פורומים חדשים בתפוז אנשים

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

כבר מזמן אנחנו יודעים מי הבוסי(ית)! מתמכרים בפורום של אליסה מילאנו http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1620
גם למעריציה של דריה יש בית- חיים בסרט בפורום ורד פלדמן http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1622
פורום ללהקה הכי מגניבה שפועלת כיום בארץ -דפנה והעוגיות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1623

חחחחזזזזרררתתתתתתייייייי

מי אמר שאני אקבל שבת חחחחחחחחח רק שעה ביציאה קיבלתי
למרות שאתמול הייתי בטוחה שאני נשארת עד סוף החודש הבא בבסיס... אחרי ריב בצעקות עם המ"מ ואחרי זה עם המ"פ ושיחה ארוכה איתו הוא החליט לוותר לי!!! :) עכשיו חסר לי לבק עשיתי אתמול מטווחים איזה כיףףףףףףףף זה!!!! :))) עכשיו רק חסר שיעשה לי ילד גררררררררררררר עוד שבועיים לטירונות הנוראית הזאת שיגמררר כבר =/ התגעגעתתתתתתתתתתתתי!!!

דנדוש20

New member
בת אל מאמייייייייייי

התגעגעתי אליך התגייסת כבר? בסוף קיבלת את התפקיד שרצית? איך הצלחת לריב כבר גם עם המ"מ וגם עם המ"פ? מוכשרתתתת למה חשבת שתקבלי שבת? מה עשית?

דנדושששש

יש לך כבר אייסיקיו מסנג'ר משהו??? התגייסתי חמישי שעבר... וקיבלתי את התפקיד שרציתי אחרי התעקשות קלה (יש פירוט באחד הדפים האחרונים כאן) חחח כי אמרו לנו לנקות משהו וזה היה גועלי עם מחלות וכאלה אז אמרתי למ"מ שבאתי להיות חיילת ולא תאילנדית וסירבתי פקודה.. אז היא הטיסה לי את המ"פ ואז גם רבתי איתו ואתמול בלילה היה לי משפט אצלו ויצאתי עם אזהרה.. ודיברנו הרבההה.. הוא נחמד כזה.. סתם משחק אותה קשוח...חחח בגלל מה שכתוב הנ"ל "כי אני חצופה" חשבתי אני הולכת לבלות עוד חודש בבסיס...חחח השבוע אני סוגרת שבת.. וב7/9 נגמררררררר ניצנים לעולמים!!!

מיטללל

New member
יואו. איזו חצופה

גם אני בטירונות לא "הסכמתי" לעשות דברים אבל לא ככה. ממש אמרת: "לא באתי להיות תאילנדית"
(כי זה היעוד "שלהם"? לנקות "דברים גועליים עם מחלות"?) בכ"מ, כל כך הגיע לך שבת. תתמתני מותק. ושתהיה שבת מהנה ומוצלחת

חחח

תיראי היה איזה יום ניקינו את הפלוגה וזה אין לי בעיה.. אבל שסתם בלי קשר ניקינו מחסן מוזנח ומסריח עם מחלות וכל מיני חרקים ועכברים זה באמת הגזמה כי יש שם מלא מחלות... וכן ככה אמרתי... אנחנו גם במחלקה מתכננות לקבול אותם על זה בכלל.

L y c a n

New member
לא שמעתי על טירונים

שלא חשבו על לקבול.. סתם דיבורי סרק בלי קשר, לא נראה לי שיש פה דברים לא חוקיים.. ועוד משהו, נותנים לכם לעשות משהו, כי זה טירונות בלאי, מן הסתם, ואין יותר מדי תכנים להעביר, אז מעבירים לכם את הזמן..

שמע

יום לפני ניקינו את הפלוגה עשינו ספונג'ה לבלטות לטאטא את החול אין לי בעיה באמת חופשי היה קצת מלחמת מים וואלה בכיף אבל לנקות מחסן מזוהם עם עכברים וג'וקים ומחלות זה כבר מוגזםםםםםםםםםםם..זה חוקי!??! ממש לא~~~!!! הנחמה שלי שהיציאה הבאה לבית זה בסוף הטירונות עוד שבועיים חמשוש

L y c a n

New member
טיפים

לא עושים מסדרי ת"ש וזה? לא למדת שצריך לבקש לראות חופ"ל ומשקית ת"ש כל יום בערך? ככה גם נמנעים מכל החרא הזה.. זה תירונות של ג'ובניקים, תתנהגי כמו ג'ובניקית

RVD18

New member
נשמע חצוף אבל לפעמים זה מתבקש...

פעם שהייתי בקורס אז איזה יום כל הזמן העברנו דברים, כסאות לא זוכר מה לאיזה מחסן באפסנאות..ועד שהיתה הפסקת צהריים אז קיצרו לנו אותה ...וזה בקורס שאין זמן לכלום, רק הפסקת צהריים אפשר לנוח אז אמרנו מה אנחנו פועלים זרים, תאילנדים...לא זוכר, אחד הלך לדבר איתם...ובסוף החזירו לנו את הזמן והאריכו לנו את ההפסקות. אז לפעמים זה עובד.

RVD18

New member
חחחחחח כבר משפט

זה היה מהר =] לפחות לא קיבלת שבת

עשיתי ת'פדיחה... ***תיקון

* "עכשיו רק חסר שיעשה לי ילד" => הכוונה למ"פ שלי התבלבלתי במשפטים קצת..

למעלה