשורים לדיג'ימון! מיתר צודקת? אתם עושים דווקא? הכל כדי לעצבן? אני לא תוקף אותך, רק את הגישה המחורבנת הזו שכמה אנשים כאן אימצו להם, ושלא הייתה כאן פעם. מאיפה הבאתם את השטויות האלה?! בקיצור, דודי, אני מה זה לא גמל, אבל הקש הזה שבר אותי. לילה טוב.

keep smiling

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

בדודו זר, מילי, אתה עושה רע למוח שלי.

strawberrys

New member
אני מסכימה איתך לגמרי.

עד שסוף סוף יש תקופה טובה בפורום הזה והגיעו אנשים חדשים שעוזרים פה נגד היובש שהיה, אז אתם מנצל"שים במקום לפתוח הודעות חדשות. למה? זה לא עולה לכם כסף ולא כלום. זה אפילו כיף. כן, אני תמיד נהנתי לראות כתום שאני פתחתי. בהתחלה כשהתנהגתם ככה יכולתי להבין את זה, בכל זאת נכנסים לפורום חדש אז רוצים לשמור קצת על פרופיל נמוך, אבל ליסטה ואנחנו הבהרנו לכם ה-מ-ו-ן פעמים שכתומים זה רצוי פה, אז למה אתם עושים את זה? אבל מילי, אתה באמת קצת נסחפת, לא צריך להתעצבן בגלל זה.

כן, גם אני חשבתי שנסחפתי, אבל עכשיו

כבר לא נראה לי. הם פשוט עושים בכוונה. אני לא מתכוון להעיר על זה יותר. נמאס לי מהאנשים כאן

אגב, האוסף שלך נורא יפה ומגניב.

הלוואי שלי היה כזה. לי היה (יש?) קאבוטרימון שיכול להפוך למגה קאבוטרימון, אבל אני לא מוצא אותו, ודיג'יביצת האמינות שהופכת לסאבמארימון. לאח שלי יש את דיג'יביצת האומץ שהופכת לפליימדראמון. אה, ויש לי שתי בובות קטנות של אנג'ומון וגארודאמון. על תיעלב מזה שהתעצבנתי, כמו שאמרתי, זה לא עליך אישית ולא על אף-אחד אישית, רק על הגישה הזו שלכם, וזה כעס שהצטבר לי כבר כמה זמן, בגלל זה זה נשמע כל-כך רע. אה, ותשלב את זה עם השעה

star_female

New member
וואו...

הבובות דיג'ימון נורא נחמדות (ויש לך כל כך הרבה @_@) אבל מעניין אותי מה זה הפאי וקורוגאנה (ופורובה) מאחורה XD

Serf SaN

New member
מגניבבבבבבבבבבבבבבבבב

אם כבר יש טופיק לזה, אני גם אצלם את שלי. ^^ למרות שהם בקופסא כבר כמה זמן. XD;

מה לא הבנת? אין טופיק לזה../images/Emo4.gif

זה לא טופיק. תפתח אחד חדש, ואולי כדאי שגם דודי ישרשר את התמונות שלו לשרשור שתפתח, וליסטה פשוט תמחק את זה או משהו, או תשרשר את זה לשרשור שלך.

Snake Bandage

New member
יש לך ארוקנימון!!!

כלומר, גם לי יש ארוקנימון. אבל רק בצורת דיג'ימון. חברה שלי לא מסכימה לשלוח לי את השניה כי היא מכוערת או משהו. אבל המומימון שלי בודד. =D

Serf SaN

New member
אני שמתי אצלי בתמונה

את ארוקנימון ומומימון ביחד במיוחד בשבילך. ._.

Apikachu L

New member
היה לי אוסף מדבקות דיג'ימון

עד שנגמרו בקיוסק. מעולם לא הצלחתי להשיג את קארי. וגם איריס פזרה לי חלק מהאוסף. אני אצלם מה שנשאר, מתיהו.

למעלה