פורומים חדשים בתפוז אנשים

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

תכנית המערכונים המצחיקה ביותר על המסך שלכם חזרה לעונה חדשה וממכרת. מצטרפים מחדש לפורום קצרים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1181
מחפשים אירועים מעניינים? פינות חמד בארץ? פורום הנאות אירועים ואטרקציות מזמין אתכם לגלות עולם חדש http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1702
כל מה שחדש ומעניין בעולם הבלוגיה בתפוז, עכשיו קרוב אליכם מתמיד בפורום החדש http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1762
גם אתם לא מצפים לאינקוויזיציה הספרדית ומסתכלים על הצד חיובי של החיים? פורום מונטי פיית'ון מחכה לכם! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1765

flying eagle

New member
../images/Emo207.gif

הגיע לי המארז book of shadows של הסדרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה מדהים זה!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא יכולה להפסיק להסתכל עליו!!!!!!!!!! רק צריך למצוא לו מקום בחדר... בינתיים הוא בסלון שכולם יראו ויקנאו
אין לי כוח לצלם אותו עכשיו, אולי אח"כ. תצטרכו להאמין לי שהוא פשוט מדהים! (ושווה כל אגורה!) אה כן, והוא כ-ב-ד-!!

flying eagle

New member
תגידו רגע,

במארז שקיבלתי יש דף על יצור שנקרא "Bunyip" לא מצאתי את המצלמה של אחות שלי לצלם, אבל מצאתי באינטרנט תמונה של היצור מהספר (בלי הדף השני עם המידע עליו), יש למישו מושג מאיפה זה הגיע?? זה בכלל היה אי פעם בסדרה?? (דוד, אני בטוחה שלך פתרונים)

flying eagle

New member
זה מה שכתוב בויקיפדיה:

On Charmed, the Bunyip is one of the many demonic creatures the charmed ones must battle, and one of the few non-humanoid. It is depicted in the Book of Shadows as resembling a Tauntaun from the Star Wars movie series. Although never seen, Phoebe Halliwell once mentioned that they'd fought one and vanquished it using a spell (which included Elementals heed my call, remove this creature from these walls) Although the spell does not appear in the book, it was mentioned in "Chick Flick", and seen in the book in "Morality Bites", "Nymphs Just Wanna Have Fun" and several other episodes. ומצורפת תמונה מהספר. אבל זה עדיין לא אומר לי כלום...

yoad123

New member
רשום שם

שהיצור לא נראה בסדרה אף פעם אבל פיבי רק דיברה על זה שהם נלחמו בו פעם והכניעו אותו.

flying eagle

New member
אני יודעת אנגלית ../images/Emo6.gif

אבל אף פעם לא שמעתי את פיבי מדברת עליו

CharmedRulez

New member
חחח צודקת... אז הנה הפתרון:

פייפר דיברה על היצור הזה בפרק 5.19 (כשפייג' מחליטה TO COLOR CODE את ספר הצללים היא שואלת אותה "אה כן, אז באיזה צבע יהיה הבאנייפ?!") ופיבי דיברה עליו ב2.18 כשפרו שאלה אותה איך היא עשתה כדי להמציא לחש כל כך מהר והיא אמרה שהיא שילבה את הלחש מהווינקווש של הבאנייפ והשד עם "HORN THINGY COMING OUT OF HIS FOUR...HEAD" חחח זה היה קורע. טוב הצחקתי את עצמי, זאת התשובה. מקווה שעזרתי ;)

A CharmedOne

New member
מאיפה הזמנת? כמה זה עלה לך?

אוף... איזה כיף לך! יש שם גם את עונה 8?

CharmedRulez

New member
כשהמארז המדהים הזה שוחרר היא לא יצאה, אז הם

השאירו מקום עם פרטים על העונה וכו' שבו אפשר לשים את הדיסקים של העונה הזו. וד.א. בארה"ב העונה לא יצאה עדיין ועדיף לחכות שהיא תצא שם אם אתם מעוניינים לקנות אותה. במארז האמריקאי של העונה השמינית יהיו יותר תוספות, אז שווה לחכות.

flying eagle

New member
מ-ebay אוסטרליה

עלה טיפה יותר מ-1200 שקל. לא, אבל יש שם מקום מוכן ומסודר לעונה 8 שאפשר לקנות בנפרד ולהוסיף. ולפי מה שהבנתי רוב הסיכויים שלא יוציאו מהדורה חדשה שכוללת בתוכה גם את עונה 8, בגלל זה קניתי כבר עכשיו בלי עונה 8 ואת עונה 8 נקנה בנפרד (וגם נקנה אותה בארה"ב - לפי מה שהבנתי שם יש תוספות קצת שונות ואמורות להיות יותר שוות...)

DrBall20

New member
../images/Emo207.gif שלום.. אני לא גולש קבוע בפורום הזה ../images/Emo13.gif

אבל אני ראיתי המון המון פרקים של מכושפות ויש משהו מאוד מיוחד וספציפי שאני מחפש.. ואני כבר לא יודע איפה לחפש אותו עוד.. אני לא מוצא בשום מקום
אני מחפש את הנדרים מהחתונה של פייפר וליאו.. את המילים.. לא זוכר מאיזו עונה זה.. אני בטוח שאתם תדעו אבל.. בכל מקרה, תודה מראש על עזרתכם..

always be me mc

New member
שלום וקבל את הנדרים(פרק 3.15) בתוכן:

השבועה של ליאו: Leo: Piper, through all the tears and struggles, I always knew in my heart that we'd make it here. I promise to love and respect you from this point forward as your husband, as my wife, my lover, my friend, and my soul mate. All I am is yours. השבועה של פייפר: Piper: Leo, you are the best thing that has ever happened to me. I was afraid that you were too good to be true, that maybe I didn't deserve someone so pure and beautiful and loving as you are. But here we are surrounded by the people that I love the most and I feel so proud, and so blessed to be your wife. Leo, I was born to love you and I always will. לקוח מהאתר המעולה: http://www.charmedscripts.tv/scripts.htm וזה היה הביקור החודשי שלי פחות או יותר(למרות שאחזור שוב ביום השנה לסיום מכושפות
)

CharmedRulez

New member
בוידאו או במילים עצמם? הנדרים כאלו יפים...הנה

Leo: Piper, through all the tears and struggles, I always knew in my heart that we'd make it here. I promise to love and respect you from this point forward as your husband, as my wife, my lover, my friend, and my soul mate. All I am is yours. Piper: Leo, you are the best thing that has ever happened to me. I was afraid that you were too good to be true, that maybe I didn't deserve someone so pure and beautiful and loving as you are. But here we are surrounded by the people that I love the most and I feel so proud, and so blessed to be your wife. Leo, I was born to love you and I always will. הכי יפה שהוא אומר לה - ALL I AM IS YOURS. איזה זוג! איזה!!!!

למעלה