פורומים חדשים ב
אנשים

../images/Emo41.gif פורומים חדשים ב../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo41.gif

דקסטר מורגן הוא הרוצח הסדרתי הכי כריזמטי ונערץ שידעה הטלוויזיה. בעונה החדשה ניצב דקסטר מול אתגר מיוחד במינו: האם דקסטר יכול להיות איש משפחה אמיתי או שהוא רק מסכן את קרוביו? בואו לעקוב, לשתף ולדון בנושא דקסטר בפורום המחודש: http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=1716
אחרי תקופה ארוכה חוזר אלינו יפתי, כוכב ההיפ הופ העולה עם הפורום שלו בתפוז במתכונת משודרגת. הכנסו כבר עכשיו לדבר על העשייה, על השירים ועל כל מה שקשור אליו: http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=1730
פעם, היינו יכולים להכין קפה, לצאת לטיול עם הכלב ולישון צהריים עד שדף האינטרנט שרצינו נטען. היום, יש לנו אינטרנט מהיר של עד 100MB. רוצים לדעת מה זה private NGN, מהם יתרונותיו ואיך הוא עובד? בואו לפורום Private NGN למהירויות גבוהות http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=2162
הם חיים כחרדים לכל דבר, אך בתוכם - הם אחרים לגמרי. פורום חרדים בעל כורחם פותח את דלתו לכל מי ששם, למי שמתלבט וגם למי שרוצה לדעת עוד http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=2165

שאלה ../images/Emo35.gif ../images/Emo223.gif

מה נסגר עם המגעים של המפיקים בארץ עם הלהקה? יש משהו חדש? שמעתי מקודם את האלבום החדש והוא פשוט מ-ע-ו-ל-ה, נורא אהבתי.
וכולי חושבת על הופעה כבר.. יש סיכויים?

לא יודעת מה להגיד לך

פעם אחרונה שדיברנו עם שוקי וויס הוא רוצה לדעת כמה מעריצים יש ונקבנו מספר. אבל אז שהיה מפגש באו בדיוק 5 אנשים והוא אמר שהוא לא עובד ככה. אז בואי נגיד שהמגעים נותקו וזה היה מאוד מאכזב. לכן, נראה לי שגם ההופעה בארץ תלויית ביקוש.

וואי, מבאס ../images/Emo4.gif ../images/Emo223.gif

טוב שמעו, יש המון מעריצים שלהם בארץ, רק צריך ליידע אותם על הקבוצה בפייס! מצאתי שיטה די טובה לפרסם אותה, שני, דבריתי במסן. נקווה שזה יעזור. :)

אופס, שני חח ../images/Emo223.gif

התבלבלתי בינך לבין שני המנהלת קבוצה של 30 בפייסבוק... אניוואי, בקרוב הקבוצה תהיה מוצפת בחברים. ^^

אין בעיה ../images/Emo9.gif

אבל כל הקטע הוא.. שכדי להביא להקה לארץ, שיש לה ביקוש אז גם צריך להראות שהמעריצים רוצים. אבל כשיש מפגשים וימי קידום אף אחד לא בא.. לא יודעת, אם זה יצילח דרך הקבוצות באינטרנט אז זה יהיה מעולה

לדעתי צריך קודם כל להזמין ../images/Emo223.gif

כמה שיותר מעריצים לקבוצה, ולאחר מכן לקיים מפגש של הקבוצה ואז אולי אנשים יתחילו להתעניין ויצטרפו גם לפורום... אבל לפי דעתי גם הקבוצה מעולה, כי רואים שאלה אנשים אמיתיים, בהשוואה לעצומה של חתימות עם כינויים מפגרים וכל זה. :)

חח כן אבל יש גם את העצומה הכתובה

אני יודעת שיש מספיק, ואני ממש מקוה שהם יגיעו.. במיוחד אם כרגע הסיכויים שאראה אותם בקרוב עם נמוכים
אוח צבא צבא

אוף, אבל למה המגעים נותקו לגמרי? ../images/Emo223.gif

רק בגלל שבאו 5 למפגש? בטח יש הרבה שלא יכלו, ועוד יותר הרבה שלא ידעו על זה בכלל. יש להם המון מעריצים שלא מודעים למגעים מספיק, או לסיכויים שהם יבואו, אבל צריך לפרסם כמה שיותר.. אבל עדיין למה ביטלו לגמרי את הסיכויים,נו;; אז שיבואו בשביל 300 אנשים, זה עדיין מעריצים שלכםםםםם, מה אכפת להם מהמכירות כלכך;;

אני אסביר..

