פורומים חדשים בתפוז אנשים

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

בואו ללמוד ולקבל עצות מקצועיות איך כדאי לעצב ולשווק את האתר של העסק שלכם, בפורום שיווק אתרים באינטרנט http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forum.asp?forum=1743
כל מה שרציתם לדעת על טורקיה ולא העזתם לשאול, עכשיו בפורום החדש: טורקיה – שפה ותרבות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1745
מחפשים חוויית רכישה חדשה ומשתלמת? פורום eBay מזמין אתכם להכיר את נפלאות עולם המסחר הוירטואלי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1748

../images/Emo207.gif חדש פה

קראיתי כאן כמה ימים אבל הסלנג שלכם הפחיד אותי XD. בכל מקרה קוראים לי יונתן אני בערך בפרק 130 באינויאשה ויש שאלה שמטריפה אותי. כשאינויאשה נלחם במנהיג של הבאנד אוף סבן המנהיג אומר שהוא יהרוג אותו כדי לנקום את מות שאר החבורה , אבל..... למה שהוא יעשה את זה אם אינויאשה לא הרג אף אחד מהם?! אגב לא פתחתי שרשור חדש כי כבר היו כאן 2 ולא רציתי להוסיף עוד אחד :p וסשמורו רולז :p

NoAmItA ChAn

New member
שלום לך ילד DDD:

ובכן לשאלה שלך, באנקוסטו, המנהיג של חברות "שבעת הלוחמים", רוצה לנקום את מות החבורה בגלל שאינויאשה הרג את רובם. אני זוכרת שהוא לא הרג את מוקוטסו (האיש עם המסכה שיכול להכין רעלים) - סשומארו הרג אותו. אם מישהו זוכר עוד שיגיד! אה ואני נעם, בת 14 מתל אביב ^.^ השתלבות נעימה, מהירה וקלה D: אה ואתה לא צריך לדאוג בקשר לשרשורים, אתה היית יכול לפתוח אחד חדש אבל בכל מקרה זה טוב שאתה מודע לחוקים ומתחשב בנו P:

אהם אהם

הראשון (הגדול החלש) קוגה הרג השני (רעלים) סשמורו הרג השלישי (זה עם הציפורני ברזל) קיקיו ירתה לו חץ לגרון ובסוף החכם (ריוקוטסו?) הרג אותו הרביעי (המכונה) התפוצץ אחרי שכמעט נהרג על ידי קוגה. החמישי (זה עם החרב המתקפלת ג'קוטסו נדמה לי) נפצע ע"י אינויאשה אבל בסוף החכם הרג אותו. השיש (החכם) נהרג על ידי המנהיג. אז על מה לנקום באינויאשה? שהוא פצע את זה עם החרב המתקפלת?

NoAmItA ChAn

New member
המממ...

אולי על כל מה שהוא עשה להם. וחוץ מזה הוא יכול סתם לנקום, בלי קשר למי הרג את מי XDDD;; אה, ולשמותשל חבורת השבעה - השיצ'ינינטאי (כדאי לרשום P:): הגדול החלש, המת-חי הענקי = קיוקוטסו ("קסונגו" על פי התרגום בעברית). זה שמאוהב באינויאשה, עם החרב המתפתלת = ג'אקוטסו ("סנקגו"). זה עם הרעלים = מוקוטסו ("ווגו"). הקירח, החכם = ראנקוטסו ("ליאנגו"). המכונה = גינקוטסו ("אינאגו") עם הפיצול אישיות והסכינים = סויקוטסו ("שיוגו"). המנהיג עם הצלב על הראש = באנקוטסו ("מאנגו"). בבקשה P:

Lust chan

New member
XDDDD../images/Emo135.gif

אחחח, השמות שגיא רקוביצקי הזה המציא לדמויות בחיים לא יפסיקו להצחיק אותי XD

jakotsu

New member
כנ"ל פה XDD

מישהו צריך לאמר ל4KIDS שהגיא-מה-שמו הזה מנסה לגנוב את התפקיד שלהם בלתת שמות מוזרים לדמויות ווציטוטים מפגרים
אני אגיד להם! O:

