פורומים חדשים בתפוז אנשים

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

הם גדולים מהחיים, נחושים ומלאי אמביציה והם יעשו הכל כדי להיות המנצחים הגדולים בעונה החדשה של לרדת בגדול 2 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1538
פורום ללהקה הכי חמה היום ברגאיי הישראלי - התקווה 6 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1754
זקוקים לסיוע בתפעול הבית החדש שלכם ב-OK? נתקלתם בתקלה? פורום OK כאן בשבילכם http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1766
המקום בו מדברים על בוגרי רימון, יוצאי כוכב נולד ואמני הפופ של ארצנו - פורום פופ ישראלי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1768

Synthesia

New member
../images/Emo207.gif סקר גנוב מפורום אביב גפן

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: 30. תמונה

handlessman

New member
זהו נגמרו התמונות... לא שהיו כל כך הרבה

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: מלאווח, פוטטוס, הסלט של הדוד... איך הוא עושה את זה כזה טעים?! 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: ???? 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: פורקיופיין טרי, סונטה ארקטיקה, דרים ת'יאטר 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: יוסי דני ובנצי מהשכונה... 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: David Broza - Second Street, Porcupine Tree - In Absentia, Sonata Arctica - For The Sake of Revenge 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: לא יודע קונה איפה שיוצא 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: אני שונא את עצמי 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: פרפקציוניסט, בלי משמעת עצמית בשיט, לחוץ 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: AXN, לפעמים מה שיש בערוץ 22... אין עוד 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: Somewhere but not here 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: אני אוהב את שרירי הבטן הסקסיים שלי, את התחת המוצק שלי ואת האיבר הגדול שלי (אני מדבר על הראש כמובן, זה איבר די גדול) 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: שום דבר, אני מושלם D: 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: אחד מהסרטים של צ'אקי... אממ אין משהו אהוב במיוחד 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: קשה, קשה... 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: סמולוויל, הקס, המומינים 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: לבחוש בשוקו, שישלמו לי מחיר עצום כדי לבחוש בשוקו, שישלמו לי מחיר עצום כדי שישלמו לי מחיר עצום כדי לבחוש בשוקו 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם:עולה לי העצבים כבר... חשבתי זה הולך להיות קצר ולעניין 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: מה זה אהובים?? אני קורא ספר וזהו מה אני זוכר...? 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: אני רוצה להיות מעצבת אופנה... LO (חלק מ-LOL) 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: לבחור מתוך הלא אהובים (כולם) - מחשבים, ביולוגיה, ספורט 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: חתול, אוגר, זאב 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: מוקצ'ינו עם פירורי ביסקוויט טבולים ברוטב סויה בתוספת אגוזי קשיו עם ציפוי שוקולד מריר חלבי עשיר עם נגיעות קלות של קרמל ותותים וקצפת... וזה אחד 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אחותי, 3 חברים/רות שלה 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: אני מעדיף להיות עכשיו בשקט 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: לשמוע מוזיקה, פורומים, כל מיני דברים עם סרטים 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שאני לא אצטרך ללמוד למגן בהיסטוריה ותהיה לי סיבה טובה לשבת עכשיו על המחשב 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: אין לי מושג 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: פותח את העיניים, אומר "עוד שנייה" ומחכה שירד... 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מדליק מאוורר, קורא ספר ונושם נשימה מודעת אחרונה 30. תמונה ^^^^^^^^^^

Musedol

New member
משעמם לי

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: פיצה, צ'יפס, גבינות למיניהן 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור, כחול, אדום? 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: מיוז, פורקיופיין טרי, אינקובס 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: יערה, משה, ליאור 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: Porcupine tree- in absentia muse- absolution sum41- all killer no filler 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: לא יודעת, מה איכפת לי? 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: איכפת לי מה קורה סביבי ועם אנשים, אני מקשיבה, ואני חושבת שיש לי חוש הומור? 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: שיש לי פיוז קצר, אני קצת לחוצה וזהו? 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: אמטיוי, יס סטארס וכאלה 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: לונדון, בים, עם הבייב במיטה 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: 3? עיניים, שפתיים. 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: את הגוף שלי.. 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: רקוויאם לחלום, אפקט הפרפר 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: לא יודעת.. 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: האנטומיה של גריי, השרדות, נמלטים [שנגמר:(] 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: להרוג מישהו, לצלול, לעשות ניתוח פלסטי 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: לצנוח עוד פעם, לעשות טיול בכל העולם 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: הנסיך הקטן, התרוממות וסדרת הארי פוטר 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: שחקנית, פסיכולוגית, מאושרת 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: תאטרון, היסטוריה 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: כלבים, ארנבים, חמוסים 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: מסטיק, מוקה, ועוגה אנגלית
23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אמא, אבא, דנה 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: משה, ליאור, נעם [איפה אתה ??] 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: פורומים, לשחק, מסנג'ר? 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: להיות עם הבייב, להיות בים, ושירד גשם 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: הגוף, השיער, והגובה שלי 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מתמתחת, מצחצחת שיניים, קרם פנים 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מנקה את הטראגוס, אוספת את השיער לקוקו ומתמתחת!
30. תמונה

