פורסמו תאריכי הופעות לספטמבר ואוקטובר! נראה שהם בעיקר מתרכזים בארה"ב, הנה קישור: הופעות
J JumpInTheFire New member 12/7/07 #1 ../images/Emo41.gif פורסמו תאריכי הופעות לספטמבר ואוקטובר! נראה שהם בעיקר מתרכזים בארה"ב, הנה קישור: הופעות
../images/Emo41.gif פורסמו תאריכי הופעות לספטמבר ואוקטובר! נראה שהם בעיקר מתרכזים בארה"ב, הנה קישור: הופעות
M M e n s R e a New member 13/7/07 #5 מבחינתי כל מדינת ניו-יורק תופסת מגיעים שם לכל חור עם סאבווי, אז מה אכפת לי
M M e n s R e a New member 14/7/07 #7 טוב, נראה לי שהלינק לא עובד אבל אם זו התמונה מהספייס שלהם, אז את צריכה ללחוץ על התמונה העיקרית, זו שנמצאת בדף שלהם במצד שמאל למעלה, ואז זה יפנה אותך לדף התמונות. אבל לדעתי צריך להיות member בשביל זה, כלומר להרשם והכל.
טוב, נראה לי שהלינק לא עובד אבל אם זו התמונה מהספייס שלהם, אז את צריכה ללחוץ על התמונה העיקרית, זו שנמצאת בדף שלהם במצד שמאל למעלה, ואז זה יפנה אותך לדף התמונות. אבל לדעתי צריך להיות member בשביל זה, כלומר להרשם והכל.
J JumpInTheFire New member 15/7/07 #8 ניסיתי את זה ולא הצלחתי כי אני לא רשומה באמת.. יש מצב שתשמור את זה ותעלה? זה באמת מתאים לתיאור שלך ואם זה היה פעם בספייס שלהם יש מצב שזה זה
ניסיתי את זה ולא הצלחתי כי אני לא רשומה באמת.. יש מצב שתשמור את זה ותעלה? זה באמת מתאים לתיאור שלך ואם זה היה פעם בספייס שלהם יש מצב שזה זה