פורומים חדשים בתפוז אנשים

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

ספינת החלל מויה מטיסה את כל הצופים הנאמנים לתחנת החלל הקרובה בפורום פארסקייפ ובבילון 5 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=523
תוכנית קומית חדשה בכיכובה של שלישיית "מה קשור" העוסקת בנושאים מתוך החברה הישראלית. הצטרפו להומור המוטרף בפורום הישראלים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1733
חשבתם שהולנד היא רק נבחרת כדורגל טובה? חשבו שוב. כל מה שרציתם לדעת ולא העזתם לשאול בפורום תרבות הולנד http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1736

Hinamori

New member
X____X הישראלים זה הדבר הכי

גרוע אי פעםםםם &^*&%&#&$&%^%!!11

Vivi Sparrow

New member
חבר'ס,

כפי שידוע לחלקכם, אני עומדת לחגוג יום-הולדת שש-עשרה ב27.3, ומכיוון שיש לי פה לא מעט חברים - הוחלט לעשות מפגש-מסיבת-יום-הולדת בתל-אביב! תאריך: 27.3, יום שלישי [יוצא בחופשת פסח] שעה: 12:00 בצהריים ? איפה: קומת מינוסארבע [-4] בקניון עזריאלי, תל אביב מי שבא - ברוך הבא!ולא חייבים להביא מתנות [אלא אם ממש רוצים]! ^^; אוהבת, ויוי

Sakai Shana

New member
אוייי, פאק

כשאמרת לי את זה במסן חשבתי "אה, בצפר עד מאוחר" אבל עכשיו כשראיתי שזה יותר 12:00 בצהריים לא הבנתי מי לא בבצפר בכאלה שעות, ואז קלטתי שזה חופש, ואני ב26-27-28 במחנה! x___x [משמע, תדברי אתי ונארגן איזה ביקור בית כי אני לא מפספסת את היומולדת שלך~]

JeeChan

New member
מזל טובבבבב 3>

אדבר עם האחראי משמרות לרשום לעצמי את היום הזה כחופשי ^^

Ayelet chan

New member
לרוב האנשים יש באותו יום טיול~

לי אין, אבל רק שתדעי. לנטע, לנעמה, לקיפי, לקורל, ולאדעת מי עוד בצופים/משצ"ים/בני עקיבא/הנוע"ל/מחנות עולים/לאדעת~

keep smiling

New member
אני לא בבני עקיבא! ;_;

כאילו אני כן, אבל לא בטיול הספציפי שעליו כתבת~ אני וקורל סתם עושות ביחד חינגות בכינרת!

../images/Emo15.gif ניצנע דופקת שוויץ!

הייתי בקניות עם ני-צ'אן... (הבנאדם הכי בזבזן בעולם, אחי הגדול ואני חושדת שגם הומו) וקנו לי מלא דברים מזה יפים! נעליים ירוקות עם עלים חומים כאלו... וזה נראה כמו נעלי שדונים אומשהו. נעליים שחורות עם פרח שחור גמכן. עוד נעליים (כן, ואני מצטטת "אין דבר כזה יותר די נעליים! ואומר מישהו שיש לו שישה עשר זוגות!"), שחורות פשוטות יותר ליומיום. מכנסיים שלושת רבעי עם רקמה משונה ומגניבה. מכנסיים ארוכים עם שלייקעס נתלים מאגניבים בחום עם פסים. מכנסיים שחורים עם טבעות מתכת ושתי חגורות דקות. חולצת מעטפת ירוקה שאווה חולצה אדומה עם מחשוף ו"מחסום ציצים". חולצה ירוקה שנראית כמו חולצה על חולצה גופייה מפוספסת בצבע לבן-אפרסק. חולצה ירוקה ממש ארוכה. חולצה אדומה מאגניבה עם מחשוף כתפיים והדפס מאגניב. חולצה אדומה מוזרה בחשוף משונה כזה. ואחרון חביב ארנק בצבע תכלת עם רקמה של לוטוסים- כי הייתי צריכ ה ארנק נורמאלי ^^ מדדתי יותר ממאה דברים, ולאח שלי, למרות שחמש דקות קודם הוא התלונן ש"כרטיס האשראי שלי בוכה. גם תנור חדש וגם בלנדר, ואני גם נוסע לחו"ל עם אביב(השותף שלו)...", היה עוד כוח ורצון להמשיך! בקיצור, מצאתי לעצמי כמעט מלתחה שלמה חדשה! והכול שם לפי הטעם שלי, לשם שינוי, כי זה לא קורה עם אמא שלי!

Bakura

New member
תתחדשי D:

אישית, אני שונאת לעשות קניות, ויש לי שתי זוגות נעליים- ספורט ונעלי בית.

../images/Emo15.gif בד"כ גם אני

אבל קניות עם ני-צ'אן זה כייף! כי הוא מטורלל. מהיציאות שלו: "אמא לא פה, תנצלי את זה ותקני מה שבא לך!" "אמא תשנא את זה, אבל מה אכפת לנו?" "מה דעתך על אלו? מפחידות הא?" "סתכלי עליי אני קרסון קרסלי!" ותגובת השותף: "מזה, שדדתם מישהו?"

Sakai Shana

New member
ס___ס

יש כסף, אה? ס___ס תתחדשי.XD; זה המון נעליים... x: ו, אני יוצאת עוד שעה והמסנג' לא מתחבר וebuddy לא עולה ו, טפוי. ;;

../images/Emo15.gif ונכון הסיסמה של קרוקר?

"have a nice ass"? זה ידיד של אח שלי אחראי לזה. הוא מעצב חלונות ראווה. ועל זה נאמר- אח כלבבי!

Vivi Sparrow

New member
מה, הוא אחראי על הסלוגן הזה? ם:

זה פשוט ענק, אבל [ואולי גם בגלל זה] לא נראה לי שבארה"ב היו נותנים לססמא כזאת להתנוסס על בילבורד בצומת ראשית [קפלן-אבן גבירול].

למעלה