פורומים חדשים בתפוז אנשים

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

באים לעזרת הנוער באזורי העימות בפורום למען נוער הדרום והצפון http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1601
Speaking English the way it was meant to be spoken בפורום אנגלית – שפה ויצירה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1603
שילוב אנשים עם צרכים מיוחדים בספורט פורום ספורט אקים ישראל http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1604
רוקדים כל הדרך אל הפורום. פורום ריקודי היפ הופ http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1605
כל מכורי ה-FLIX מוזמנים להצטרף לפורום בו תוכלו לדבר, להמליץ, ללמוד ולהפיץ את קטעי הוידאו הכי חמים ברשת http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1606
משפחת הפשע של ניו ג'רזי חוזרת לעונה חדשה. בואו לישון עם הדגים בפורום הסופרנוס http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1608

../images/Emo207.gifמשחק הכר את חברי הפורום.

זה משחק שלקוח מפורומים אחרים. כל חבר פורום כותב 100 עובדות על עצמו. זה כיף וזה מאוד נחמד. כדאי להשתתף

100 העובדות שלי על עצמי:

1. אני גרה בראשון לציון. 2. מלאני סי היא הזמרת האהובה עלי. 3. האלבום האהוב עלי של מלאני הוא האלבום השלישי "Beautiful Intentions". 4. חוץ ממלאני אני אוהבת גם את רוני סופרסטאר, נינט טייב, קלי קלארקסון, דיידו, הנרי וניקה. 5. השיר האהוב עלי באלבום השלישי של מלאני הוא: "Next Best Superstar". 6. השיר האהוב עלי באלבום הראשון של מלאני הוא: "If That Were Me". 7. השיר האהוב עלי באלבום השני של מלאני הוא: "On The Horizon". 8. אני מאוד אוהבת לכתוב בפורום של מלאני. 9. הייתה תקופה שקצת "נטשתי" את האהבה שלי למלאני ל... לא תאמיני: רוני סופרסטאר... 10. אני בת 23. 11. אני מזל תאומים טיפוסי. 12. העין שלי שורפת לי עכשיו. 13. שמתי טיפות עיניים בבוקר ועכשיו זה שוב שורף. 14. אני חושבת שמלאני כוסית לאללה. 15. אני חושבת שמלאני מאוד מוכשרת. 16. אני מחכה בקוצר רוח לאלבום הבא של מלאני. 17. אני בטוחה שהאלבום הבא שלה יהיה לא פחות מהקודמים. 18. אני לא הייתי בהופעה של מלאני כשהיא הייתה בארץ. 19. הייתי עכשיו בהופעה של עידן יניב בחוף ראשון. 20. היו שם מלא ערסים. 21. יש לי ארנבון בבית. 22. קוראים לו בוני. 23. השיר האהוב עלי של רוני הוא: "אדוני". 24. אני מעדיפה את הדיסק השני של רוני מהדיסק הראשון שלה. 25. השיר האהוב עלי מהדיסק הראשון של רוני הוא: "סוד". 26. אני מעדיפה את החלק השני של הדיסק השני מהחלק הראשון. 27. לפעמים בא לי להחליף את השם שלי לשם מלאני. 28. אין לי פירסינג. 29. אין לי קעקוע. 30. הקעקוע האהוב עלי מהקעקועים של מלאני הוא הכיתוב של המילה "Angel" על הבטן שלה. 31. אני רואה את הסדרה "האלופה" למרות שאחרי הפרק הראשון חשבתי שזה די משעמם. 32. אני סטודנטית לסיוע טיפולי בעזרת בעלי- חיים. 33. בזכות מלאני שיפרתי המון את האנגלית שלי. 34. יש לי אח ואחות. 35. אחותי נשואה. 36. אני לא אוהבת את השיר Soul Boy. 37. אני מטפלת בגן ילדים. 38. אני מאוד עייפה עכשיו. 39. אבל מצד שני גם אין לי חשק ללכת לישון. 