ברור! ../images/Emo11.gif|ברק|../images/Emo122.gif

כמה הערות- ראנקוטסו _לא_חכם!!! הוא זבל מנייאק שגזל את חייו של ג'אקוטסו המאמימושימושלם;; וכעיקרון, נארוקו שכר את החבורה כדי להתנקש בחבורה הנועזת שלנו P: אז בעצם מהתחלה כל מה שהשיצ'ינינטאי (חבורת השבעה X.X תרגום דפוק לעברית) עברה, זה היה בגלל המצוד אחרי אינויאשה וחבריו. וכעיקרון, זה הרי ברור שבאנקוטסו היה מאוהב בג'אקוטסו ובגלל שאינויאשה הוא זה שהביא אותו לקיצו, הוא רצה לנקום את דמו של אהוב ליבו הנצחי (!!) P: ומלבד זאת, אינויאשה אולי לא הרג אף אחד מהחבורה, אבל הוא כן גרם להם נזק לא קטן P: (הרס את גופו של גינקוטסו[פה הברזל], וגם שיסף את ג'אקוטסו, וכו' וכו'..) אבל בעייני הוא תמיד רצה לנקום על כך שג'אקוטסו התאהב באינויאשה, ושאינויאשה ברוב טיפשותו להעריך את האהבה המופלאה הזאת, והרג (סליחה, שיסף. למרות שגם בלי להוציא את הרסיס מגופו, לא ממש נשאר לו הרבה גוף כדי לתפקד :X) את הייצור המסכן שבאנקוטסו בעצמו כ"כ אהב ם;

../images/Emo2.gif

באנקוטסו מאוהב בג'אקוטסו?!?! הם אחים =00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000~!

תרגום עילג של מה?

אני צופה בגרסא האמריקאית אז אם כבר דיבוב עילג
ועדיין, מה הקשר?

לא הם לא יםי ../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif../images/Emo122.gif

אבל אם כבר מדברים על אחים, שמעת כבר על כמה שסאשי (סאשומרו) חושק באחיו הקטן- אינו (אינויאשה)? ם;

NoAmItA ChAn

New member
*לוחשת* עזוב, זו התאוריה שלה

ושל חצי מהפורום הזה XDDDD;; אבל כתבת שאינויאשה הרג את ג'אקוטסו, וזה לא היה ראנקוטסו? O:

אבל לפי איך שמציגים את זה

זה נראה כאילו ג'אקטסו ובאנקוטסו הם היחידים שבאמת אחים =0 0(כי הראו את הפלאשבק שאחרי שהוא פגש את נארקו בפעם הראשונה, לפני הקמת הנד אוף סבן רק ג'אקוטסו היה איתו וקרא לו בראדר). בעע זה מבלבל.

jakotsu

New member
לפי מה שהבנתי מחברה טובה

ג'אקוטסו קורא לבאנקוטסו (בגרסא היפנית) "באנקוטסו-נו-אניקי", שזה אומר: "באנקוטסו-אחי-הגדול" או משהו כזה. כמעט כל דמות שאני רואה משתמשת ב'אניקי', אבל הוא לא אח שלו =] מקווה שהבנת X.X

Lust chan

New member
../images/Emo45.gif בדיוק~!../images/Emo135.gif

אם הייתי רואה את מה שכתבת קודם זה היה חוסך לי את ההודעה XD;

Lust chan

New member
הוא קרא לו 'brother'../images/Emo135.gif

ככינוי חיבה- ג'אקוטסו מחשיב את באנקוטסו כאח גדול, ולכן בגרסא היפנית למשל הוא קרא לו "באנקוטסו או-אניקי".. בגרסא האמריקקית הם כמובן לא טרחו לציין שהם לא באמת אחים. אני חושבת שגם בגרסא העברית

XD

אבל זה היה נראה גם שהם אחים בגלל שהם הכירו אחד את השני הרבה לפני שהם הכירו את השאר. טוב נו לא משנה, בקיצור באנקוטסו נוקם באינויאשה על זה שהוא לא עשה לו כלום XD.

jakotsu

New member
קלעת בול ^.~

ואולי הוא גם רוצה לנקום בוא כי הוא סתם שונא אותו :0

למעלה