אההה

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: אוראו לבן, גלידה טופי ושוקולד הרשיז. 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: אדום, שחור ואפור. 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: מופע הארנבות של ד"ר קספר, tool, מוניקה סקס. 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: אפרת, רון ואורי. והחתולה שלי גם. 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: ד"ר קספר - הדיסק הכחול, aic - dirt ,tool - undertow 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: לא משנה לי. 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: אופטימית/תמימה, חברותית ורגישה. 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: ביטחון עצמי, פרפקציוניסטית ופחדנית? 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: אני רואה רק ביפ. 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: לונדון, אמפי, ים. 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: עיינים, רגליים, שיער. 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: לא כזה אכפת לי. 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: פייט קלאב, ספרות זולה, שמש נצחית בראש צלול, המספריים של אדוארד, יש הרבה... 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: אממ כרגע: ד"ר קספר - סאנשיין שלי, the cure - just like heaven, john frusciante - the will to death 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: סיינפלד, חברים, סאות'פארק. 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: להרוג/לפגוע בלי סיבה, לאכול בשר ולבגוד. 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: ג'וני דפ, לגור בלונדון, ואממ שרוול ברגל. 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: הנסיך הקטן ופייט קלאב. 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: צלמת, במאית, לאדעת מה עוד. 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: תקשורת מעשי, אנגלית וזהו. 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: חתול, פינגווין וכלב. 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: וניל, בננה וטופי!!!11 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: רותם, אמא, אבא. 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: לאדעת. 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: מוזיקה, מסנג'ר, פורומים. 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שג'ושוע תפסיק להיות מופרעת, שהסרט שלי יהיה מוכן ושיהיה לי חופש. 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: שיער, תמימות ואופטימיות. 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: הולכת לשירותים, מצחצחת שיניים ומביאה אוכל לג'ושוע. 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מביאה אוכל לג'ושוע, מכבה את הטלויזיה ונכנסת למיטה. 30. תמונה: אני וג'ושי הקטנה.

LightbuIb sun

New member
.

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: אני אוהב את האוכל המוזר של חדר האוכל. 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור, כחול, אדום. 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: פורקיופיין טרי, אליס אין צ'יינס, אממ...כל-כך הרבה. חבל להתחיל אפילו 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: אמיר, עומרי, טומבה, יובל, עידן, עידו, ואדים, דני, שמל, אממ..טוב יש המון. להתחיל? 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: Alice in chains-dirt, porcupine tree-discography, radiohead-ok computer 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: אני בד"כ לא קונה מותגי בגדים, ככה שזה משתנה. 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: רגישות, חברותיות, הבנה 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: קשה לי עם השאלה הזו 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: ערוצי הסדרות של יס, ערוץ 10 (חדשות הבוקר), וערוצי הסרטים. 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: לונדון, מנהטן, ניו זילנד, דבלין. 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: אני לא יודע 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: אני לא יודע 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: ספרות זולה, כלבי אשמורת, מועדון קרב, וואו יש המון. 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: המוןהמוןהמון... 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: אני רואה בעיקר סרטים. 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: דברים רשעים בכוונה. אין פה מקום לספציפיות 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: לא להיות בארץ עכשיו 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: fight club, אם יש גן עדן, 1984, מאה שנים של בדידות, על העיוורון, רודף העפיפונים, הבשורה על-פי ישו. 19. מהם 3 הדברים שתרצה להיות שתהיה גדול: מאושר. 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: פעם אהבתי היסטוריה. אחרי המתכונות והבגרויות, אני לא סובל אף מקצוע. פשוט הורס... 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: פרות, חמוסים <במיוחד צ'ורו השמן של אלכס>, כלבים. 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אחותי, טומבוצ'קה, אמיר. 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: יש יותר מידי שהייתי שמח לראות כרגע. 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: פורומים, דיבור עם אנשים, מציאת מידע. 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שתסתיים שנת הלימודים, שאני אמצא מישהי שאני אוהב בכל צורה אפשרית, ושאני אצליח לישון כבר. 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: האישיות. ועוד מאה פעם. 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: חוזר לישון, מתעורר שוב (זה כבר 2...) ו...מתהלך לספה? 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: שותף פנים, מכבה את הטלוויזיה, ו..לא מצליח להרדם. *השאלון מנוסח בלשון נקבה אך מיועד ל-2 המינים.

