פינה חדשה דנדשה

../images/Emo41.gif פינה חדשה דנדשה ../images/Emo41.gif

שרשור - משולש
שלושה דברים טובים שקרו לאחרונה/עומדים לקרות:
שלושה דברים פחות טובים:
שלושה שירים של עלמה זהר שהכי מתנגנים אצלכם לאחרונה:
שלושה שירים -לא- של עלמה זהר שהכי מתנגנים אצלכם לאחרונה: יאללה, תנו בראש.

lifie

New member
אני אני ...

3 דברים טובים... : 1.אני עומדת לפגוש את עלמה 2.הכרתי אנשים חדשים 3.הבלוג שלי... 3 דברים פחות טובים: 1.אני עובדת עד מאוחר 2.בעלי ואני עובדים שעות הפוכות 3.אחי נסע לטיול ארוך והשאיר אותי פה... 3 שירים של עלמה: 1. המופלאה בנשים 2. אין עליך 3. גלות בבל השניה 3 שירים לא של עלמה: 1. אסף אבידן -וויק 2. אברהם טל- הזמן עושה את שלו 3. קרני פוסטל- בשנתי

t0merm

New member
../images/Emo13.gif

שלושה דברים טובים שקרו לאחרונה/עומדים לקרות: מבחן שהלך טוב, סופ"ש, עלמה זהר (תגלית במוסיקה הישראלית שקרתה לאחרונה
) שלושה דברים פחות טובים: דלקת חניכיים, מבחן, קצת עייפות שלושה שירים של עלמה זהר שהכי מתנגנים אצלכם לאחרונה: 1. מיגל 2. אגו טריפ 3. עם הגב שלושה שירים -לא- של עלמה זהר שהכי מתנגנים אצלכם לאחרונה: 1. מארינה מקסימיליאן בלומין - סוף סוף 2. מאיה בוסקילה - שלום 3. דנה לפידות - בובת קברט

ה אiר

New member
סחטיין על נופר שלקחה על עצמה פינה זו../images/Emo20.gif

שלושה דברים טובים שקרו לאחרונה/עומדים לקרות:
יש לי רישיון.
יש לי עבודה חדשה.
אני כנראה אתחיל לימודים בקרוב... שלושה דברים פחות טובים:
עדיין אין לי ת'רישיון ביד
ביטוח נהג חדש זה נורא יקר
יש מלווה ל-3 חודשים
שלושה שירים של עלמה זהר שהכי מתנגנים אצלכם לאחרונה:
שמיים אפריקאים
עם הגב
דע שלושה שירים -לא- של עלמה זהר שהכי מתנגנים אצלכם לאחרונה:
אולמוסט של טרייסי צ'פמן
ברוקן של טרייסי
נוגעת בחלום של אסף אמדורסקי

viko222

New member
עונה../images/Emo9.gif

שלושה דברים טובים שקרו לאחרונה/עומדים לקרות: לא יודע
שלושה דברים פחות טובים:יצא לי פצע(אפתה) נוראי בלשון.ממש מתחת ללשון.כל האזור נפוח וכואב ואני לא יכול לאכול ולדבר
היה לי יום גרוע בעבודה... שלושה שירים של עלמה זהר שהכי מתנגנים אצלכם לאחרונה:אחרי הנפילה
דע
אין עליך
שלושה שירים -לא- של עלמה זהר שהכי מתנגנים אצלכם לאחרונה:מירי מסיקה-ערב חג בריטני-HOT AS ICE שוטי הנבואה-רוב האלבום

לה לה לה. [לה להלה].

שלושה דברים טובים שקרו לאחרונה/עומדים לקרות: - שתכף קיבוץ. - לענברי יש יומולדת - ששבוע הבא אני מסיימת לעבוד! שלושה דברים פחות טובים: - "עזים ממוות געגועיי.." - העבודה המתישה - שבא לי כבר הופעה של עלמה! שלושה שירים של עלמה זהר שהכי מתנגנים אצלכם לאחרונה: - שיר אהבה אינדיאני - עם הגב - שמיים אפריקאים שלושה שירים -לא- של עלמה זהר שהכי מתנגנים אצלכם לאחרונה: - sumertime של ג'ניס ג'ופלין. - grace - ג'ף באקלי - tears dry on their own של איימי ווינהאוס.

למעלה