פורומים חדשים בתפוז אנשים

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

חולמים על טיול ארוך בחו"ל? פורום קראוונים כאן כדי לעזור לכם בסוגיה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forum.asp?forum=1681
עומדים בפני רכישת או מכירת דירה? התיעצו בפורום קנית/מכירת דירה – משפטי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1683
פורום למפיק, המלחין והמעבד של הלהיטים הגדולים של השנה - הנרי- Henree http://ww.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1691
מפתחים את הסביבה אך שומרים על הטבע בפורום תשתיות ופיתוח סביבתי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1692
מניחים את הג'חנון ומפזזים בצעד תימני אל עבר פורום תרבות תימן http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1693
קוסמים, לוחמים, גנבים וקשתים, באים כולם לפורום המוקדש למשחק הרשת המצליח, מייפל סטורי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1694
עושים ליפסינק במקלחת? מכורים לסרטונים? הצטרפו לפורום Flix-יצירה וליפסינק כבר עכשיו! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1696

L U Z I A

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo221.gifשאלון מקלחת../images/Emo221.gif../images/Emo15.gif

נלקח מפורום 593
ידע כללי
שם: גיל: מקום מחיה: זכר/נקבה: אני הכי אוהב/ת...:
הרגלי מקלחת
אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? כמה זמן אתם מתקלחים ? איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? האם אתם מתקלחים כל יום ? מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? עם או בלי ספוג ? אתם כל יום מחליפים מגבת ? אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? אתם רבים המון הולכים מכות ? על מה אתם רבים ? יש לכם חדר פרטי ? כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? על מה אתם רבים עם ההורים ? מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? אהבתם את הסקר ?

E d e n7

New member
אניי....

ממ...רק רציתי להגיד שלא תחשבו שאני באה נותנת ביקורת אומרת שלא פעיל אין משחקים וזה והולכת פשוט הייתי חולהה...=\ אבללל חוח יש לי כמה רעיונות נקווה שיצא משו מהם.... טוב אז הנה שלי... ידע כללי שם:עדן גיל:16 מקום מחיה:ראשל"צ זכר/נקבה:
אני הכי אוהבת...:מממ...לרקוד הרגלי מקלחת אתם אוהבים או שונאים להתקלח ?אוהבים והרבה זמןןן מה אתם עושים אמבטיה או דוש ?דוש ומדי פעם כשבא להתפנק אזז אמבטיה כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? 1 מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ?צהרים וערב שונאת בבוקר אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? אויי וייי[!!] לבד כמה זמן אתם מתקלחים ? עד שכולם צורכים עלי שאני יצא ...כי אני גומרת ת'מים איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? שמפו קרליין 10 איזה ריח ונקה 7 אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לבדדד האם אתם מתקלחים כל יום ? כן מקפידה
מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? אחרי מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? את השער עם השמפו... כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? פעם פעמיים עם או בלי ספוג ? עם אתם כל יום מחליפים מגבת ? כן אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? יחפים כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? בקיץ כל יום בערך בחורף משו כמו 4 פעמים מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות מציקיםםםם אין לי כוח לענות על זה כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? 2 1בן 11 והשני 1.5 אתם רבים המון הולכים מכות ? כןןן זה כיף לכסח אותו על מה אתם רבים ? הכל יש לכם חדר פרטי ? ברור כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? יש איזה 3 שמות?? על מה אתם רבים עם ההורים ?על מה לא?.. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? פחח מי זוכר אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? כן 50 אבל אני עובדת אזז אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? כןןןן שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? בהתחלה לבוא נקייה וזה אבל אחר כך כן יתקלח אצלהם איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? סוטים במקלחת אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ?לא אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? עם מגבת אהבתם את הסקר ?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

