פורומים חדשים בתפוז אנשים

Lonly badger

New member
../images/Emo207.gif

עוד פרסומת בתפוז קריאטיב משהו , אם תתקלו בה , שאם תשימו לב יש בה את ה all seeing eye ואם תלכו לדף ראשי של תפוז ותראו משהו -- הכבוד המרוקאי של פרץ -- אתם תראו שהיד שלו , הוא עושה את הדבר הזה של רוקריסטים.

MetalSinagouge

New member
הסמל הזה הוא דווקא נחשב לחיובי

למרות מה שמציגים ממנו. הפרוש המועדף עלי (והיחיד שאני זוכר) הוא ש2 האצבעות הן כאילו "מוציאות את העיניים", כי בעבר רווחה האמונה שמאג יכול לגרום לנזק על ידי בהיה באדם מסויים.

Lonly badger

New member
Harry potter

למה אתם חושבים שהארי פוטר מצליח כל כך בכל העולם ילדים טורפים אותו ואת הסרטים שלו. ואלו ספרים ארוכים ולא עד כדי כך איכותיים מבחינת יכולת כתיבה. אני אישיתי חב את תודעתי לג'י קי רולינג בגלל שהארי פוטר הוא מה שגרם לי להתחיל לקרוא ספרים , לפני זה שנאתי אותם, האמת היא שקיבלתי את את הארי פוטר זרקתי אותו מתחת לשדה , רק אחרי שנה הרמתי אותו והוא היה מכוסה אבק וניסיתי לקרוא כמה עמודים ביום. ואז זה פשוט היה כל כך מדהים , מאז אני קורא. אישית אני חושב שזה בגלל הברק. הסמל שעל המצח של הארי פוטר , ועוד דברים נחמדים כאלה.

Gilliana

New member
לדעתי התשובה ברורה

סגנון הכתיבה של רולינג. אין לה תיאורים מייגעים, היא כותבת בדיוק את כל מה שצריך ולא מילה אחת מיותרת (מה שבד"כ גורם לילדים לשנוא לקרוא הוא כל אותם תיאורים ע"ג תיאורים מופלגים שפשוט "סותמים" את הדמיון). מעט מדי סופרים מגיעים להבנה שלא צריך להאכיל את הקורא בכפית וכי צריך להשאיר מקום לדמיון שלו - עוד יותר מעטים הם הסופרים שיודעים למצואת את האיזון המושלם ואת בכמות המדויקת של תיאורים שאינה מופרזת מחד אך נחוצה לשם הבנת הנקרא מאידך. רולינג מצאה את הנוסחה הזו.

Lonly badger

New member
יש לי הערכה גדולה

לרולינג , ולכל אשה שרוצה להרים את המודעות לכך שגם נשים יכולות ליצור דברים יפים בעולם הזה וזה לא טאבו. אבל לצערי אני זוכר כמה נקשרתי לסמל - ולא במודע - אני עכשיו זוכר , כי זה לא משהו שאתה מייחס לו חשיבות זה משהו פשוט נחמד ומיוחד. ויש לסמל הזה חשיבות אזוטרית והיסטורית. ולצערי יש כל כך הרבה סופרים שלא קיבלו תודעה כזו במשך השנים, זה לא דבר טבעי ואין לי שום דבר אישי נגד רולינג , אני רק מציין עובדה. ישנם דברים גילי שאם מסתכלים עליהם רק דרך רציונליזציה מאבדים מהנפח ומהמציאות שלהם.

MetalSinagouge

New member
../images/Emo45.gif

האהבה שלי לסדרת הספרים פסקה כמעט לגמרי אחרי שראיתי פרומו לסרט. כל התיאורים שהרכבתי לעצמי על כך שהאגריד הוא אופנוען זקן מה60יז נהרסו במחי יד.

Lonly badger

New member
אני לא מצפה שתאמינו, באמת שלא

אף אחד מהם לא. הסרט לא משתווה לספר ------ עכשיו: The Vatican’s chief exorcist is no fan of Harry Potter. Father Gabriele Amorth, who is Pope Benedict XVI’s “caster out of demons,” told Vatican Radio: “Behind Harry Potter hides the signature of the king of the darkness, the devil.” According to the Daily Mail newspaper, he said that author J.K. Rowling’s books contain innumerable positive references to magic, “the satanic art” and added the books attempt to make a false distinction between black and white magic, when in fact, the distinction “does not exist, because magic is always a turn to the devil.” Amorth, who is president of the International Association of Exorcists, also said Adolf Hitler and Russian leader Joseph Stalin were possessed by the devil, and that Pope Pius XII once tried to perform a long distance exorcism on Hitler. --- http://www.newsmax.com/archives/ic/2006/8/29/224222.shtml ----- אני אביא עוד חומר בנושא עוד מעט .

Lonly badger

New member
לא למהר להסיק מסקנות

הותיקן הוא לא תמים בכלל. שוב , כל סמל יכול להיות משומש למטרה "טובה" או כל דבר אחר. אבל צריך להכיר בכוח של סמלים וארכיטיפים מיתולוגים והיסטוריים שיש מלא מהם בספרים של רולינג, וזה אין לי בעיה לשייך לכשרון שלה, אני לא טוען שהיא מכשפה או שטניסטית ואם כן שיהיה לה לבריאות. הנאצים השתמשו בסמל הזה, והוא מופיע בתרבויות של יוון, רומא, הינדואים, וכו'. האלים שלהם , הסמל של הפטיש והברק מסמל כוח ויותר מאוחר פשיזם. קיצר זה רק סמל.

