פורומים חדשים ב
אנשים

../images/Emo41.gif פורומים חדשים ב../images/Emo43.gif אנשים

נכנסתם לעשור השלישי לחייכם? הרווחתם כניסה חופשית לפורום עשרים פלוס, מקום המפגש של העשור בו אנחנו נכנסים אל החיים העצמאיים - עבודה, לימודים, חתונה, גירושים ועוד ועוד ועוד http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=100
בואו לחוות דעה, להמליץ, להתרגש (או לקטול) את הקליפים הכי חמים על המסך בפורום MTV שעבר מתיחת פנים קלה, ומעתה שמו בישראל - פורום ערוצי MTV ו-VH1 http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=150
רוצים לעבור לגור במושב? מתעניינים במה שקורה במושב שלכם? בואו לדבר על אורח החיים ולהכיר אחרים בפורום - מושבניקים http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=1930
מרגישים לא בנוח במטבח? סתם מתעצלים או פשוט לא מוצאים את הזמן ומחפשים מתכונים מהירים וקלים להכנה? בואו להתייעץ, לשאול, לשתף ולהחליף רשמים בפורום בישול מהיר וקל http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=1996
בפורום שיטת ימימה תמצאו מקום מפגש להולכים בדרכה של ימימה ולאלו המעוניינים להתנהל בחייהם בדרך מודעת. בואו לשתף ולהשתתף http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=2113

שלומיתת

New member
שאלון, להתעורר קצת מתרדמת החורף פה ../images/Emo3.gif

שם: מקום מגורים (לא חובה): גיל: תאריך לידה: כינוי: סגנון לבוש: צבע עיינים: צבע שיער: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: משקה אהוב: משקה שנוא: דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: אוכל אהוב: אוכל שנוא: מספר מזל: המוטו שלי: מקום בילוי: מספר אחים: דעתי על הפורום: באיזה עוד פורומים אתה: תאר את עצמך: פתגם אהוב: איזה פרסומת את הכי אוהבת? את חושבת שאת מאושרת כרגע? את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? בגדת פעם? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? מה הדבר שהכי פוגע בך? איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? מה הכי מושך אותך אצל אנשים: על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? התכוונת לזה? מתי שיקרת? מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? למה? מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? למי אתם הכי מתגעגעים? איזה מקצוע לעתיד תרכשו? איפה תועילו בטובכם להתגורר? בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? מה הכי חשוב לך בחיים? מה הרגש שהכי חסר לך? מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? מהו הפרי האהוב עליך? מה לא תעשה לעולם? האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שוקו\\תה\\קפה? את מי בא לך לחבק עכשיו? למי בא לך להרביץ עכשיו? ממה הכי נמאס לך בחיים? מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? מה הדבר האחרון ששתית? הבנאדם הכי יפה שראית: איזה צילצול יש לך בפלאפון? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? איך הייתה הנשיקה הראשונה? עם מי? מתי פעם אחרונה התקלחת: מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?

שלומיתת

New member
עונה

שם: שלומית מקום מגורים (לא חובה): חיפה גיל: 18 בקרוב תאריך לידה: 27.1.91 כינוי: שלומצ וכו' וכו' וכו'
סגנון לבוש: רגיל צבע עיינים: ירוק צבע שיער: שטני מקצוע אהוב: ספרות, ספורט מקצוע שנוא: מתמטיקה, אזרחות
משקה אהוב: נסטי, קפה, מים אפרסק משקה שנוא: מיץ אשכוליות דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: אואה, יש כ"כ הרבה אוכל אהוב: כמעט הכל חח אוכל שנוא: חמין, כבד מספר מזל: אין המוטו שלי: תנו לי לישון ? מקום בילוי: הופעות, בעיקר בביט מספר אחים: שלושה דעתי על הפורום: ישן
באיזה עוד פורומים אתה: סינרגיה תאר את עצמך: לא יודעת פתגם אהוב: איזה פרסומת את הכי אוהבת? לא יודעת :| את חושבת שאת מאושרת כרגע? פחות או יותר את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? לא בגדת פעם? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: אסרטיביות [ברוב הדברים], חרשנות, חריצות מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? בת-אל, אחותי מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? אני בגן מה הדבר שהכי פוגע בך? צביעות איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? הוא צריך להיות בנאדם צבוע וחסר עמוד שדרה מה הכי מושך אותך אצל אנשים: על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? הנטיה שלי להשתגע לפעמים :] מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? לא זוכרת התכוונת לזה? כשאני אומרת- אני מתכוונת מתי שיקרת? לא זוכרת מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? למה? מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? עכשיו חח, אני במחשב במקום ללמוד למי אתם הכי מתגעגעים? להרבה אנשים איזה מקצוע לעתיד תרכשו? לא יודעת איפה תואילו בטובכם להתגורר? במרכז לדעתי בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? מאיפה לי באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? לא יודעת האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? באמצע.. לא רחוק ולא קרוב מדי חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? רק בישראל איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? דתי איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? בהתחשב בזה שהפורום חדש, אין ממש קשר מה הכי חשוב לך בחיים? אושר מה הרגש שהכי חסר לך? אהבה מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? עצבנות מהו הפרי האהוב עליך? תפוז מה לא תעשה לעולם? אלמד בעתיד משהו שקשור למספרים האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? עוד לא
מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? מבחן במתמטיקה
שוקו\\תה\\קפה? קפה את מי בא לך לחבק עכשיו? אוהו למי בא לך להרביץ עכשיו? אוהו!!1 ממה הכי נמאס לך בחיים? ממתמטיקה מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? שילוב מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? הרי אילת מה הדבר האחרון ששתית? קפה הבנאדם הכי יפה שראית: יש כמה :] איזה צילצול יש לך בפלאפון? עד שזה יעבור-היהודים הקול הכי יפה ששמעת? גפן מסינרגיה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ים ושומר מסך? סתם שחור נדמה לי איך הייתה הנשיקה הראשונה? עם מי? מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? שבא לי לחזור לישון הודגש באמצעות מדגישומטיק