loligoth

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo12.gif

ידע כללי שם: הדס. גיל: 16. מקום מחיה: ת"א. זכר/נקבה: תנחשו P: אני הכי אוהב/ת...: אני שונאת שאלות כלכך כלליות כאלה XD הרגלי מקלחת אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? אוהבת ^^ מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? אמבטיה. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? פעם או פעמיים. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? אם רק פעם אחת אז בערב אבל אם פעמיים אז גם בבוקר או בצהריים. מתי שבא לי. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? לבד
או אם איזה בחור נחמד P: כמה זמן אתם מתקלחים ? הרבה הרבה הרבה XD כשאני נכנסת לא בא לי לצאת X: אני נכנסת אחרי כולם רק בשביל שאני אוכל להכנס ולהשאר עד שהמים יגמרו בלי שיזרזו אותי XD איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? הוואי, פינוק, מה שיש. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? אני מחליטה לבד כשבא לי. האם אתם מתקלחים כל יום ? כמובן^^ מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? לפעמים ככה ולפעמים ככה... בחורף אני מכינה בגדים בדרך כלל יותר כי אין לי כוח לצאת מהמקלחת ולמות מקור עד שאני אמצא משהו >< מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? בטן. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? פעמיים או יותר. X: עם או בלי ספוג ? בלי. אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא יודעת, מה שיש במקלחת. אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? גרביים תמיד ולפעמים נעלי בית... אם הריצפה מלוכלכת או משהו. כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל יום. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים? תוסיפו שעות. עזבו אותי באמאשכם. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? שתי אחיות בנות 14 וחצי ו9. אתם רבים המון הולכים מכות ? אנחנו מתווכחות דיי הרבה אבל אני משתדלת לא להגיב על זה יותר מידיי כי אני באמת מסוגלת להתעצבן ולהרים יד :/ על מה אתם רבים ? אם הן עושות משהו שמעצבן אותי או מדברות לא יפה. יש לכם חדר פרטי ? לא. אני עם אחותי הקטנה >< כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? אין כאלה. על מה אתם רבים עם ההורים ? אני משתדלת לא לריב למרות שיש לי מיליון סיבות להתפרץ עליהם. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? ההורים שלי לא מענישים אותי... אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? לא. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? אני הולכת לישון אצל חברים. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? מתקלחת בבית והולכת. אלא אם כן עשינו דברים שובבים וצריך להתקלח אחרי ^^; איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? במקלחת. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? לפעמים P: אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? כן. אהבתם את הסקר ? נחמד XD

JULI4561

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo37.gif

נלקח מפורום 593 ידע כללי שם: ג'ולי :] גיל: [בינואר] בת 15 ! מקום מחיה: בבית !
זכר/נקבה:
אני הכי אוהב/ת...: לישון ! הרגלי מקלחת אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? אוהבים מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? דוש .. אמבטיה רק פעם ב.. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? בחורף פעם אחת בקיץ זה יכולה להגיע גם ל4 ! מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? ערב אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ?
לבדדד כמה זמן אתם מתקלחים ? תלוי .. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? שמפו פאנטיין [או איך שלא אומרים את זה] וסבון גוף "כיף" ! אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח? לבד ! האם אתם מתקלחים כל יום ? כן .. רק לעיתים רחוקות לא מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? לפני מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? בטן
כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? מזתומרת!? עם או בלי ספוג ? בלי אתם כל יום מחליפים מגבת ? כןן
ואמא שלי שוננאת את זה ! אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? יחפים כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? בדרך כלל כל יום .. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות - פיי אין לי כוח
כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? 2 אחד בן אחת בת אתם רבים המון הולכים מכות ? חח לא על מה אתם רבים ? על המחשב ועל החתולה יש לכם חדר פרטי ? כן כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? אין על מה אתם רבים עם ההורים ? אממ כל מיני מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? אממ .. לא יודעת אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? לא אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? כן שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? מתקלחים בבית ואז .. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? מקלחת אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ?
לא , אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? לבושה אהבתם את הסקר ? חחחחחח

Fergie7

New member
כי ממש משעמם לי.