תתחדש על החתימה, נעם ../images/Emo13.gif

מצחיק, בזמן האחרון אני מקשיב לשיר הזה ממש הרבה.

טוב, גמני משועמם.

לא נראה לי שאני אענה על הכל אבל... 1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: מקסיקני, פיצה, המבורגר 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: אממ...*בודק* שחור כחול וחום מסתבר 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: פורקיופיין טרי, רדיוהד, פרפקט סירקל 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: דן, אדם, אלעד 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: כל הדיסקוגרפיה של PT, APC- Thirtreenth Step Martin Grech - Open Heart Zoo 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: אין 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: לא יודע 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: עצלן, מוותר מהר מדי לפעמים. 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: ביפ, 22, 3 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: מקסיקו הוואי והקאריבים 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: Se7en, Fight Club, Silence of the Lambs 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: סאוט פארק. 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: סקס עם 3 נזירים שמנים בתוך אמבטיית בוץ בזמן שדוחפים לי ג'וקים לפה. 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: לא קראתי איזה שנה כבר 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: במאי, אבא, מאושר. 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: אוהב את כל החיות 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: ווניל, וכל דבר חוץ משוקולד ותות. 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: לא זוכר 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: דווקא לדבר? 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שיהיה טוב. 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: האופי, ומידת התחתונים. 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: שותף פנים, משתין, מצחצח שיניים 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מצחצח שיניים, דופק איזה המבורגר, ומצחצח שיניים שוב 30. תמונה

לא משעמם...סתם חם לי...

. מהם שלושת המאכלים האהובים עליך: צ'ולנט, כבד אווז, כל מה שיש בו בשר (לא, עוף זה לא בשר.). 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: חום, כחול, שחור 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: ביטלס, פינק פלויד, רדיוהד (ואני מוסיף את פורקיופיין כי לא יפה לא להוסיף) 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: ד. (שם בדוי) ד. (שם בדוי) ו - ע. (שם בדוי) 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: kid a, atom heart mother, revolver 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עליך: H&M (אין בארץ), GOLF & CO. וזהו.... 7. מהם 3 התכונות שאתה הכי אוהב בעצמך: אני יכול לאכול קילו בשר, לשתות ליטר שתייה, לאכול את לחם הבית +תוספת ועוד לבקש קינוח..... 8. מהם 3 התכונות שאתה הכי שונא בעצמך: אני עצלן 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: ערוץ 3, AXN ו ערוץ 8 10. מהם 3 המקומות שאתה הכי רוצה להיות בהם עכשיו: טוב לי איפה שאני..בבית... 11. מהם 3 הדברים שאתה הכי אוהב בגוף שלך: שהוא שלי, שהוא עושה את מה שאני אומר לו, שהוא מאוד שימושי.... 12. מהם 3 הדברים שאתה הכי שונא בגוף שלך: אני לא שונא - Make love not war 13. מהם 3 הסרטים האהובים עליך: חומות של תקווה, שר הטבעות (כל החלקים), הכי טוב שיש.....יש מלא.. 14. מהם 3 השירים האהובים עליך: how to disappear completely - radiohead, shine on you crazy diamond - pink floyd, failure - kings of convenience 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך:....לא יודע, אני רואה הרבה טלוויזיה. 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכים לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: סקס עם משפחה, רצח ולאכול עכביש עיראקי. 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: להצליח במוסיקה, להציל את כדור הארץ (כזה קיטשי..), 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: The Worthing Saga, הבושם, שר הטבעות. 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיה גדול: אני כבר גדול...... 20. מהם 3 המקצועות האהובים עליך[בבצפר]: לא זוכר, ישנתי בכל תקופת בית הספר שלי......באוניברסיטה זה אחרת... 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: קואלה, דולפין, פלטיפוס 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: שוקו, ריבת חלב, פאג' 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: חברה שלי (גרים ביחד) בן דוד שלי וחברה שלו 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: לא תודה..לא בא לי לדבר 25. מהם 3 הדברים שאתה הכי אוהב לעשות במחשב: לקנות... 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שאני אזכה בלוטו, שימצאו תרופה לכל המחלות הגנטיות, שאני אחתום על חוזה הקלטות (שווה ערך ללזכות בלוטו) 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: פחות שיער בראש, יותר שיער במקומות אחרים, פחות אופטימי 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאתה עושה כשאתה מתעורר: קם, מצחצח שיניים, עושה פיפי... 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: עושה פיפי, אוכל, רואה טלוויזיה. 30. תמונה

