.
1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: אני אוהב את האוכל המוזר של חדר האוכל. 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור, כחול, אדום. 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: פורקיופיין טרי, אליס אין צ'יינס, אממ...כל-כך הרבה. חבל להתחיל אפילו 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: אמיר, עומרי, טומבה, יובל, עידן, עידו, ואדים, דני, שמל, אממ..טוב יש המון. להתחיל? 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: Alice in chains-dirt, porcupine tree-discography, radiohead-ok computer 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: אני בד"כ לא קונה מותגי בגדים, ככה שזה משתנה. 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: רגישות, חברותיות, הבנה 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: קשה לי עם השאלה הזו 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: ערוצי הסדרות של יס, ערוץ 10 (חדשות הבוקר), וערוצי הסרטים. 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: לונדון, מנהטן, ניו זילנד, דבלין. 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: אני לא יודע 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: אני לא יודע 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: ספרות זולה, כלבי אשמורת, מועדון קרב, וואו יש המון. 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: המוןהמוןהמון... 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: אני רואה בעיקר סרטים. 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: דברים רשעים בכוונה. אין פה מקום לספציפיות 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: לא להיות בארץ עכשיו 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: fight club, אם יש גן עדן, 1984, מאה שנים של בדידות, על העיוורון, רודף העפיפונים, הבשורה על-פי ישו. 19. מהם 3 הדברים שתרצה להיות שתהיה גדול: מאושר. 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: פעם אהבתי היסטוריה. אחרי המתכונות והבגרויות, אני לא סובל אף מקצוע. פשוט הורס... 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: פרות, חמוסים <במיוחד צ'ורו השמן של אלכס>, כלבים. 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אחותי, טומבוצ'קה, אמיר. 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: יש יותר מידי שהייתי שמח לראות כרגע. 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: פורומים, דיבור עם אנשים, מציאת מידע. 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שתסתיים שנת הלימודים, שאני אמצא מישהי שאני אוהב בכל צורה אפשרית, ושאני אצליח לישון כבר. 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: האישיות. ועוד מאה פעם. 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: חוזר לישון, מתעורר שוב (זה כבר 2...) ו...מתהלך לספה? 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: שותף פנים, מכבה את הטלוויזיה, ו..לא מצליח להרדם. *השאלון מנוסח בלשון נקבה אך מיועד ל-2 המינים.