פורומים חדשים בתפוז

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז../images/Emo41.gif

אוהבים לפחד? אוהבים להצטמרר? פורום מתח ואימה
שתי הדיוות הגדולות, מקבלות סוף סוף מקום בתפוז אנשים: פורום ריטה ופורום דנה אינטרנשיונל
לא הכל אופנועים, פורום קטנועים פתוח גם לאלה שאין להם מאות סמ"ק
יש כאלה שאוהבים שקט, או חיות שקטות. פורום דגים גלישה נעימה!

nataly g

New member
השיר שלך!!!

אולגה תוכלי לפרסם שם את השיר על הדג שמוליק!!!

olly v

New member
חחחחח......נראה לך?

את רוצה שאני יעשה רושם של משוגעת פסיכופתית פה על האנשים?..... מי שיהיה מספיק מטורלל להיכנס מרצונו החופשי לפורום דגים יראה את השיר הגאוני שלי! ואני צריכה דחוף לשנות חתימה!

nataly g

New member
תפרסמי מה אכפת לך??!!

מקסימום יחשבו שאת מופרעת מה זה משנה גם ככה כולם יודעים את זה..... בבקשה תפרסמי אותו!!!!!!!!!!!!!

olly v

New member
ווואי! קרציה!

בגלל שנטלי שיגעה אותי באי סי קיו והכריחה אותי תחת איומי אקדח לפרסם שיר קצר שכתבתי בשעת שיעמום טוטאלי , על דג מסכן שאני מאיימת לאכול כבר זמן רב ( של חברה שלי ) אז אני עושה את זה.... נא לא לחשוב שאני פסיכופתית / מפגרת מוחית / דפוקה בשכל...... שמוליק, דג כה קטן שוחה באקווריום, מאוד שתקן חמש גרגירים מקבל ליום חיוך מראיסקה, ביי ושלום אך האם אי פעם מישו חשב מה עובר בראשך, דג זהב? האם מאת שמך- שמוליק אתה אוהב? מרוצה מכך שנקראת על שם קיפוד ולא זאב? תכעס על ראיסה היא יכלה לחשוב על עוד שמות לך תדע מה הקשר שלה עם קיפוד... מישה וג'וליאן, גם כן היו אפשרויות אך ראיסה בתוקף החליטה- לא עוד!!! שמוליק- יהיה שמו של הדג, נקודה! שמוליקה - אם זאת תהייה דגה. וכאן אני נכנסת לתמונה, הגואלת שלך, המצילה, האמונה. לגאול אותך מייסרוך הרבים על מחבט ברזל לצד טוגנים. אני יודעת שזה אינו הסוף המושלם אך האם תעדיף לסבול את הכאב לעולם? סודות סופרו באוזנייך ימים ולילות אך מאיפה לנו לדעת היכן אזנייך נמצאות? דג יקר, הבטן שלי כבר נקרקרת אני נהיית רעבה, ההמתנה גוברת אני פותחת פה גדול ורם בי, ביי דג קטן אאם " זהו נטלי......מאושרת?! עכשיו כולם יחרימו אותי!

nataly g

New member
../images/Emo6.gifתודה

עכשיו כולם ידעו שאת משוגעת!!!!!!! סתאאאם עזבי זה באמת חמוד נכון?

Deore

New member
גדווווווווווווווווווווווווווווול!!!

משהו חייב להלחין את היצירת אמנות הזאת!!! ברתינות, זה ילך טוב בסגנון רוק/מטאל!!! ד.א. אין לשיר שם.......... ואני חושבש את מטורללת... מי אוכל דג זהב???

NiKi†a

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

וואי זה ענקקקקקקקקקקקקקקקקק
:-
ה

../images/Emo6.gif חוחוחוחוחח איזה קרוע!!!../images/Emo105.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
קראתי פעמיים
יש לך עוד שירים

rotemami

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

וואי אהבתי איזה קרועה את.... אני נשפכת מצחוק פה!!!!!!!!!

olly v

New member
וואו!

לא ידעתי שאני כזאת מוכשרת...... תודה....איזה חמודים אתם.... אם אני ימצא שיר שכתבתי על החברה שלי אני יפרסם אותו גם...

nataly g

New member
רואה כן אוהבים את השיר שלך!!!

אל תשימו לב לזה שאני מגיבה אחרי שנה פשוט לא היה לי אינטרנט........

למעלה