Peeeach

New member
עונה!

שם: מור מקום מגורים (לא חובה): ב"ש גיל: 16 וחצי ככה.. תאריך לידה: 20.7.92 כינוי: אמ.. מור? סגנון לבוש: סטייל מור חח.. באמת! צבע עיינים: חום צבע שיער: חום בהיר מקצוע אהוב: אין דבר כזה.. מקצוע שנוא: לשון משקה אהוב: גזוז פטל או ענבים משקה שנוא: מנגו דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: אוהו חחח אוכל אהוב: אאממ.. הבוטנים האלה עם הסוכר שהסבים וסבתות מביאיםD: אוכל שנוא: ממולאים, קישואים, חצילים, כרוב מבושל, גמבה מבושלת, כרובית מבושלת, גזר מבושל, להמשיך? מספר מזל: 2 המוטו שלי: כשהעולם מפנה לך את גבו- תפנה אתה את גבך לעולם מקום בילוי: פאבים וכאלה למיניהם. מספר אחים: 1 דעתי על הפורום: סבבה באיזה עוד פורומים אתה: איגי וקסמן ורוק ישראלי תאר את עצמך: מור פתגם אהוב: מה שאמרתי במוטו איזה פרסומת את הכי אוהבת? של הקוטג' את חושבת שאת מאושרת כרגע? כן את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? ישמצב בגדת פעם? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? נו מההה...?חח נפתחנו מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אממ.. שיניים מגעילות היו לו אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? בערך אם כן, אתם אוהבים אותו? ישמצב והוא, אוהב אתכם? ישמצב איך הכרתם? ישמצב חח סתם.. אממ. הכרנו כזה, לא יודעת שנים אנחנו מכירים מה אתם הכי אוהבים בו? ואואוה... לא אוהבת שאלות כאלה חח מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? לפעמים האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? כן האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? כן האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא ניסיתי- אבל רציתי. . יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? כן האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כןן תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: סדר!! מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? מ... מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? חברה טובה שלי, ידיד שלי, ואמא שלי ניראלי חחח מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? יום העצמאות מה הדבר שהכי פוגע בך? שקרנים איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? אדם חארטה מה הכי מושך אותך אצל אנשים: אנשים מצחיקים אבל לא מפגרים יוווווותר מדיי.. ואנשים שלא שמים זין. על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? חושומור מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? נופר התכוונת לזה? בוודאי מתי שיקרת? לפני שנתיים מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? חחח אממ.. ניראלי באמא שלי למה? כי ככה מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? המון פעמים .. לפני שנתיים למי אתם הכי מתגעגעים? ממ.... ^_^ איזה מקצוע לעתיד תרכשו? בימוי איפה תועילו בטובכם להתגורר? ברשל"צ בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 2 או 3 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? כשאני אחליט אני אודיע האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? באמצע.. שיהיה נסיעה אבל לא בטירוף.. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..?בארץ. אלא אם כן אוסלטרליה תציע לי עבודה שמדברים שם עברית. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? מסורתי איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? סבבה.. מה הכי חשוב לך בחיים? אנשים מה הרגש שהכי חסר לך? אהבה. מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? געגועים כאלה לדברים שלא יחזרו מהו הפרי האהוב עליך? אפרסק. מה לא תעשה לעולם? אוכל חתול האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? ארה"ב ובולגריה עם המשפחה מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? לא אתאסלם שוקו\\תה\\קפה? שוקו או נס קפה את מי בא לך לחבק עכשיו? מממממ למי בא לך להרביץ עכשיו? הו.. אממ.. חחח.. :X ממה הכי נמאס לך בחיים? לא נימאס לי מכלום חח מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? היופי וקצת האופי.. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך?ואיי איזה מקום אחד בצפון עם כלכך הרבה פרחים כאלה משהו מטורף.. מה הדבר האחרון ששתית? נס קפה הבנאדם הכי יפה שראית: ואי חח.. לא משנה איזה צילצול יש לך בפלאפון? wouldn't it be nice הקול הכי יפה ששמעת?של שריל קרואו איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תכלת ושומר מסך? אין איך הייתה הנשיקה הראשונה? על הפנים עם מי? לא משנה מתי פעם אחרונה התקלחת: בבוקר מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? מעניין מה יש בטלויזיה..

למעלה