פורומים חדשים בתפוז אנשים

Rose131

New member
כמה חכם לשכוח את הברכה עצמה../images/Emo12.gif

[כנסו לקומונה
]

zivid

New member
כן. ../images/Emo129.gif

שנה שלישת נראה לי כבר. . ואפילו ניסע לבית כנסת נו מה הוא ממש רחוק ככה זה שלא גרים בישראל >< יו נראה לי שאף פעם לא הייתי בבית כנסת ביום כיפור ._.

zivid

New member
XD ../images/Emo129.gif

שירשרתי לא נכון נו זה אמור להיות להודעה הבאה ><

nesta girl

New member
נצל"ש

טוב, מצאתי את המיני כתבה הזאת: According to the Hollywood Reporter, KORN is scheduled to perform at the Fuse Fangoria Chainsaw Awards on Sunday, October 15 at the Orpheum Theatre in Los Angeles, California. Also scheduled to perform are AVENGED SEVENFOLD and 30 SECONDS TO MARS. The event will be broadcast on October 22 at 9:30 p.m. EST via the Fuse network. Musician and actress couple Rob and Sheri Moon Zombie, THE USED, SLIPKNOT, CHINGY, FALL OUT BOY, GMY CLASS HEROES, COBRA STARSHIP, and KORN frontman Jonathan Davis are the first group of presenters who have signed on to this event. למה אין לנו פיוז?!?!
אני כל כך רוצה לראות את זה! יהיה מעניין גם לראות אם הם ילכו כשלישיה או שהם יביאו את המתופף החדש... ועוד משו, כמעט סגור שהם וTSTM הולכים להיות הheadliners של TOC בשנה הבאה..יש למה לחכות

whatascene

New member
נאא

יש יותר מדי אוכל בבית! ואם לא אז נעשה.. *מגלגלת עיניים*

Rose131

New member
נופ../images/Emo12.gif

בעצם יכול להיותXD אני ישנה אצל חברה כבר שנה שלישית ברציפות, בשנה הראשונה הצלחנו 3 שעות, שנה שעברה 4, עם שתיית קולה. אולי השנה אפילו 5! [לא מטעמי דת, רק כדי להוכיח לכולם שאני לא חזירה. לא הולך לי.]

מורני666

New member
כה... כמו ב3 שנים האחרונות X_X

אבל אני לא עושה את זה כי אני מאמינה... אני עושה את זה כי כל הבית שלי צם ולא נעים... חוצמזה אומרים שזה בריא לצום פעם בחודש... אז גם פעם בשנה יהיה טוב ^_^ חיחיחיחיחחי נ.ב- חזרתי אחרי נטישה ארוכה ואחרי שגיליתי הרבה שירים טובים של המשומשים

MC bental

New member
לא

עדיף כבר לנסוע על אופניים חחח צמתי אצל מאי שנה שעברה וזה לא כיף :p

כע../images/Emo223.gif

אני היחידה שבטח תצום עד הסוף בבית, זאת תהיה כבר שנה שנייה =] תום קל למי שצם וגמר חתימה טובה

Noa Tsror

New member
כע.. שנה שמינית O:

איזה מאגניבה אני. מכיתה ד' אני צמה. היה הצום הכי קל עד היום..

Noa Tsror

New member
מאוד מאוד מאגניבה

לינה דברי איתי שאת יכולה.. שבועהבא אני בת"א שלושה ימים ואני לא מתכוונת לראותאותך רק בטעות

למעלה