פורומים חדשים ב-

../images/Emo41.gif פורומים חדשים ב-../images/Emo43.gif ../images/Emo41.gif

הם שווים, מבריקים ובעיקר - יודעים לשים לב לפרטים הקטנים. המנטליסט ובניחוש חוקר, שתי הסדרות המצליחות מתאגדות לפורום אחד מאתגר במיוחד http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=2133
מתעניינים במכשירי GPS - תוכנת הניווט ששדרגה את חיינו? פורום ניווט ו-GPS הוא המקום לשאול, לענות ולשתף את הידע שלכם בנושא http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=2232
פנסיה, ביטוח לאומי, רווחה, זכויות וחובות - נושאים עליהם כל גימלאי צריך לדעת. לצורך כך הוקם פורום זכויות גמלאים וכולם מוזמנים http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=2234
11 חנונים ו-11 יפהפיות הוצמדו בזוגות לגור יחד. מי ילמד את מי ואיך זה יגמר? גלו כל זאת ועוד בפורום העונה השנייה של היפה והחנון http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=2071 רוצים לנהל את הפורום? הקליקו כאן, מלאו את הטופס ונחזור אליכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp

StayAwake

New member
../images/Emo207.gif חייבת לספר לכם כמה דברים ../images/Emo6.gif

יש לי מורה ממש מפחיד בהיסטוריה שלפעמים מכריח ילדים לענות לו תשובות ואם הרבה לא יודעים הוא עושה בוחן. הוא כל פעם אומר מה לקרוא וצריך לדעת את זה מעולה. לפני כמה זמן היה מבחן וקיבלתי 93 וזה ממש לא הציון הכי גבוה בכיתה (היו 3 מאיות ומלא 95+) אבל כשהוא הגיע לשם שלי הוא התחיל לומר לי איזה מבחן יפה היה לי וכל מיני דברים כאלה
והייתי ממש בשוק... ואז אחרי שהוא סיים להקריא שמות הוא נעמד מולי ואמר לי כזה:"היה לך מבחן כל כך יפה וכל כך מאורגן אני רוצה לשמוע אותך גם מדברת בכיתה" והכריח אותי לענות על שאלה! ושניה לפני זה מצאתי את התשובה בספר (הוא תמיד נותן לקרוא 20 עמודים ומתמקד בפסקה! ובאמת שאני תמיד קוראת אבל מצטערת שאני לא זוכרת את הדברים הלא מרכזיים
) אז הצלחתי לענות לו. ביום שישי הוא נתן נושא ממוקד לקרוא עליו ולסכם (מי שרוצה לסכם.. הוא מתכוון פשוט לשלוט מושלם
) אז אתמול ישבתי וכתבתי וכתבתי וכתבתי! ואז בבוקר הוא אמר לחזור על זה אז מהר קראתי הכל ברפרוף. הוא סיים לקרוא שמות ואמר לי לענות לו! אתם לא מבינים איך הכנסתי לו חהחהחה ידעתי הכל מושלם והוא היה כל כך בשוק! שיעזוב אותי כבר בשקט אני לא מפריעה לו
כולו כזה:"10! מעולה!" חיחיחי וגם החלפנו חברת אינטרנט עכשיו והייתי צריכה לדבר עם הזה מהחברה בשביל שיגיד לי מה לעשות ובלה בלה בלה... קיצר לא הבנו מה הבעיה ואז הוא החליט להכתיב לי את הסדר אותיות בשם משפחה שלי! ואז הוא כזה:"S כמו שרה H כמו חנה T כמו תומר I כמו ישראל L כמו לימון וT כמו תומר" ואני נקרעתי מצחוק כי הוא דיבר איתי כאילו אני טיפשה! ואז אני כזה:"רגעעעע למה יש תומר פעמיים? זה אמור להיות P!!!!" ואז הבנו מה הבעיה
הוא פשוט הרג אותי מצחוקXD וזהו, סוף חפירה