MasterD_iL

New member
------->

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: שניצל של אמא, המבורגר, גלידה 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: איזה שאלה ביזארית....כתום 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: רד הוט צ'ילי פפרס, משינה, בלקפילד 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: שמעון, אחמד וניקיטה 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: יש הרבה 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: יש קצת 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: - 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: - 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: 5, סרטים 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: הוואי 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: - 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: - 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: זה משתנה כל פעם....אבל כרגע: מליונר מי שגומר ראשון, אני עצמי ואיירין, אפקט הפרפר 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: זה לא רלוונטי 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: ג'קאס, בוב ספוג 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: צריך לחשוב על זה, בסקר הבא תהיה תשובה 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: כנ"ל 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: החייל האמיץ שוויק, צמרמורת חח 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: אני כבר גדול, ומובטל כרגע.. 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: ספורט, שיעורים חופשיים והפסקה 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: כלבים, תוכים ודגים 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: פררו רשה, קינדר ומה שמתחשק באותו רגע 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: ניקו, ניקו וניקו....ואולי קצת אלעד ואדם 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: לא ידוע 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: לצ'וטט, לשחק, לעבוד על אנשים 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שיתקשרו אלי מהלוטו ויגידו לי שזכיתי במיליון דולר, ואז יתקשרו שוב ויגידו סליחה שזו טעות, ואז יתקשרו שוב ויגידו סליחה על הסליחה, זה באמת....זה 3 דברים 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: איפה שאגור, במה שאני אנהג ואיפה שאני אעבוד 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: חחח שום דבר מיוחד...הדברים הרגילים של הבוקר 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מספר סיפור לחומי... 30. תמונה נוסטלגית לשם שינוי

שמיקי

New member
בשעות הקטנות של הלילה, כשהכי משעמם

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: פסטה,קוסקוס, מוקפץ 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור,סגול,ירוק 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: חח שולטים? טוב נו כרגע, פינק פלויד, זפלין, אירוסמית' 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: אולג,ליז,שחר 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: דרים ת'יאטר- סינס פרום א ממורי, פינק פלויד- דארק סייד אוף דה מון, זפלין- 3 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: מממ..חח לא יודעת 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: לוקחת דברים בקלות, צינית, לא צבועה 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: פרנציפית, מתרגשת מהר, ילדותית 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: יס סטארס1, יס סטארס2, יס סטארס 3:) 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: באמסטרדם, באיזה חור במצפה רמון ו..זהו לעכשיו 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: עניים,אף,ציצים! 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: בטן, שיניים, פה 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: וואי זה קשה מידי..ממנטו,הכי מתוק שיש, חזרה לעתיד1 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: גם זה קשה אבל נכון לעכשיו: אמייזינג- אירוסמית', בלאק הול סאן- סאונדגארדן, 747-ג'רפות (אין לי כוח לאנגלית, סלחו לי) 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: האנטומיה של גריי, איך פגשתי את אמא, איש משפחה 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: וואלה לא יודעת... 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: להיות באיזה חור במצפה רמון 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: גם זה קשה.. נכון לעכשיו: שומרת אחותי (לא זוכרת מי כתב), ולו זה היה באמת- מרק לוי, מישהו לרוץ איתו- דויד גרוסמן, אם יש גן עדן (לא זוכרת מי כתב), חוכמת הבייגלה- אילן הייטנר, רגע עברתי ת'שלוש:) 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: שיהיה כיף 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]:ספרות, מוזיקה ו.....זהו 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: כלבים בעיקר 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: שוקולד, ריבת חלב, עוגיות 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה:איליה,עדי,אלצ'קו 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: יובל, שחר,אולג 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב:מוזיקה,מסנג'ר (?) 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: טוב נו כבר ניהיה חפירה:) 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: מקום מגורים, שמחת החיים תרד.. חחח ממ זהו 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מקללת את מי שמעיר אותי, הולכת להשתין, לצחצח שיניים.. כה אנלא טיפוס של בוקר 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מצחצחת שיניים, קוראת ספר, חושבת.. 30. תמונה

FrecCo

Active member
תגידו, אף אחד לא שם לב כמה sleep together

מזכיר את let's cum together, right now, oh yeah... ?

למעלה