פורומים חדשים בתפוז אנשים

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

חופש ושחרור, אהבה וחמלה, מיניות וקדושה, הכרויות וחברות. מאמצים דרך חיים בבית החם של פורום טנטרה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=839
מהם היחסים בין גוף לנפש? בואו להעלות את המודעות הכללית לאפשרויות הטיפול, הריפוי, התחזוקה וההתפתחות בפורום גוף נפש http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1771
בואו לדבר על שעשועון הטריוויה החדשני והמלהיב שסוחף את המדינה. מצטרפים לפורום אחד נגד מאה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1772
אם אתם סטודנטים למשפטים והמילים 'התנגדות' ו'אלו עדי' מעבירות בכם צמרמורת של התרגשות, פורום לימודי משפטים ממתין לכם במרחק קליק אחדhttp://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1773
אם חינוך דור העתיד הוא הייעוד שלכם, פורום לימודי חינוך והוראה הוא המקום בשבילכם http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1774

The Immortal Me

New member
אעאעאעאעאעאעאעאע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif (אזהרת חפירה)../images/Emo210.gif

אוקי רוני, לנשום. *נשימהנשיפה* זוכרים כששמתי פה את התמונה הנאווה של חולצת הקווין שלי? ואתם (וול, רובכם) הגבתם בקווין
? אז נחשו מה, אני הולכת לWe will rock you, ביולי!!! אעאע! ד"א, ווי וויל רוק יו, למי שלא יודע, זה מחזמר שהעלו שמלווה בהמון שירי קווין. העלילה קצת מטופשת, אבל אני במילא באה בשביל הקאברים. ההורים של חברה שלי הלכו לפני כמה שנים וממש התלהבו ואמרו ששרו שם טוב. בקיצור (בעצם, בהרחבה רבה מאוד שלא כדאי שתקראו), אני טסה ללונדון ביולי עם אבא שלי, ושאלתי אותו מה נעשה שם, אז הוא אמר שנסתובב באתרים. אז שאלתי אותו אם נוכל ללכת לקונסרטס, אז הוא אמר לי לחפש (קונסרטס, כלומר. לא את עצמי/מישהו שאכפת לו). אז חיפשתי ולא מצאתי. ואז נכנסתי לעמוד של קווין בוויקיפדיה, כדי לבדוק מי מהלהקה שר את מאד דה סוואין, וגיליתי שם איזכור למחזמר שהעלו של קווין שהוצג הכי הרבה שנים (אפילו יותר מגריז), אז נכנסתי לאתר שלו וגיליתי שהוא עדיין מופיע! בלונדון! בדומיניון! אעאעאע! אז אבא שלי אמר שהוא יקנה כרטיסים מחר כי בישראל זה יותר זול. נחכה עד מחר כדי לבדוק שהוא באמת יעשה את זה, אבל בינתיים אני חושבת שקיבלתי התקף לב. גם נסיעה ראשונה ללונדון וגם WWRY?! *התקף לב* *מתה* *מרקדת על המדרגות. אה, בעצם אני מתה.* רוני
.

JustRain

New member
את באמת רוצה להסגיל את כולנו מקנאה?

באמת, רוני, זה כל כך לא יפה מצדך. קודם קרמבו. מילא. אחר כך תותים. נו, טוב. ואז חולצה של קווין. נחרוק שיניים. אבל מחזמר על קווין?! הרשי לי להקדיש לך אייקון נזעם.

The Immortal Me

New member
הרשי לי להקדיש לך ../images/Emo24.gif חגיגי ../images/Emo210.gif

ואז קרמבו (קרמבו זה מילא? קרמבו זה שליטה!) אחר כך
ים (תותים זה טוב? תותים זה מעולה!) ואז חולצה של קווין (וול, אם את גרה בראשון את יכולה לפזז ל"ליאונרדו" ולקנות לעצמך
) מחזמר על קווין... טוב זה לא ניתן לתירוץ. חוצמזה, סגול זה יפה.
רוני
.

Fairywitch

New member
וגם לונודון../images/Emo2.gifהרסה אותנו לגמרי../images/Emo2.gif

ואני לא סגולה כשאני מקנאת- אני ירוקה

The Immortal Me

New member
ובכן, אנימניחה שהעונות של אנג'ל ומכושפות../images/Emo210.gif

שהגיעו בשבוע שעבר לא יזיקו להרס. אני מאוד מתפתה לא להגיד נהנהבננה. וול, נהנהבננה. חחח רוני
.

