פיטפוטי מסחר ליום שני ה 14.3

tyoker

New member
הכנה לקראת השבוע הקרוב -סקירה שבועית חדר קולי

שלום, היום ה- 13.03.2011 בשעה 19:00 תערך סקירה שבועית בחדר קולי מפי חזי ינושבסקי מקרן פתרונות פיננסים, לכניסה לשידור ולהרשמה מוקדמת יש להיכנס ללינק: https://www1.gotomeeting.com/register/275766609 בהצלחה צוות קרן פתרונות פיננסים

tyoker

New member
סקירה שבועית 13.03-18.03קרן פתרונות פיננסים

שלום חברים, מצ"ב סקירה שבועית טכנית + פונדמנטאלית מפי קרן פתרונות פיננסים : סקירה שבועית : 13-19.3.2011 אסון ביפן : מה עשויה להיות מידת ההשפעה על השווקים הפיננסים ? המשקיעים בעולם עוברים ימים לא פשוטים לאור ההתרחשויות השונות ברחבי העולם. שפע של אירועים חריגים בתקופה כה קצרה הופכים את המסחר לבלתי צפוי. מתחילתה של השנה האזרחית, העולם מתמודד עם מספר אירועים שהבולטים בניהם: השיטפונות באוסטרליה, המהומות בעולם הערבי אשר גרמו לטלטלה בשוק הנפט העולמי ורעידות האדמה הקטלניות בניו זילנד וביפן אשר גרמו לנזקים רבים ברכוש ובנפש. להמשך קריאת הסקירה לחץ על הלינק: http://www.2all.co.il/Web/Sites/keren-financial/PAGE87.asp בהצלחה צוות קרן פתרונות פיננסים www.kerenfs.com

EURUSD22

New member
שמתי לב למשהו מעניין

באתר מסוים ונחשב (מי שמעונין לדעת איזה שיכתוב לי בפרטי) מתפרסמות מדי יום-יומיים סקירות די מפורטות לגבי מטבעות/סחורות וכו'. אני קורא את הסקירות שלהם אבל אחוזי הדיוק מאוד נמוכים. מדי פעם יש להם איזו "פגיעה" שמחזיקה מעמד לטווח קצר. היות שהאתר הוא אתר נחשב ומכובד הוא לבטח מעסיק אנליסטים מוכשרים. אז מדוע אחוזי החיזוי נמוכים כל כך? ואז שמתי לב לכך שבימים שבהם הכיווניות בשוק מאוד ברורה - הן ברמה הטכנית והפונדמנטלית - האתר נמנע מלפרסם סקירות. פשוט כלום. דממה. מעניין. מעניין מאוד אפילו. אולי אני תמים, אולי זה סוד ידוע, אבל אי אפשר שלא לחשוב שהסקירות שמתפרסמות לקהל הרחב הן מניפולטיביות. נקודה למחשבה. דוד

EURUSD22

New member
מה שאומר אגב, שלא כל כך אפשר וכדאי

להסתמך על הסקירות הללו. וזה אומר שאין לו לסוחר אלא הוא עצמו.

ferrytale

New member
לגמרי מסכימה איתך../images/Emo70.gif

זה בדיוק מה שנקרא עושי שוק! ככה זה ובעיקר בחברות הישראליות, הם הרי מרויחים מההפסדים שלך, אתה תפתח אצלהם חשבון, הם יתנו לך אחלה סקירות ואתה, תפסיד את כל התיק שלך! יחד עם זאת, בחברות אחרות בעולם, למשל אלפרי, הסקירות שמתפרסמות ברמה יומית בד"כ נכונות, רוב הזמן המגמות שלהן נכונות והם פוגעים לא רע ברמות שהם מכוונים אליהן! מאוד מאוד מסוכן לעבוד על-פי נותחי שוק של חברות ישראלית.. ובטח ובטח שלא ללכת ולפתוח חשבון אצל כל אחת מהן שמבטיחה לך את השמיים

omri azoulay

New member
שלום ferrytale

תוכלי לפרסם לינק לאתר של הסקירות של אלפרי בבקשה? אני רוצה לעשות מעקב עד כמה הם צודקים... לצערי מספר פעמים הלכתי לפי עצת האנליסטים של FXCM ודי נכוותי מזה... תודה על עזרתך

ferrytale

New member
אין לינק כזה..

לפחות למיטב ידעתי.. בעלי חשבון מקבלים מייל ובו ניתוח כלכלי כזה.. יתכן וניתן לקבל את המידע הזה אם נרשמים לחשבון דמו אך איני בטוחה בדבר, יש צורך לבדוק את הנושא..

tyoker

New member
שיעור לימוד מיוחד - לקראת השקת חדר VIP

שלום לכלום, היום יתקיים שיעור מיוחד לקראת השקת חדר ה-V.I.P החדש שלנו . השיעור יתקיים בשעה 19:00 בהחיית חזי ינושבסקי . מספר מקומות מוגבר ! החדר יפתח החל מהשעה 18:50 . תשתדלו להתחבר בזמן! לכניסה לחצו על הלינק : https://www1.gotomeeting.com/register/225028697 נתראה בערב , צוות קרן פתרונות פיננסים

ferrytale

New member
אני מבקשת שוב,

בפעם הבא קשר את ההודעה לשרשור הרלוונטי.

למעלה