40. לא מזמן הכרתי חברה חדשה שקוראים לה הדס. 41. היכרתי אותה דרך חברה אחרת שקוראים לה עדי (darklighter) 42. אני מאוד שמחה שהכרתי אותה כי היא בחורה מאוד טובה. 43. היא הייתה במפגש פורום הקודם. 44. הצבע האהוב עלי הוא בורדו. 45. הצבע השנוא עלי הוא: ורוד. 46. הסרט האהוב עלי הוא: "הרדוף לבן". 47. אני אוהבת סרטי דרמה וקומדיה. 48. אני מעדיפה את ה"ספייס גירלז" לחוד כשכל אחת מהן בקריירת סולו מאשר ביחד. 49. אני חושבת שזה יהיה טעות בשביל מלאני שהיא תעשה קאמבק עם ה"ספייס גירלז". 50. המצב בצפון מאוד משפיע עלי. 51. הייתי רוצה לתרום משהו למצב בצפון, אבל אני מרגישה חסרת אונים. 52. אני מאחלת לנסראללה שימות. 53. הייתה תקופה שאהבתי את אנסטסיה. 54. עכשיו אני כבר לא כל- כך אוהבת אותה. 55. היום שמעתי את השיר החדש "אלה הם החיים" של קרן פלס בפעם הראשונה. 56. זה שיר מאוד יפה. 57. האיבר האהוב עלי בגוף של מלאני הוא העיניים. 58. אני מאוד אוהבת את הקול של מלאני. 59. אני אוהבת לשמוע את רדיו ירושלים. 60. יש שם תוכניות טובות. 61. לפעמים אני רואה את התוכנית "רבלדה". 62. הייתי רואה "צעירים חסרי מנוח". 63. הכי הרבה אהבתי שם את ויקטוריה. 64. כי היא הייתה לא טובה ולא רעה- באמצע. 65. בגמר של "כוכב נולד1" הצבעתי לנינט טייב. 66. בגמר של "כוכב נולד2" הצבעתי להראל סקעת. 67. בגמר של "כוכב נולד3" הצבעתי לשיר ביטון. 68. לא ממש יוצא לי לראות עכשיו "כוכב נולד4". 69. פעם הייתי מעריצה של בן ארצי. 70. מאוד שמחתי כשמירי מסיקה זכתה בתואר "זמרת השנה" ולא שירי מיימון. 71. ראיתי את הסרט "לחזור" והוא מאוד משעמם. 72. אני מאוד רוצה שמלאני תגיע לארץ. 73. בכלל, אני מאוד רוצה להיפגש עם מלאני. 74. אם הייתי נפגשת עם מלאני הייתי אומרת לה כמה אני אוהבת אותה ואיזה שינוי גדול היא עשתה לי בחיים. 75. אני מרגישה יותר חזקה אחרי שאני שומעת את השירים של מלאני. 76. ידיד שלי במילואים והוא כרגע ממש מבואס מזה. 77. יש חיה אחת שאני באמת שונאת וזה נחש. 78. כשנפתח פורום למלאני הרגשתי שחלום שלי מתגשם. 79. אני רוצה שמלאני תצליח לא פחות ממה שהיא מצליחה בחו"ל. 80. אני לא מבינה למה השיר "First Day Of My Life" לא כבש את ישראל. 81. זאת אחת מהסיבות (ויש הרבה סיבות) לכך שאני חושבת שהמדינה הזאת מטומטמת, ויש הרבה סיבות. 82. אני כותבת בפורום "תשוקות" למרות שאני לא רואה את הסדרה. 83. אני אשכנזיה משני הצדדים. 84. אני לא סובלת את מלאני בי מהספייס גירלז. 85. היא נראית לי בן אדם צבוע. אני לא יודעת למה. 86. אני שונאת את דייויד בקהאם על זה שהוא בגד בויקטוריה. 87. קשה לי להבין למה היא לא זרקה אותו אחרי הבגידה לעזאעזל. 88. איפה ה-Girl Power
89. אני מעדיפה לקרוא למלאני מלאני במקום מלאני סי. 90. מעצבן אותי שיש אנשים בארץ הזאת שלא יודעים מי זאת מלאני סי. 91. לפעמים אני קוראת למלאני מנלי. 92. אני לא הכי אוהבת לקרוא למלאני מל. 93. היא אמרה פעם בראיון שהיא לא אוהבת כשקוראים לה מל. 94. אני לא אוהבת את יינג, העוזרת שלה. 95. בהתחלה לא אהבתי את "Going Down" מהאלבום הראשון של מלאני אבל לאט לאט התחלתי לאהוב את השיר. 96. אני לא הכי אוהבת במיוחד את השיר "Yeah Yeah Yeah". 97. עופר שכטר הפתיע אותי לטובה ב"טלנובלה בע"מ" כי הוא משחק ממש טוב. 98. אני מעדיפה את "טלנובלה בע"מ" "האלופה". 99. עד לפני עשר שנים בערך הייתי גרה בבת- ים. 100. מאוד נהניתי לכתוב את המאה עובדות על עצמי.

