פורומים חדשים בתפוז אנשים

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

מעקבה ועד ביירות - כל מה שרציתם על המזרח התיכון ולא העזתם לשאול, עכשיו בפורום לימודי אסלם ומזרח תיכון http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1747
לימדו איך לפתח את הרוחניות בילדיכם ואת הילד הפנימי שבכם בפורום ילדים רוחניים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumPage.asp?forum=1749
סובלים מבקעים בדפן הבטן (הרניה)? בואו לקבל ייעוץ בפורום של המרכז הרפואי תל אביב http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forum.asp?forum=1751

Itay Simons

New member
Savatage-One Child ../images/Emo79.gif

"Just take this earth and burry me, for this will be my grave..."

Itay Simons

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo6.gif

שיחה שלי עם ענבר....חש צורך לשתף
Inbarit in Chains אומר/ת: אתה יודע על מה אני חושבת הרבה פעמים? Inbarit in Chains אומר/ת: כשאני אגדל ויהיו לי ילדים... והם יגדלו ויהיו טינאייג'רס.... Inbarit in Chains אומר/ת: מה הם יחשבו על המוזיקה שאני שומעת? איתי- "As sure as the rivers reach the seas, back in his arms is where she'll be..." אומר/ת: נכון :| איתי- "As sure as the rivers reach the seas, back in his arms is where she'll be..." אומר/ת: זה הכי מטריד איתי- "As sure as the rivers reach the seas, back in his arms is where she'll be..." אומר/ת: כאילו, הם לא אמורים לשנוא אותה? Inbarit in Chains אומר/ת: גם להם זה יראה כאילו משהו של פעם? מעפן? מגעיל? איתי- "As sure as the rivers reach the seas, back in his arms is where she'll be..." אומר/ת: בדיוקקק איתי- "As sure as the rivers reach the seas, back in his arms is where she'll be..." אומר/ת: :| Inbarit in Chains אומר/ת: לא בהכרח... אני אוהבת דברים ישנים מהתקופה של ההורים שלי איתי- "As sure as the rivers reach the seas, back in his arms is where she'll be..." אומר/ת: אם נגיד, אני אשמיע להם נייטוויש איתי- "As sure as the rivers reach the seas, back in his arms is where she'll be..." אומר/ת: או אפילו ארק אנמי D: Inbarit in Chains אומר/ת: אבל שירי א"י למשל- איכס! איתי- "As sure as the rivers reach the seas, back in his arms is where she'll be..." אומר/ת: והם כזה "נו זה של חננות!" איתי- "As sure as the rivers reach the seas, back in his arms is where she'll be..." אומר/ת: בדיוק D:D:D: Inbarit in Chains אומר/ת: חחחחחחח Inbarit in Chains אומר/ת: XD Inbarit in Chains אומר/ת: איזה מוזר זה יהיה םס איתי- "As sure as the rivers reach the seas, back in his arms is where she'll be..." אומר/ת: נכון ;; Inbarit in Chains אומר/ת: להשמיע להם שירים של שייגעצ Inbarit in Chains אומר/ת: והם יגידו "מה זה המתרוממים האלה?" איתי- "As sure as the rivers reach the seas, back in his arms is where she'll be..." אומר/ת: והם יגידו שזה ישן Inbarit in Chains אומר/ת: (או שכבר תהיה להם מילה חדשה להומואים) איתי- "As sure as the rivers reach the seas, back in his arms is where she'll be..." אומר/ת: ומגעיל וכל כך "אאוט" איתי- "As sure as the rivers reach the seas, back in his arms is where she'll be..." אומר/ת: כן חחחחחחחחחחחחחחח Inbarit in Chains אומר/ת: תהיה להם שפה שאנחנו לא נבין בכלל Inbarit in Chains אומר/ת: ונרגיש זקנים מעפנין Inbarit in Chains אומר/ת: מעפנים* איתי- "As sure as the rivers reach the seas, back in his arms is where she'll be..." אומר/ת: נכון ;;;; איתי- "As sure as the rivers reach the seas, back in his arms is where she'll be..." אומר/ת: צריך פשוט לחשוף אותם לזה מההתחלה |רשע| Inbarit in Chains אומר/ת: ומישהו אחר ינהל את פורום נייטוויש איתי- "As sure as the rivers reach the seas, back in his arms is where she'll be..." אומר/ת: D: Inbarit in Chains אומר/ת: ואנחנו נחזור לשם כדי להתחבר לעולם של הילדים שלנו Inbarit in Chains אומר/ת: והם ישנאו אותנו כי נאחנו נדחפים להם לחיים איתי- "As sure as the rivers reach the seas, back in his arms is where she'll be..." אומר/ת: נכון D:D:D:D: Inbarit in Chains אומר/ת: ואז הם יעשו דברים מאחורי הגב איתי- "As sure as the rivers reach the seas, back in his arms is where she'll be..." אומר/ת: ז\ה כזה עצוב ;; Inbarit in Chains אומר/ת: XD Inbarit in Chains אומר/ת: ממש... איתי- "As sure as the rivers reach the seas, back in his arms is where she'll be..." אומר/ת: הם יהיו כאלה רעים ;; וישמעו מוזיקה חדשה ודוחה Inbarit in Chains אומר/ת: אני לא יודעת מה יהיה Inbarit in Chains אומר/ת: מה שבטוח... Inbarit in Chains אומר/ת: אם הילדים שלי יהיו אימו איתי- "As sure as the rivers reach the seas, back in his arms is where she'll be..." אומר/ת: אני אתכחש! Inbarit in Chains אומר/ת: אני אחתוך להם את הורידים בעצמי!!! איתי- "As sure as the rivers reach the seas, back in his arms is where she'll be..." אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Inbarit in Chains אומר/ת: וואי... בטח אימו זה יהיה מושג מזה ישן Inbarit in Chains אומר/ת: כמו שהיום זה "היפי" איתי- "As sure as the rivers reach the seas, back in his arms is where she'll be..." אומר/ת: D: Inbarit in Chains אומר/ת: אבל ראסמי... בטח אימו זה יהיה שווה ערך להיפים היום! איתי- "As sure as the rivers reach the seas, back in his arms is where she'll be..." אומר/ת: משהו כזה איתי- "As sure as the rivers reach the seas, back in his arms is where she'll be..." אומר/ת: יו זה יהיה הזוי Inbarit in Chains אומר/ת: כאילו- פעם היה וודסטוק, היום יש רוק עצמאות XD איתי- "As sure as the rivers reach the seas, back in his arms is where she'll be..." אומר/ת: חחחחחחחחח Inbarit in Chains אומר/ת: והילדים שלנו יצחקו עלינו! איתי- "As sure as the rivers reach the seas, back in his arms is where she'll be..." אומר/ת: נכון ;;;;;; Inbarit in Chains אומר/ת: והכי גרוע- תומאס בעתיד יהיה כמו רוג'ר ווטרס היום- סתם פאתט. Inbarit in Chains אומר/ת: הרי רוג'ר ווטרס גם מיוסר כזה XD איתי- "As sure as the rivers reach the seas, back in his arms is where she'll be..." אומר/ת: D: Inbarit in Chains אומר/ת: תומאס יהיה אשמאי זקן שיחמוד את הילדים שלנו! Inbarit in Chains אומר/ת: אם תומאס יתחתן עם עברי לידר?
איתי- "As sure as the rivers reach the seas, back in his arms is where she'll be..." אומר/ת: עברי לידר זקן מדי =פ Inbarit in Chains אומר/ת:
Inbarit in Chains אומר/ת: שיתחתן עם תום אבני איתי- "As sure as the rivers reach the seas, back in his arms is where she'll be..." אומר/ת: D: איח

