אני לא מצדיק
אני מציין נקודת מבט. אני לא מזדהה עם אף נקודת מבט עד הסוף בינתיים. אני לא מזדהה עם המדינה שלי שמשתמשת בכוח, או עם אמריקה. ואם תסתכל על בני אדם - על הצורה שלהם - הגוף , המחשבות , הרגשות , זה רק vessle מי שאנחנו באמת זה תודעה, ותודעה יכולה להכלא בצורות וב patterns ובאורכי גל שונים. ככה שהבדל היחיד בין טוב ורע לפעמים הוא הזווית או האורך גל. כאב מול הנאה יש להם אורכי גל שונים. זה הכל מדע. אבל רוב המדענים והאנשים כיום לא מבינים שיש קורלציה בין מדע לבין רוחניות , gnostics ו mystics , והם עוד אמרו את זה לפני אלפי שנים. מה שמדע הכאוס והקוונטום ואיינשטיין שמו במשווואות ובשפה חדשה. ככה שאני לא בעד רצח , או בעד שפיטה ושנאה של אנשים שאפילו חושבים שונה ממך או ממני. אבל זה קיים, ויש דרך להסביר למה זה קיים. וזה אולי ישפיע בדרך שבה נתייחס לדברים כאלה, במקום להלחם בהם ולהחמיר את הבעיה? איך אתה נלחם בוירוס? אתה לא מרביץ לעצמך ברגע שאתה נהיה חולה נכון? אתה לוקח "תרופה" או שוכב לנוח או משנה את התזונה שלך מנסה להרגע. אתה לא כועס על עצמך בגלל שאתה חולה או מכריז מלחמה על הוירוס. אבל לצערי זה מה שאנחנו עושים היום בכל התחומים. בטחון בדרכים , חינוך , רפואה, פוליטיקה.