פורומים חדשים בתפוז אנשים

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

פורום ניהול לקוחות בהייטק מזמין אתכם ללמוד, לשאול ולהתייעץ איך לעבוד מול הלקוחות שלכם בדרך הנכונה ביותר http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forum.asp?forum=1737
אם גם אתם כבולים ללהקת הגראנג' אליס אין צ'יינס, הצטרפו עכשיו לפורום http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1740
חבר, תראה כמה אתה חסר לה. מדברים על זה בפורום חברות של חיילים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1741

דניאל וגבי ../images/Emo4.gif,

בחיי שמהזה לא האמנתי עליכם. כאילו... יצאתם הכי מגעילים בארץ. דניאל, עלייך בכלל לא הייתי מאמינה. היית חברה מדהימה שלי, ואני מדגישה - היית.
באמת שכבר נמאס לי ממך. אל תדברי איתי בכלל, אף פעם. גם אתה גבי, תודה, שלום. ולא, אם אתם חושבים שזה קשור ל- 1.4, זה הרבה יותר רחוק מזה.

daniel rubin

New member
תקשיבי צליל.

את יודעת שלא הייתי פוגעת בך אם את לא היית עושה לי את זה קודם. חוץ מזה, זה שאת פותחת את זה כאן בפורום, זה ממש ממש לא לעניין. אז אני וגבי בפורום, אז מה? צריך שכל העולם ידע שרבנו? אז רבנו. טוב? תמצאי לעצמך חיים.

daniel rubin

New member
וגבי, בבקשה תמחק את השירשור.

לא מגיע לריב הדפוק זה להיות בפורום.

אני בשוק שאת... יו. ../images/Emo4.gif

את יעני אומרת עכשיו שאני זאת שאשמה לכל החרא הזה? וזה כן לעניין. את פאקינג חסמת אותי, גם במסרים, גם באייסי, גם במסנג'ר, ולפלאפון את לא עונה. איך את עוד רוצה שאני אומר לך את מה שיש לי להגיד לך?
והחיים שלי במקומם, תודה.

daniel rubin

New member
אז פורום זה לא הדרך. טוב לך?

תביני, אם חסמתי אותך, זה אומר שאני לא מעונינת לדבר איתך, גם לא בפורום. חוץ מזה, את יודעת טוב טוב מי אשמה בהכל, אשמתי שהלכת ופירסמת את הסודות שלי? טוב שלא כתבת על זה גם ספר. ואחרי זה את באה באמצע החיים ומאשימה אותי ואת גבי?! אז לא, החיים שלך כנראה ממש לא במקומם.

:|

וואו, באלוהים, בפעם ה100 שאני אומרת לך, לא אמרתי כלום
. לא אמרתי כלום! אני לא כזאתי, ואם היית קצת קצת קצת מתעניינת בי מדי פעם, היית יודעת שאני הכי לא כזאת. לכי חפשי להאשים מישהו אחר, לא אותי.
ולא, לא מעניין אותי שאת לא רוצה לדבר איתי, כי אני חייבת לדבר איתך, אני לא אשמה בזה שהחיים שלך בתחת. טוב?

daniel rubin

New member
צליללללל שיאו אני כלכךך מצטערת..

פתאום חיברתי ה-כ-ל!! את לא רואה?! זה גבי אשם=\ תחברי 1+1... אני כלכך כלכךךךך מצטערת.. פשוט סליחה על הכל.. גבי? לא ציפיתי.=\

תצטערי כמה שאת רוצה,

אבל לי נמאס ממך. סופית. חיים יפים שיהיו לך. ולא חושבת שגבי קשור לזה, גבי קשור למשהו אחר, שלא קשור אלייך. תפנימי שהשמש לא זורחת לך מהתחת!

daniel rubin

New member
את לא מבינה,

ממה שסיפרת לי לפחות, וממה שהבנתי, זה לא אני אשמה. כנראה גבי פלט את זה. כי אני לא. זה שאת סיפרת את כל הסודות שלי לא אומר שאני סיפרתי את שלך. אם את לא מאמינה לי, יודעת מה? הפסד שלך ב-ל-ב-ד=\

את לא מבינה שגבי לא עשה לך כלום?

גבי לא קשור לקטע הזה בכלל.
הוא עשה קטע מלוכלך אחר, ואם הוא עשה גם לך משהו, אז כנראה זה אופיו של הבנאדם. [מה, גבי?]

daniel rubin

New member
את לא קולטת ששניהם מתקשרים?

זה לא שהוא עשה לי. זה שהוא עשה לך ואת מאשימה אותי=\ ובחיים, אבל בחיים שלי לא האמנתי שאת תאשימי אותי ככה, סתם, בלי לברר.

daniel rubin

New member
"וואטאבר" חחחחחח

גם פאקצה הפכת להיות? זייין אני לא הולכת להיות פה ולהשפיל את עצמי מול כל הפורום במקום ללכת לישון. זה פשוט לא פר שבמקום לישון אני צריכה להיות כאן ולבכות. זה לא עובד ככה זה יום שאמור להיות רק בדיחות=\

מותק,

תלכי לישון מצדי, את לא חייבת לי כלום ואני לא חייבת לך, וחשבתי שאת יודעת את זה. יכולת לסתום ת' פה ולא להגיב. וכן, היום הזה היה אמור להיות שמח ומושלם, אבל מה לעשות שיש יצורים כמוך עם דחף להרוס?
צ'עו.

daniel rubin

New member
אז אולי כדאי באמת שאני ילך לישון.

1 באפרילללל שמייייייחחח לכולם

daniel rubin

New member
מה, את כאילו בכוונה עושה?=\

אנטרים זה גם ככה צפויי
צלילעע?@ אני אוהבת אותך. לא משנה כמה סודות שלי סיפרת
1 באפריל שמח לכוולםם!! גבי, מקוות שלא הלחצנו יותר מדי

ג ב ש ו ש

New member
מה?מה קורה פה?../images/Emo88.gif

תגידו לי שגם זו מתיחה? עוד לא קראתי את כל השירשור פשוט עבדו עלי בפורום של נינט וזה הלחיץ אותי מאוד ולא בא לי גם עכשיו

למעלה