פייסבוק 400- שרשור

n i v1

New member
../images/Emo41.gifפייסבוק 400- שרשור

אהלן חברה'ס בעבר עשינו כל מיני שרשורי אייסיקיו ומסנג'רים למיניהם, ולא שאני מציע לזנוח את הפורום חלילה, אבל למה שלא נשתף את עצמינו גם בפייסבוק! הורדתי אפליקציה שנותנת לי כתובת לפרופיל שלי, אז זו כתובת הפרופיל שלי: http://profile.to/nivcalderon/ מוזמנים להוסיף אותי (בצירוף איזשהו מכתבון אם לא הכרנו עדיין במציאות) וכמובן- הכניסו את הפרופיל שלכם לשרשור כאן. ואגב, האפליקציה היא פרופילים

papal

New member
Nישהוא מוכן להסביר לי קצת על הפייסבוק הזה?!?!

אני כל הזמן שומע פייסבוק פייסבוק פייסבוק מה הפייסבוק שלך מה השם שלך בפייסבוק וכו/ יותר חשוב לאנשים מאי מייל ואפילו ממספר פלאפום ואני שואל את עצמי- מה זה בדיוק לעזאזל ולמה זה טוב מי מתנדב להדיוט כמוני- במה דבירם אמורים?

EBow

New member
--->

ההסבר לגבי מהו פייסבוק, במיוחד לחובב טרק, הוא מאוד פשוט - מדובר בסוג של Borg Collective. תירשם, תילכד ותיקלט. RIF

papal

New member
הצטרפתי ואני פשוט בהלם!

ואי, זה מטורף לגמרי....... אין לי מה להוסיף:) בעצםן יש לי מה להרהוסיף... פתאום ראיתי שאני בעצם האחרון מבין החברים שלךי שלא הצטרף... נדהמתיל מצוא אנשים שלא העליתי בדעתי שיהיו שם...... אני ממש אאוט, אה? פששש.........

EBow

New member
בהחלט יש לך מה להוסיף

פשוט תוסיף את הייחוד הביולוגי והטכנולוגי שלך לזה של הקהילה. במהרה תלמד לחשוב ולשרת כ'אנחנו'. כמו שצריך.

מצטער אבל אנ'לא משועמם מספיק בשבילזה יש לי מספר באיציק ויש לי פרופיל במסנג'ר וזייהו !! מספיק לי מעל ומערבר .. גם ככה אני כבר לא פותח את האיציק כי כלם שם עברו לי למסן וגם אותו אני פותח רק כשאני צריך להעביר קבצים קטנים לפעמים לאיזה חבר שיש לו אתר למשחקי מחשב נוסטלגים ..

n i v1

New member
הכל תלוי בקונטקסט

זה לא כמו מסנג'ר בכלל. תאר לך שאתה הקצין מבצעים בספינה שלך ואתה רוצה לדעת מה כל אחד עושה ואיפה כל אחד נמצא. בנוסף- אתה רוצה לדעת מי החברים של כל אחד ולאן כל אחד הולך בזמן החופשי שלו למקרה שתצטרך אותו במשמרת על הגשר. מעבר לזה- אתה לא תצטרך לחפש אותו- אתה תקבל את הכל בפיד לתוך הטרייקורדר שלך אוטומטית. איך זה נראה לך עכשיו?

EBow

New member
דוגמה מאוד לא טובה לדעתי

מכיוון שהיא מקבילה את הרשת החברתית למסגרת צבאית, שאני די בטוח שרובנו לא היינו רוצים לחיות בה, בטח לא אחרי השחרור מהצבא, או שהיא מעלה קונוטציות של "אח גדול" ולכן תדחה משתמש פוטנציאלי. אם כבר, דוגמה טובה לדעתי לשימוש ב-FB למשהו חברתי תהיה ארגון פעילויות שהיה הופך אחרת למסורבל. חבר שלי, למשל (שגם כותב מדי פעם פה בפורום ולצערי שכחתי מה הכינוי שלו), ארגן מסיבת הפתעה לחבר אחר שלו בלי להכיר בכלל את רוב החברים של אותו אדם, רק באמצעות העובדה שיש גישה לאותם החברים דרך ממשק ה-FB.

n i v1

New member
אתה כזה פרקטי

ממש כמו דלקת פרקים
נו, אבל הדוגמאות שלי היו טובות :)

n i v1

New member
חולה עליך

פשוט אף פעם לא אמרתי לך את זה (רגע של רומנטיקה כזה) (אחחח, מנהל הפורום משתפך)

EBow

New member
מת עלייך

חבורת גיישות חינם לשנה לך ולבני משפחתך - עלי.

dudwity

New member
היי, אני לא לאהוב.

או במילים אחרות אני לא רוצה להיכנס לתוך בסיס נתונים ועוד מרצוני החופשי. אני אוהב את הפרטיות שלי... ואני מכבד את האמרה הפרד ומשול" שמדובר בחברים שלי. אני לא מסתובב בחבורות מאז החטיבה ואני מעדיף את זה ככה. אני לא רואה סיבה ליצור חבורות חדשות. אבל זה רק שני הפני שלי.. דרך אגב מישהו היה בכנס פוסט פרודוקשן??

למעלה