פורומים חדשים בתפוז אנשים

porky169

New member
היום לכל שמוק עושים פורום../images/Emo134.gif

ודווקא לאנשים מוכשרים באמת לא מסכימים לתת פורום!!!!

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gif ניר

זה שאתה לא אוהב את זה זה לא אומר שהוא שמוק. לפחות זה לא עוד אחד מכוכב נולד ולא איזה כוכב אינסטנט אלא זמר בחסד שעשה את זה דרך הרדיו.

1מאיוש

New member
האמ..עידן יניב לא שמוק

אני לא אוהבת את הסגנון של מוזיקה מזרחית בכלל! אבל יש לעידן יניב שירים טובים קח לדוגמא את "חושב עליה" איזה הצלחה יש לשיר לשיר.. כמה שומעים אותו כל אחד והסגנון שלו במוזיקה אם אתה לא אוהב את הסגנון שלו זה לא אומר שהוא שמוק כל אומן צריך להעריך אותו איך שהוא ואת סגנונו. לגבי כוכב נולד.. מאלו שעלו לגמר: 1- שירי מימון היה מגיע לה לזכות, קול אדיר! והגיעה רחוק מאוד-לטובה 2- הראל מויאל, הוא זכה וזה באמת הגיע לו, התקדם עם הזכייה הזו יפה מאוד. 3- ה
המאכזב, יהודה סעדו?! לזכות..ממש לא, זכה בכסף ורץ לישיבות! אולי עושה הופעה פה ושם. מישהו צריך לזכות, וזה היה מגיע לשיר ביטון. 4-
=בתהליכים=
כוכב נולד בכלל אני לא אוהבת, כי יש כאלו שניגשים לזה בגלל יחסי ציבור, ההדוגמא הכי טובה נינט, רק כל 4 חודשים +- "נינט הוציאה סינגל"-"איזו התרגשות!!" נינט זכתה בכוכב נולד הראשון ובינתיים רואים שהכל יחסי ציבור. דיסק לא הוציאה.. ומי הוציא דיסק?! שירי מימון,שי גבסו-עובד כבר על השני, הראל מויאל, הראל סקעת ונינט שומדבר! כוכב נולד 3 לפי דעתי היה סתם כישלון..לא שומעים כלום מאף אחד מהם-רק המעריצים שלהם אולי..

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gifאז ככה:

חושב עליה שיר יפה- ועזבי את זה שהוא הצליח, הוא פשוט יפה. הוא קצת יותר מעוד שיר מזרחי, יש בו גם המון סול (מוזיקת נשמה) ו-R&B והשירה בו יפה. לגבי כוכב נולד- בכללי זה רעיון לא רע. הבעיה עם זה שזה כבר יצא מפרופורציות אבל כבר טחנו את העניין הזה. בעונה הראשונה כל הפיינליסטיים היו טובים- שי גבסו יוצר מקורי ויפה (לדעתי הוא דווקא לא זמר גדול) ולא הייתי מזהה שהוא מכוכב נולד אם לא הייתי יודע, וזאת מבחינתי מחמאה גדולה. חוץ מזה שהוא מראשון אז בכלל מגיע לו כבוד. שירי מימון זמרת גדולה וגם נראית טוב ואני שמח שהיא נמצאת בסצנת הפופ המקומית כי המוזיקה שלה לא פלסטיק אלא היא באמת מוכשרת, ולדעתי היא הייתה מגיעה לאן שהיא מגיעה גם בלי כוכב נולד וזה בדיוק מה שכוכב נולד אמור לעשות- לקצר את המסלול למי שכבר יש לו כישרון ולא להפוך איזה אפס שנראה לא רע ושר בסדר לכוכב. נינט זמרת טובה והסתבר שגם שחקנית לא רעה וחבל לי מאוד על זה שהיא בחרה במסלול הנוח של כל מיני חלטורות.. לפחות סוף סוף היא עושה משהו עם הדיסק הזה, אחרי שלוש שנים אחרי שקיבלה את הזכות הזאת. חוץ מזה שאני מבואס שהיא עובדת עם אביב גפן אבל זה כבר עניין אחר. בעונה השניה שלושת הפיינליסטים היו בסדר אבל לא יותר מזה. בעונה השלישית היה רק אחד טוב וזה לא סעדו. זה היה מיכאל קירקילן שנתן את הופעת החצי גמר הכי טובה בתולדות כוכב נולד ולא זכה רק בגלל שלקח לגמר שיר גרוע. איך לעזאזל שיר ביטון בכלל הגיע לגמר? היא לא שרה יפה במיוחד ולאורך כל העונה היא שרה שירים שהם עדיין להיטים מהזמן האחרון, כמו דניאל סולומון וזה לדעתי קצת רמאות. זה כמו שעכשיו מישהו בכוכב נולד יעשה את השיר חושב עליה. עונה רביעית- נחכה ונראה. לי באופן אישי כבר נמאס מהכוכב נולד הזה... אה ותיקון טעות- שי גבסו כבר הוציא את הדיסק השני.. אוף אני יודע יותר מדי

למעלה