ידע כללי שם: פנחס. גיל: 76 מקום מחיה: השבי הסורי. זכר/נקבה: דו מיני. אני הכי אוהב/ת...: אשטון קוצ'ר כפרעליו#$^%%# סתם,סתם. אבל והא סקסי. הרגלי מקלחת אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? אוהבת. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? דוש. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? חורף1 בקיץ2. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? ערב. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? כרגע לבד. כמה זמן אתם מתקלחים ? עד שנגמרים המים. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? הוואי. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לבד. האם אתם מתקלחים כל יום ? דע. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? לפני. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? בטן
כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? פעמיים. עם או בלי ספוג ? בלי. אתם כל יום מחליפים מגבת ? ממ לא יודעת..אמא מחליפה XD אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? נעלי בית. כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות? אין לי כוח. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? אחות בת שנה+ אתם רבים המון הולכים מכות ? לא XD על מה אתם רבים ? יש לכם חדר פרטי ? יאפ. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? הרבה. על מה אתם רבים עם ההורים ? על שטויות בעיקר. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? כלום. >< אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? לא. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? לפעמים. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? בבית. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? מקלחת. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ?לא. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? לבושים. אהבתם את הסקר ? לא XD

L U Z I A

New member
תגידו די ליובש הפורום!];../images/Emo15.gif

ידע כללי
שם:
מקום מחיה: מרתף. זכר/נקבה: נקבה
אני הכי אוהב/ת...: לרקוד לישון ולאכול.
הרגלי מקלחת
אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? כשקר אז אני לא אוהבת
אבל אני מתקלחת כל יום כמובן
מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? דוש כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? פעם אחת
מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? ערב אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ?
ברור שלבד
כמה זמן אתם מתקלחים ? הרבה]; איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? שמפו של הרבל אסנס ומרכך של קרמה. באמת שאין סיבה לכך
אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? נכנסת לבד אני לא בת 6
האם אתם מתקלחים כל יום ? ברור שכן מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? לפני
מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? רגליים כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? פעם אחת
עם או בלי ספוג ? בלי
אתם כל יום מחליפים מגבת ? כל כמה זמן... לא באובססיביות
אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? נעלי בית בדרכ
כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל יומיים בערך
מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות חפירות
כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? שני אחים- 19, 21 אתם רבים המון הולכים מכות ? הכי רחוק מזה
על מה אתם רבים ? יש לכם חדר פרטי ? ברור
כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? מה הקשר?
על מה אתם רבים עם ההורים ? כל מיני]; מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? לוידעת
אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? מסבתא
אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? ישנים* ושניהם שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? מתקלחים בבית איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? במקלחת
לא כל הבית צריך לראות אותי ערומה
אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? חח ממש לא
אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? לבושים אהבתם את הסקר ? היה נחמד

אני

ידע כללי שם: אפרת גיל: בקרוב 13 מקום מחיה: ביקום זכר/נקבה: מוטציה אני הכי אוהב/ת...: ? הרגלי מקלחת אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? לא אוהבת..קר לי :( מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? דוש כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? כמה שצריך מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? ערב אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? חחח לבד כמה זמן אתם מתקלחים ? כמה שלוקח איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? הוואי אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? אני לבד האם אתם מתקלחים כל יום ? ברור מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? לפני מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? רגליים כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? WTF
? עם או בלי ספוג ? בלי אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא..כל כמה ימים אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? גרביים ונעלי בית כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? לא יודעת כמה שבשוע,אבל אני חופפת יומכן,יום לא. זה לא בריא כל יום. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות זה משתנה כלפעם. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? 4 אחיות,וחסוי. (חה.) אתם רבים המון הולכים מכות ? לא..כלומר,רבים הרבה,אבל לא מכות. על מה אתם רבים ? לא'דעת.. יש לכם חדר פרטי ? יאפ כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? שאלה טובה. אני צריכה באמת לבחון את החברים שלי. על מה אתם רבים עם ההורים ? כסף,אוכל וכו'.. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? לא זוכרת.. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? אה..עדיף שאני לא אומר את זה.. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? א. זה ישנים,ואני ישנה אצלהם. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? בבית,ואז הולכת איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? במקלחת אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? כן אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? לבושים אהבתם את הסקר ? בערך..

למעלה