Lonly badger

New member
עוד מידע

להקות רוק משתמשות בזה. בסמל הברק. נאו נאצים (למרות שזה גם היה בשימוש של רופאים במחנות השמדה ונוער היטלר בזמנו) משתמשים בזה: http://www.adl.org/hate_symbols/neo_nazi_ss_bolts.asp -למי שיש וינאמפ שיפתח , אני לא אוסיף. למי שאין שילך לאתר : www.winamp.com

0Pandemonium0

New member
כשקראתי שהוא לא אוהב את אזכורי הקסם

בספרים חשבתי שהוא פשוט אידיוט, כי הרי בזה הם עוסקים. ברור שיהיו שם "התייחסויות רבות מספור", כפי שנכתב, לקסם. אבל אז הגעתי לפסקה האחרונה. וטוב שכך, בעצם. עכשיו אנחנו מבינים איזה בן-אדם נחמד היה היטלר. זו לא אשמתו שהייתה מלחמת עולם, או שואה, או משהו כזה. הוא בסך-הכל נשלט על-ידי השטן. כן, השטן הוא הבעיה. הוא גורם לכל הצרות שלנו. השטן. In god we trust Convert to Christianity

Lonly badger

New member
לכל מטאפורה

או סמל , או שם במילים פשוטות , יש הסבר הגיוני \ לוגי. ככה שאם מישהו אומר שבני אדם נשלטים על ידי שטן ויש המוני מקרים של "דיבוק" "מתועדים" אז יש בזה בסיס של אמת. יש בני אדם שלא יכולים להפסיק כי הם מכורים לדבר מה. יש בני אדם שמזדהים עם התפקיד שלהם והדמות שלהם בחברה עד שהם נהפכו לרובוטים שמתוכנתים על ידי חברה. כל מנהיג פוליטי וביחוד כמו היטלר , בא ממקור של התעסקות בדת (לא נצרות , לנצרות גם יש מקורות יותר קדומים) היטלר היה חבר בכת thule , הוא התעסק באזוסטריקה לפני שהוא נהפך לצורר.

Lonly badger

New member
אני לא מצדיק

אני מציין נקודת מבט. אני לא מזדהה עם אף נקודת מבט עד הסוף בינתיים. אני לא מזדהה עם המדינה שלי שמשתמשת בכוח, או עם אמריקה. ואם תסתכל על בני אדם - על הצורה שלהם - הגוף , המחשבות , הרגשות , זה רק vessle מי שאנחנו באמת זה תודעה, ותודעה יכולה להכלא בצורות וב patterns ובאורכי גל שונים. ככה שהבדל היחיד בין טוב ורע לפעמים הוא הזווית או האורך גל. כאב מול הנאה יש להם אורכי גל שונים. זה הכל מדע. אבל רוב המדענים והאנשים כיום לא מבינים שיש קורלציה בין מדע לבין רוחניות , gnostics ו mystics , והם עוד אמרו את זה לפני אלפי שנים. מה שמדע הכאוס והקוונטום ואיינשטיין שמו במשווואות ובשפה חדשה. ככה שאני לא בעד רצח , או בעד שפיטה ושנאה של אנשים שאפילו חושבים שונה ממך או ממני. אבל זה קיים, ויש דרך להסביר למה זה קיים. וזה אולי ישפיע בדרך שבה נתייחס לדברים כאלה, במקום להלחם בהם ולהחמיר את הבעיה? איך אתה נלחם בוירוס? אתה לא מרביץ לעצמך ברגע שאתה נהיה חולה נכון? אתה לוקח "תרופה" או שוכב לנוח או משנה את התזונה שלך מנסה להרגע. אתה לא כועס על עצמך בגלל שאתה חולה או מכריז מלחמה על הוירוס. אבל לצערי זה מה שאנחנו עושים היום בכל התחומים. בטחון בדרכים , חינוך , רפואה, פוליטיקה.

Lonly badger

New member
זה "טבעי" לגמרי

שאנשים כמו היטלר יעלו לשלטון, אם רוב האוכלוסיה באותה מדינה או בעולם נמצאים תחת מערכת אמונה ורמת אינטיליגנציה מסויימת שאפשר להשוות אותה לאוכלוסיית נוגדנים או כדוריות דם לבנות, אם הרמה לא מספיקה , כל מחלה שתכנס למערכת תוכל להתפשט ולצבור כוח ולהוות סיכון לאורגניזם עצמו - שמורכב מהמון סוגים של תאים שכל אחד שונה במבנה ובתכלית שלו (בני אדם, מכל ה"סוגים"). הוכחה אחת ששום דבר לא השתנה מאז היא שאנשים כאלה עולים לשלטון במדינה הכי חזקה באמריקה: http://www.youtube.com/watch?v=G2JGTFI2PPM

MetalSinagouge

New member
קראתי איזו סקירה על

הספר של Disinformation בקשר למאגיה, ואהבתי את מה שהסוקר כתב בהתחלה: הפונדמאליסטים צריכים לשכוח את הארי פוטר- זה הספר שהם צריכים לשרוף". אני חושב שאסור לנו לקבל תגובות כאלה ממוסד דתי, כי זה סתם יגרום לעימותים מיותרים. זה ידוע שכל מיני בוב לארסון יצאו נגד תרבות הגות' (בצדק?), משחקי תפקידים, הארי פוטר. אני עדיין תומך בעובדה שהאל\קבוצת אלים החזקים ביותר הם אלה שמגבילים הכי פחות את המאמינים שלהם.

Gilliana

New member
אל תכעס עלי ידידי...

אבל אני ממש לא יכולה לקחת ברצינות Gibber Jabber של דתיים - למען האמת, זה אחד הדברים שמוציאים אותי מדעתי.

למעלה