פורומים חדשים ב-

../images/Emo41.gif פורומים חדשים ב-../images/Emo43.gif ../images/Emo41.gif

רוצים להתעדכן בהמצאות האחרונות במדע, לדבר על התרחשויות מדעיות בעולמנו ולהשתתף בדיונים לגבי העתיד שלנו? בפורום חדשות המדע תגלו את כל מה שקורה בעולם המדע: http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=2254
ז'אנר השעשועונים מתקמבק בגדול! בפורום שעשועונים טלוויזיונים תוכלו לדבר על ווייפ אאוט, 101 דרכים לעוף משעשועון, אל תפיל את המיליון וכל השעשועונים הכי חמים על המרקע: http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=2255

limors2

Active member
../images/Emo45.gifאהבתי.

אני אקנה. למרות שאין לי עבודה כרגע אז אולי זה לא רעיון טוב

Pינקי

New member
הזמנתי את של טורצ'ווד ביום ו', לא יודעת אם לק

נות גם את זו. ממש אהבתי אותה!

limors2

Active member
תקני, תקני!

שלא יבוא היום שתתחרטי שלא עשית את זה. למרות שבמחשבה שניה, אם במקום המלאך היו שמים ג'נטלמן מבאפי (ומשנים את הכיתוב בהתאם) החולצה הייתה יותר מגניבה.

מאוד יפה, אבל החלטתי לוותר.

מקווה שהוא יוציא את זה בפוסטר מתישהו. זה פשוט עמוס לי מידי בתור חולצה ואני מעדיפה לשמור את הכסף שלי למשהו שאני לא אאלץ להתלבט עליו.

Pינקי

New member
גם אני ויתרתי, עוד לא קיבלתי את חולצת הטורצ'ו

וד שלי. נראה בכלל היא היא בסדר מבחינת המידה כי זו פעם ראשונה שאני מזמינה משם

Blade Of Fire

New member
תמונה אדירה!

אני לא יודע אם רובכם נתקלתם בתמונה המקורית של "כולם רוצים להרוג אותנו, בואו נקים מדינה" אז זה הספינאוף הדוקטורי:)

מילי08

Well-known member
רק שתדעי לך שזה שלח אותי למחקר ברחבי הרשת

בניסיון להבין מה זה לעזאזל "מם". בוויקי זה ארוך מידי. בא לך להסביר להדיוטה כמוני?

בדיחה פרטית של הרבה מאוד אנשים דרך האינטרנט.

למעשה, לעיתים קרובות זו בדיחה פרטית כמעט של כל האינטרנט.

מילי08

Well-known member
אממ. זה עדין לא אומר לי כלום. אבל אולי עדיף

ככה...

Mar Garina

New member
מונח שטבע דוקינס בספר "הגן האנוכיי"

הספר מדבר ברובו על גנטיקה ואבולוציה, והפצה של גנים. (גן מצליח הוא גן שמצליח להפיץ ולהשאיר את עצמו בכמה שיותר אורגניזמים) אחרי אמצע הספר הוא מעל את המונח MEME, שמדבר על *רעיון*. בעקבות התפתחות האדם החושב, השפה (והיום גם האינטרנט..), רעיונות (ממים) יכולים להיות מופצים ברחבי העולם ולהתקיים לאורך זמן ובתפוצה רחבה. למשל שירים (יש שירים ונעימות שאיתנו מאות שנים כמו "יונתן הקטן"..), אמונות, דתות, וכו'. בניגוד לגנים, ממים יכולים להפיץ את עצמם במהירות עצומה. לגנים זה לוקח מיליוני שנים, וממים, אפילו לפני תקופת האינטרנט, בכמה אלפי שנים במקרה האיטי... בקונטקסט העכשווי של האינטרנט, לקחו את המונח של דוקינס לכיוון יותר פשטני, למשל סרטון או בדיחה שתפסה ממש חזק בכל האינטרנט. ואלה בד"כ דברים מטופשים :)

למעלה