לונדון../images/Emo7.gif

אני רוצה=( בכלל, מיוזיקל זה מעולה, וקווין בכלל
ופרדי מרקורי זה |אלוהים|. אוף, את מעצבנת, את מצדיקה את הטענה שלחלק יש הבה מזל ולחלק אין בכלל=( הו, בפורום נייטוויש (- להקת מטאל) היה דיון על קווין, ומתברר שיש אלצנו הרבה מעריצים שלהם.בעיקר של פרדי מרקורי

blacknwhite

New member
הניק שלי הוא blacknwhite (טיפשי,אני יודעת)../images/Emo3.gif

ועכשיו היא מכירה אותי
וד"ש לעלומה
(או מעלומה, איך שתרצי. אני מקווה שקיבלת את המסר שלי...) וכן, בן, שלום גם לך
(אמרתי לך שאני אקפוץ לבקר כי זה יצחיק אותי!)

The Immortal Me

New member
חחח../images/Emo210.gif

אני אחלק חולצות קווין להמונים במיתופיה! (ואני אלבש את אחת החולצות "היצירתיות" שלי... אני תוהה אם חולצת באפי תהיה מתאימה למיתופיה... וול "הוא מאותגר קיומית!" תהיה מספיק טובה [בתקווה שאני אספיק להדפיס אותה. גל, צריך להזיז את התחת!].) אה, ואני יודעת מה זה נייט וויש
. אני אדאג להיכנס לפורום ולחזות בדיון! רוני
.

dahoe

New member
סיפור מצחיק...

אחותי היתה בעבר מטורפת על קווין, כך שיש לנו שניים-שלושה אלבומים שלהם (בינתיים היא יצאה מהשיגעון עצמו למרות שהיא עוד אוהבת אותם). יום בהיר אחד, החלטתי שהגיע הזמן "לשרוף" את מאגר הדיסקים הגדול שיש לנו (כמעט כל המוזיקה אצלנו חוקית לגמרי
). בשלב מסויים הגעתי לאלבומים של קווין ושמעתי אותם שנית, עם פלאשבקים לימים עברו ששירים אלו היו מתנגנים ברחבי הבית במשך כל היום. אלא שהם לא היו בשבילי הרבה יותר מ"נחמד" ו"יפה". אתמול יצאתי לטיול בבית הספר כשפתאום נכנס לי לראש שיר שלהם, לא רק ללא הזמנה, אלא גם למרות שלא שמעתי קווין כבר כמה חודשים. השיר (Headlong, אם אתם חייבים לדעת) מיאן [סירב] לצאת מראשי במשך רוב הטיול. הבטחתי שהדבר הראשון שאשמע כשאגיע הביתה יהיה לא אחר מאשר קווין! כעת שבתי, התקלחתי, ישבתי ליד המחשב והפעלתי... הופ! הקווין הקטנה קפצה בסולם ההעדפות שלי בלי אפילו להשתמש במדרגות! אני לא בטוח איפה הם עכשיו, אבל הם בהחלט במצב טוב פלוס! |מלכה| (אני יודע שאין סימן כזה. פשוט דמיינו אחד!)

The Immortal Me

New member
הי-הא../images/Emo70.gif../images/Emo210.gif

אנא לגייס סוגדים נוספים בדרכך החוצה. תודה. האדלונג באמת טוב, ו, ד"א, איזה אלבומים יש לך? (לי אין בכלל...
) אתה יכול להסתפק ב
, בערך... חח, ד"א, אני שומעת את מארצ' אוף דה בלאק קווין כרגע. סתם, אם כבר נכנסנו לזה, שתדעו שאני שומעת אותם ברוב שעות היממה (כשאני לא שומעת את הסאונדטראק של A Knight's Tale
. שלמרבה הפלא כולל 2 קווין. טי-הי!) רוני
.

dahoe

New member
לי יש את:

Innuendo, Kind of Magic ואת Queen II. אולי יש לי איפהשהוא קסטה (לאזוכר אם מוקלטת או לא) של Best of. אבל אני לא בטוח בזה.

limilu

New member
קנית אותה בתחנת דלק?

[די, לימור. לא לספר בדיחות מבשורוטו. רעה, לימור רעה!]

למעלה