קודם כל.. זה כבר כמה מפגשים ברצף שמתכוננים מראש אבל לא באו. לא יודעת למה. אבל באיזשהו שלב התייאשתי. ב', תלבוא לכאן זה עלויות מטורפות, צריך מטוס אחד נפרד רק לכל הדברים הלוגיסטיים והציוד.. בשביל 300 אנשים אף אחד לא יבואו לכאן, שלא לדבר על זה שהמדינה שלנו בכלל לא ערוכה להופעות, שלא לדבר על דפש מוד שהביאו הכל בעצמם וזה. זה למה הם לא יבואו בשביל 30 אנשים. כשהם באו בפעם הראשונה לאנגליה זה היה למקום עם 3000 אנשים בערך. עכישו הם מופיעים בוומבלי. אאם לא יהיה ביקוש של ממש הם לא יבואו

TyrAnnyA

New member
זה לא ממש ככה

נותקו המגעים בין שוקי וויס הפקות לבין "מועדון המעריצים" של שלושים בארץ, שזה אני
. כי כששוקי וויס עצמו שאל אותי כמה אנשים יש לנו במועדון -אמרתי לו שיש לפחות 50 פעילים, ואת הלא ממש פעילים אני אפילו לא יכולה לספור (נכון, שיים און מי). ואז הוא אמר לי (בניסיון הלא ממש מוצלח לא לגלות בקולו את רמת ההתאכזבות שלו) שכשתהיה החלטה- הם ימצאו דרך ליצור איתנו קשר. וזה שהם לא יוצרים איתנו קשר לא בהכרח אומר שנדפק להם המשא ומתן עם הלהקה. אז בואו נהיה אופטימיים.

liron138

New member
אז איך אפשר להשפיע?!..אין שום דבר

אין שום דבר שביכולתינו לעשות..?!

TyrAnnyA

New member
אם....

אני גם ככה המצאתי את ה-50 האלה כדי שחברת הפקה בכלל תסכים לדבר איתי... תחשבו מה היה קורה אם הם היו מציעים להו להשתתף בקידום עם החומרים שלהם ופתאום הינו מגיעות אני, שני ועוד מישהי אחת, כמו שזה קרה ב 3-4 מפגשים אחרונים. בושהבושהבושהבושהבושה. מה שצריך לעשות זה להתחיל להגיע למפגשים וימי קידום, להתקשר לרדיו ולבקש שירים שלהם, לכתוב למגזינים לנוער שיכתבו על שלושים, להשתתף בדיונים בפורום הרישמי של הלהקה ולהראות לחברות הפקה שכן יש בארץ מעריצים

liron138

New member
כל מה שאת אומרת נכון..

באמת צריך לעשות את כל זה..אבל אני מתערבת איתך שיותר מחצי מהאנשים פה או בכלל בארץ לא ידעו על המפגשים האלה ואני כלולה בהם... צריך להגיע למצב שלא רק אלה שבפורום ידעו על מפגשים או על דרכים להשפיע אלא כל מעריץ בכל איזור בארץ...

אבל מודיעים

נראה לך שלא שמים הודעות על מפגשים בקבוצה שלנו בפייסבוק ובמייספייס הישראלי הרשמי?! אני שמה. אני ת מ י ד שמה. הבעיה היא, וזאת לא כזאת בעיה, כי זאת עדיין זכותם של אנשים- זה שאנשים לא באים, זה לא בסדר העדיפויות שלהם. אז זה לא שאנחנו לא עושות את כל מה שצריך. עד כה אני ואנני ועוד כמה אנשים שהיו פה חלקם עדיין כאן וחלקם עזבו היינו מקדמים ומוציאים מכספנו פוסטרים, כשיצאתי להופעות שלהם דיברתי עם הלהקה אישית.. פתחנו את העצומות, עשינו הכל. אבל זה מתחיל ונגמר ברצון של אנשים.

liron138

New member
אוקי....נכון...אבל כל הקטע הקטע הוא....

שנכון שאתם מפרסמים באתרים ובקבוצות...אבל שוב..לא כולם נמצאים בקבוצות האלה..לא כולם בפורום, לא כולם בטוויטר, לא כולם בפייסבוק..צריך לעשות משהו יותר ארצי ואני מוכנה לקחת חלק בזה.. שולם ידעו ולא רק אלה שיש להם מחשב, פייסבוק,סקייפ, טוויטר וכו'....צריך לעשות משהו ענק שכל המעריצים מכל הארצי ידעו ויתרמו... ואגב כל הכבוד לכן על היוזמה...אם הייתי יודעת מזה הייתי לוקחת חלק בעצמי...

TyrAnnyA

New member
האמת

אפילו אם את צודקת וההודעות על ימי קידום לא מגיעות לקהל כל-כך רחב- אני אומרת, אם לפחות אלה שבוודאות יודעים על המפגשים היו מגיעים- כבר מזמן היינו מתקדמים. אבל כשיש לנו רשימה של 13-15 אנשים שהבטיחו להיות ביום קידום ובפועל אני רואה רק את שני ועוד ילדה אחת או שתיים- יש על מה לדבר, תגידי לי?

מסכימה עם אנני

ודבר שני, איך את רוצה שנפיץ? בעיתונים ובחדשות? אין דרך אחרת. בדרך כלל אלו דברים שעובריםמפה לאוזן וכמו שהיא אמרה , כשאנשים מהפורוםלא כל כך באו למפגשים הקודמים אז מי לא מהפורום יבוא?..

liron138

New member
נכנעת...בצער רב...

מה לעשות כנראה שאתן באמת צודקות אתן כאן יותר ממני... ובטוח שאתן יודעות על מה אתן מדברות... בכל זאת אני מקווה שנמצא דרך..ונשיג את ההופעה הזאת פה בארץ..:)

אני מקווה שהמפגש הזה יהיה יותר טוב

אם נהיה פורום מגובש יותר אני בטוחה שגם זה יעזור

למעלה