britmel

New member
100 עובדות עלי

1. קוראים לי רעות 2. אני סבת 20 3. אני גרה בגליל המערבי ליד עכו 4. בגלל הקטיושות שנחתו ביישוב שלי ברחתי משם לדרו 5. טוב נו ברחתי יום לפני שזה קרה.. 6. ואין בכוונתי לחזור עד שתגמר המלחמה.. 7. או עד סוף אוגוסט כי אז נגמר לי הכרטיס של השרות לאומי עד שאני אקבל בול חדש
8. יש לי שער חום ככה ארוך 9.עיניים ירוקות 10. 1.60 בערך 11. אני חולה על כפכפכי קרוקס ומגפי בלנסטון 12. כי חבר טוב של אבא שלי מייבא את המנעלים הנ"ל
13. טני עושה שרות אלומי בבית ספר של חינוך מיוחד 14. בעכו 15.ועכשיו אחרי שבועיים וחצי שלא הייתי שם אני מתגעגעת לילדים בגן..
16. אבל נחמד לי לטייל ברחבי הארץ.. 17. אני עכשיו בב"ש אצל אחותי..
18. יש לי חבר
19. ביום שישי נחגוג 11 חודשים
20. ואני כנראה אהיה אצלו 21. הזמרת האהובה עלי הירא : בריטני ספירס 22.כבר 8 שנים שאני מעריצה אותה 23. כל שנה הערצתי אליה עולה
24. אבל ב2 שנים האחרונות בריט לא עושה משהו חשוב 25. ויש לה את התינוק הכי מתוק בעולםםם
שוןןן פרסטון 26. הזמרת השניה שאני הכי אוהבת היא מלאני סי.. 27. היא כ"כ מוכשרת 28.ומושלמת 29. ומדהימה 30. היו לי את שני הדיסקים הראשונים שלה והשלישי לא ידעתי על קיומו עד לפני כמה חודשים והוא בכלל יצא לפני איזה שנה וחצי.. 31.דיסק מצויין 32. השיר שאני נכי אוהבת ממנו הוא : nexst best superstar 33. חםםםםם לייי 34. אני מזל סרטן 35. מאוד אוהבת להיות בביית 36. את אמא 37.את אבא 38. את אחותי הגדולה 39.את אחי הגדול שגר בשוויץ 40. את סבת שלי צד אבא 41.את סבתא מצד אמא 42. את דודים שלי 43. את ת"א 44. את פורום מלאני סיי
45. את פורום בריטני ספירס
46. את הקמונה שלי ספייס גירלס 47. את האתר תפוז 48. כי בזכותות הכרתי חברים חדשים 49. אני מאוד רגישה
50. פעם הערצתי את הספייס גירלס בטירוף 51. במשך איזה 5 שנים 52. ואפילו אני וחברות שלי חיקינו אותן ועשינו קליפ ל wannbe 53. ואני הייתי 54 מלאני סי
מאז אהבתי אותה במיוחד.. 55. ויש להן את אחד הסרטים שאני הכי אוהבת 56. שאפילו רצתי לראות אותו בקולנוע 57. spice world
58. ממליצה לכם בחום
59. הצבע האהוב עלי הוא כחולה
60. כשאני אהיה גדולה אני רוצה לעבוד בחינוך מיוחד 61. כי נושא שמאו מעניין אותי 62. אני מאוד אוהבת את השפה אנגלית 63. אני חושבת שבגלול הקודם הייתי אמריקאית 64. ובכלל אני מאוד אוהבת דברים שקשורים לארה"ב 65. אני גם אוהבת את קלי קלרקסון היא ממש טובה 66. וגם ג'סיקה סימפסון 67. וגם ספרדית זו שפה מדהימה 68. הכל בגלל המורדים 69. זה שקורה כשמתמכרים לסדרה ארגנטינאית 70. הלכתי לשתי הופעות שלהם כשהם באו לארץ 71. היה שולטט 72. הייתי פעם בהופעה של רייטה 73. אני לא יודעת לבלוע כדורים 74. אף פעם לא אכלתי כעל האש 75. אף פעם לא עישנתי שום דבר 75. סיגריות זה ג'יפהה 76. לא רוצה קעקוע או פירסינג 77. אני חולה על פיצה 78. שותה רק מים 79. אוהבת אייס ארומה
|
80. אוהבת ים 81. אוהבת בריכה 82. פעם היו לי משקפיים 83. אני לא נראית בת 20 84. אנשים שלא מכירים אותי אומרין שאני מקסימום בת 18 85. וזה נחמד 86. פעם זה העליב אותי 87. היום לי 4 חברים 89. רק אחד היה רציני 90. והכרתי אותו דרך האייסי 91. וזו הייתה טעות 92. אבל אפשר גם להכיר אנשים טובים באינרנט 93. דוגמא : אתם
94. אני גם אוהבת צ'יפס אבל רק של מקדונלדס 95. אני מאוד מפונקת בקשר אוכל 96. אני רוצה 3 או 4 ילדים 97. ועוד לא החלטתי היכן אני רוצה לחיות בעתיד 98. החיים טובים 99. תחשובי חיובי 100 אני אוהבת אותכםםם וואיי איזה ארוך... זה באמת כי משעמןם לי..

למעלה