מבינה אותך..
בתור זאת שאחראית לשרשור נוסטלגיה (
) אני יכולה להגיד לך שמצד אחד אני
מתה על נוסטלגיה.. לפעמים ממש ממש קשה לי להתנתק מהעבר (כן, אני יודעת, זו בעיה) אבל מצד שני, ברגע של נוסטלגיה אני נכנסת לדכאון בעיקר בגלל שאני יודעת שזה דברים שלא יחזרו על עצמם (לכולנו יש בעיות..
).. אז מבחינתי, הגיוני שאת מבואסת.. ואת לא צריכה להרגיש מוזר בגלל זה.. בקשר לצ'ארלי - ברצינות, כבר בהתחלה שמתי לב שהוא לא ממש מת על כל הקטע הזה של באסטד.. בראיונות בעיקר הייתי שמה לב להסתייגות כזאת שלו.. לא יודעת להסביר את זה. כנראה שהוא לא ממש ידע לאן הוא נכנס.. הפירוק הפתיע אותי האמת, אבל הוא נרא לי יותר עצבן אותי.. באסטד היו בשיא שלהם והם יכלו להיות הרבה יותר מצליחים.. שלוש שנים זה כלום, אפילו V היו שנתיים.. התעצבנתי על צ'ארלי בעיקר, אבל אין מה לעשות, זה לא הסגנון שלו וזה לא מה שהוא אוהב.. עכשיו, אני כבר לימדתי את עצמי (וזה היה מאוד קשה) שלהקות מתפרקות. אף להקה לא נשארת לנצח. ועד כמה שעכשיו אני נמצאת באופוריה מוחלטת אפילו לגבי מקפליי, אני יודעת שזה זמני וככה זה. אני פשוט אומרת - תהני מהרגע!! הם קיימים והם פה והם עושים מוסיקה מעולה וזה מה שחושב. המרמור יבוא שנתיים אחרי זה בשרשורי נוסטלגיה
ואני יכולה להבטיח לך שג'יימס לעולם לא ייעלם מתעשיית המוסיקה.. אם הוא לא ישיר וינגן הוא בטוח יפיק וייצור - כי הוא גאון.. והוא מוכשר ברמות שקשה לתאר ואנשים כאלה לא נעלמים! סורי גם על החפירות, אבל אני ממש מבינה אותך, וזה בסדר להיות מדוכאת, גם אני עד עכשיו די מדוכאת.. סאן אוף דורק עדיין פה? מקפליי עדיין פה? זה מה שחשוב!! מקווה שעזרתי