פורומים חדשים בתפוז אנשים

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

בואו ללמוד ולקבל עצות מקצועיות איך כדאי לעצב ולשווק את האתר של העסק שלכם, בפורום שיווק אתרים באינטרנט http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forum.asp?forum=1743
כל מה שרציתם לדעת על טורקיה ולא העזתם לשאול, עכשיו בפורום החדש: טורקיה – שפה ותרבות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1745
מחפשים חוויית רכישה חדשה ומשתלמת? פורום eBay מזמין אתכם להכיר את נפלאות עולם המסחר הוירטואלי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1748

remundo

New member
../images/Emo207.gif פרונטייר..

כפי שכבר אמרתי כאן איפהשהו, אני רואה פרונטייר לראשונה בימים אלו (טוב, עוד קודם התחלתי אבל זה מתקדם ממש לאט כי רק עכשיו המחשב שלי חזר אלי) בכל אופן, היום ראיתי את פרקים 3-5 0את שני הראשונים ראיתי כבר מזמן) ו.. ו.. אני אוהבת את זה @_@ ועכשיו אין לי כוח לפרט/להעביר ביקורת, אני רוצה לראות עוד.. אבל אחים שלי לא יגיבו טוב אם אני אמשיך בלעדיהם >_< ואחי הקטן כבר באמת צריך לישון.. ;_; אז טוב נו, אולי נמשיך בפעם אחרת, בכל אופן, הנה כבר רשמים מאוד שטחיים ממה שראיתי עד עכשיו (אזהרה, ספויילרים לחמשת הפרקים הראשונים.. מי שלא ראה. חיננית. וגם את, אורנית, אני עדיין חיה באשליה שיום אחד גם את עוד תראי דיגי'מון!): בהתחלה, טאקויה הופיע ללא ספק בתור הדמות שאמורים להזדהות איתה. הרי כבר מהרגע הראשון הוא כל כך כמונו: משתעמם בחופש הגדול! לכן, כשהוא נתקל בקוג'י שמתנהג אליו בצורה לא נחמדה, מובן מאליו שקוג'י הוא אדם לא נחמד. קוג'י הוא פשוט סנוב. בהמשך הפרק טאקויה פוגש את שלושת חבריו למסע: ג'ונפי ואיזומי שחשים את עצמם, וטומוקי ה.. בכיין.. אבל הוא ילד קטן, אז זה בסדר. ג'ונפי לא הכי נחמד לטאקויה, וגם איזומי מתנשאת מעליו. ג'ונפי מתחנף לאיזומי, ואיזומי נהנת להתעלל בטאקויה אז היא מקבל את ההתחנפויות של ג'ונפי בינתיים. טומוקי רק רוצה הביתה. אחרי שטאקויה הופך לדיג'ימון פתאום שלושתם חושבים שהוא מאוד מגניב (אם כי ג'ונפי משתדל להסתיר את זה), והנה המסקנות שנובעות המפר הראשון: 1. קוג'י סנוב. 2. איזומי צבועה. 3. ג'ונפי מעצבן. 4. טומוקי ילד קטן (טוב נו, לא צריך לראות את כל הפרק כדי להגיע למסקנה הזאת) 5. טאקויה הוא הגוגלבוי של העונה הזאת (טוב נו, גם יש לו גוגלס..) נכון, אלה בהחלט לא מסקנות אינטליגנטיות במיוחד וגם הכתיבה שלי לא במיטבה כרגע, אבל- זה גם משהו. אני כבר אמשיך לקשקש על שאר הפרקים בפעם אחרת, אלא אם אני אקבל על הודעה הזאת הרבה תחנונים לחסוך מכם את הסבל הרב שעברתם כשקראתם את הדבר הזה (ואני אקבל את זה בהבנה ואפילו אעריך את הכנות שלך, ולא אעלב או אכעס עליכם בכלל-זאת זכותכם המלאה! אל תתביישו!) ואז אני באמת אחסוך מכם את כל זה שוב. ~נגמר ספויילר נא לחזור לקרוא~ חוץ מזה שאפשר לפתח דיונים גם על דברים שכבר שודרו.. במיוחד אם יש כאלה שעכשיו רק רואים אותם (חיננית! טיימרס! אבל בעצם.. תלמדי טוב עכשיו, נחכה עם זה עד אחרי הבגרויות שלך ^^") וכל השאר יכולים גם להיזכר ולהגיד מה הם חשבו על הפרק ההוא אם הם זוכרים-או לצפות בו שוב (נו, זה לא כל כך נורא.. חוץ מזה שהאנימציה היתה באמת גרועה בשתי העונות הראשונות. לא ברור לי איך הייתי מסוגלת להסתכל על הדבר הזה בכלל O_O) אז לילה טוב שיהיה לכם ^^

remundo

New member
אבל לא היית אמורה לקרוא את הכל ;;

יש שם גם ספויילרים בשבילך!

Digi Lista

New member
../images/Emo58.gif או לא,למה לא בשרשור חדש?../images/Emo13.gif

אני עדיין טוענת שאסור לנצל שרשורים תמימים ועדיף לפתוח כתומים בנושאים כאלה

remundo

New member
את זה לא ידעתי

פשוט זה לא היה שרשור תמים, זה היה כתום של תפוז ו.. ופתחתי רק כתום אחד בכל החיים שלי ועדיין יש לי טראומה או משהו O_O

Digi Lista

New member
גם כתום של תפוז הוא תמים,בערך...

למה יש לך טראומה מלפתוח כתומים?... אצלנו דווקא מעודדים לא לנצל שרשורים תמימים(כמובן כול עוד לא מדובר בהצפה חסרת תוכן...),אני בכול מקרה ממש לא אגרום לך לטראומה מפתיחת כתומים(וגם לא מכתיבת הודעות ארוכות כמו שיש התנפלויות במקומות אחרים שיצא לי להיתקל בהם)

remundo

New member
כן, אבל אני אף פעם לא אדע אם זה נקרא שרשור טו

ב או לא.. בכל אופן, הגעתי כבר לפרק 9 ^^ וכרגע פרק 20 נמצא בהתליך רכישה.. אני כבר לא חושבת שקוג'י סנוב, אבל אני חושבת שראוי לפתוח שרשור פרונטייר שיסקר הכל אחרי שאני אגמור את האנימה. מה שחשבתי קודם היה לתאר את הכל בהדרגה בזמן שני רואה את זה, אבל אז תמיד ההודעות יראו לי קצרות מידי ואני סתם אמרח אותם.

Digi Lista

New member
פשוט תרגישי נוח לפתוח כתומים...

מקסימום תמיד אפשר יהיה לשרשר

star_female

New member
הממ...

אם באמת יש לך כמה משפטים להגיד על כל פרק, זה יכול להיות נחמד אם תכתבי אותם בזמן שאת רואה ולפרסם הכל בסוף
אה, ואת תמיד יכולה לקרוא את מה שכתבו בפורום על הפרקים! עשינו שרשור לכל פרק אחרי הכל... הבעייה היא רק למצוא אותם. ^^;

למעלה