עונה!
שם: מור מקום מגורים (לא חובה): ב"ש גיל: 16 וחצי ככה.. תאריך לידה: 20.7.92 כינוי: אמ.. מור? סגנון לבוש: סטייל מור חח.. באמת! צבע עיינים: חום צבע שיער: חום בהיר מקצוע אהוב: אין דבר כזה.. מקצוע שנוא: לשון משקה אהוב: גזוז פטל או ענבים משקה שנוא: מנגו דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: אוהו חחח אוכל אהוב: אאממ.. הבוטנים האלה עם הסוכר שהסבים וסבתות מביאיםD: אוכל שנוא: ממולאים, קישואים, חצילים, כרוב מבושל, גמבה מבושלת, כרובית מבושלת, גזר מבושל, להמשיך? מספר מזל: 2 המוטו שלי: כשהעולם מפנה לך את גבו- תפנה אתה את גבך לעולם מקום בילוי: פאבים וכאלה למיניהם. מספר אחים: 1 דעתי על הפורום: סבבה באיזה עוד פורומים אתה: איגי וקסמן ורוק ישראלי תאר את עצמך: מור פתגם אהוב: מה שאמרתי במוטו איזה פרסומת את הכי אוהבת? של הקוטג' את חושבת שאת מאושרת כרגע? כן את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? ישמצב בגדת פעם? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? נו מההה...?חח נפתחנו מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אממ.. שיניים מגעילות היו לו אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? בערך אם כן, אתם אוהבים אותו? ישמצב והוא, אוהב אתכם? ישמצב איך הכרתם? ישמצב חח סתם.. אממ. הכרנו כזה, לא יודעת שנים אנחנו מכירים מה אתם הכי אוהבים בו? ואואוה... לא אוהבת שאלות כאלה חח מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? לפעמים האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? כן האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? כן האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא ניסיתי- אבל רציתי. . יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? כן האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כןן תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: סדר!! מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? מ... מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? חברה טובה שלי, ידיד שלי, ואמא שלי ניראלי חחח מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? יום העצמאות מה הדבר שהכי פוגע בך? שקרנים איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? אדם חארטה מה הכי מושך אותך אצל אנשים: אנשים מצחיקים אבל לא מפגרים יוווווותר מדיי.. ואנשים שלא שמים זין. על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? חושומור מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? נופר התכוונת לזה? בוודאי מתי שיקרת? לפני שנתיים מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? חחח אממ.. ניראלי באמא שלי למה? כי ככה מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? המון פעמים .. לפני שנתיים למי אתם הכי מתגעגעים? ממ.... ^_^ איזה מקצוע לעתיד תרכשו? בימוי איפה תועילו בטובכם להתגורר? ברשל"צ בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 2 או 3 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? כשאני אחליט אני אודיע האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? באמצע.. שיהיה נסיעה אבל לא בטירוף.. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..?בארץ. אלא אם כן אוסלטרליה תציע לי עבודה שמדברים שם עברית. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? מסורתי איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? סבבה.. מה הכי חשוב לך בחיים? אנשים מה הרגש שהכי חסר לך? אהבה. מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? געגועים כאלה לדברים שלא יחזרו מהו הפרי האהוב עליך? אפרסק. מה לא תעשה לעולם? אוכל חתול האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? ארה"ב ובולגריה עם המשפחה מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? לא אתאסלם שוקו\\תה\\קפה? שוקו או נס קפה את מי בא לך לחבק עכשיו? מממממ למי בא לך להרביץ עכשיו? הו.. אממ.. חחח.. :X ממה הכי נמאס לך בחיים? לא נימאס לי מכלום חח מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? היופי וקצת האופי.. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך?ואיי איזה מקום אחד בצפון עם כלכך הרבה פרחים כאלה משהו מטורף.. מה הדבר האחרון ששתית? נס קפה הבנאדם הכי יפה שראית: ואי חח.. לא משנה איזה צילצול יש לך בפלאפון? wouldn't it be nice הקול הכי יפה ששמעת?של שריל קרואו איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תכלת ושומר מסך? אין איך הייתה הנשיקה הראשונה? על הפנים עם מי? לא משנה מתי פעם אחרונה התקלחת: בבוקר מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? מעניין מה יש בטלויזיה..