Super Alonit

New member
../images/Emo6.gifגדול...

וגם אני חשבתי על זה כמה פעמים. אוך, זה עושה לי עצוב לחשוב שהילדים שלי יחשבו שנייטוויש זו מוזיקה מתקופת האבן...

dralan

New member
אבל אני חושב

שעד שנגיע לגיל לא יהיה לנו אכפת כ``כ...

../images/Emo6.gif

חחח הרגתם אותי עם תומאס
רק לי לא אכפת מה יהיה בעוד 20 שנה?רק אני לא חשבתי על מה הילדים שלי יגידו על המוזיקה שאני שומעת היום?

Amir Noy

New member
XD

"וואי... בטח אימו זה יהיה מושג מזה ישן" "כמו שהיום זה "היפי"" XD

dralan

New member
בצער רב וביגון קודר

אני יוצא עכשיו ליום מרוכז אכזרי במיוחד בפיזיקה, יום שבו *אין* שעת סיום! אנא זכרו אותי אם לא אחזור בחיים מהשעות הרבות עם מורה מטורפת ועוזרת נאצית... X_X

mary06

New member
רחמים!

אין למורה רחמים? תחזיק מעמד מסכן שכמוך..אני במבחן משפר בפיזי ואני לא יודעת שיט אז ויתרתי , טוב שיש פלאפון..תשרוד בחור עם מי עוד יהיה לי להתבכיין על פיזיקקה?!

../images/Emo24.gif

אם באיזשהו שלב נמאס לך,אתה פשוט יכול לשלוף את גרזן הקרב כפול הלהב שלך:)

dralan

New member
סיימתי כרגע את המעבדה הקשה

ביותר שעשיתי אי פעם, והראש שלי מתפוצץ :( הצרה היא שעוד מעט תיגמר ההפסקה וממשיכים ללמוד (לפחות הלבורנטית המעצבת לא הגיעה, גם משו). אה כן, והמורה האכזרית עדיין לא מספרת מתי היא מתכוונת לשחרר אותנו...

כלבה מנוולת../images/Emo46.gif

אבל זה יום שישי אז זה לא אמור להיות יום *קצר*? לפחות הלבורנטית שמעה על הגרזן שלך ולא באה... הלבורנטית הזקנה שלנו רואה גיי פורנו...

למעלה