purpleminnie

New member
איזה מורה מלחיץ, גם לי יש חפירה גדולה../images/Emo13.gif

בהצלחה איתו גם לי יש מורה מפחיד להיסטוריה, הוא נתן מלא חומר למבחן שחלק ממנו הוא בכלל לא לימד והמבחן הוא ביום שלישי ויש לי מחר את ההופעה של לינקין פארק אז לא יהיה לי זמן ללמוד או להכין שיעורים אז אני לומדת היום ואין מספיק זמן, אני בטח אסיים ללמוד באיזה אחת עשרה בלילה ויש לי מחר שעת אפס וזה נורא מעצבן. לפחות ביטלו לנו שעה שביעית כך שאני חוזרת מוקדם יותר הביתה ויש לי יותר זמן להתכונן להופעה, לקחת רכבת לתל אביב ולהיות צרודה ברמות אחרי ההופעה כי אני לא מתכוונת להישאר עם קול בכלל, לצרוח עד הסוף או לא לצרוח בכלל. אני לא כל כך רוצה שההופעה תהיה מחר כי אני מאוד אהבתי לחכות לזה, את הצפייה, אני יודעת שזה נשמע מוזר והכל אבל היה כל כך כיף לחכות לזה, לדבר עם זה על חברות כמה כיף נעשה ואחרי זה אנחנו כבר לא נוכל לעשות את זה, רק להגיד שהיינו בהופעה וזה עבר, למה זה לא יכול להימשך לנצח??? אני מאוד שמחה שאני הולכת אבל אני מבואסת שאחותי הגדולה הולכת (אנחנו לא חברות טובות שלא לדבר על אחיות טובות, אנחנו דוגמא טובה לדוגמא רעה לאיך מתנהגים בין אחיות) היא מעתיקה ממני בהרבה דברים גם קטנים וגם גדולים וחוץ מזה היא שונאת רוק וסגנון מוזיקה כזה, זה סתם בזבוז כסף עליה. אחותי היא מהאנשים האלה ששומעים פופ (בהההה) שירים עתיקים ברמות ומוזיקה גרועה, היא די פקצה (לא במראה רק בהתנהגות), היא הולכת רק בגלל שבני דודים שלי החליטו שהם גם באים, אז אני שמחה כי בן דוד שלי שהוא קצת כמוני, אוהב רוק (וסוגיו) ואני אוהבת לפגוש אותו אף על פי שהוא קטן ממני בשנה ובת דודה שלי הגדולה שגדולה ממני בשנה היא כמו אחותי הגדולה (שגדולה ממני בשנתיים) גם פקצה שמאזינה למוזיקה גרועה ולא מתאים להן לבוא, שיתנו את הכרטיסים האלה לאנשים שבאמת מתאים להם, אוף. אני ואחותי אפשר להגיד די שונאות אחת את השנייה אז אני מקווה שאתן מבינות אותי
מצטערת על החפירה

Adi641

New member
מבינה אותך

אני ואחותי ביחסים דיי טובים אבל יש לנו מלא מריבות.. והיא גם ממש שונה ממני או מנסה להעתיק לפעמים, אבל היא אחותי הקטנה אז זה כנראה פשוט ככה
ולגבי ההופעה- אני גם מבינה אותך.. הכי כייף זה לחוכת עד שזה מגיע, והכי מבאס זה יום אחרי! מקווה שנהנית!

Tutix

New member
../images/Emo267.gif וואי אחיות ואחים.. סיוט שלא נגמר XD

לצערי יש לי שניים.. >> ואחותי? נראלי עדיף שהיא הייתה מעתיקה ממני היא רק בת 9 שומעת חרא מוזיקה ורואה כמעט מלאכים עם כל הזבל הזה על איך לעשות "רוק'נרול" בלי שההורים יתפסו אותם, להתחתן בגיל 16 וכו' קיצר לא משנה מה הם עושים רוב הפעמים זה ממש מעצבן.. >>, קיצר, כשהיא תגדל יעבור לה, פקצות לא תמיד נשארות פקצות O: חח מקווה שנהנית בהופעהD:

purpleminnie

New member
תודה, אני מקווה שפקצות לא תמיד נשארות פקצות

אהבתי את המשפט חחח

Adi641

New member
חח וואי ממש מורה מלחיץ../images/Emo6.gif

חח והאינטרנט!!

Tutix

New member
../images/Emo267.gif וואי מורה הזוי O:

חח אז היה לך מזל, הא?D: אני שונאת שמבקשים ממני לענות על דברים, במיוחד שכל השיעור אני באינטרנט ובכלל לא מקשיבה [אנחנו לומדים עם מחשבים P: ] חח יאו גרמתן לי להתמכר לפורום הזה מזה! xD טוב עכשיו כשאני חולה אני הולכת לבלות פה הרבה זמן תכוננו P:

Adi641

New member
לומדים עם מחשבים??../images/Emo2.gif

כייף לך! איפה את לומדת??

למעלה