פינה חדשה - המרואיין השבועי

ANGELUSPIKE

New member
../images/Emo41.gifפינה חדשה - המרואיין השבועי../images/Emo41.gif

נסיתי להריץ את הפינה הזאת בזמנו שפורום השמיניה עוד היה קיים, אני מקווה שפעם ילך יותר טוב. טוב אז למי שלא יודע על מה הפינה, אז ככה זה עובד, כל שבוע חבר פורום אחר יבחר להיות המרואיין השבועי, בפינה הוא יקבל שאלות אישיות עליו משאר חברי הפורום עליהם הוא יצטרך לענות. כמה כללים: 1. יש לנסח את השאלות בצורה ברורה ומובנת. 2. יש להמנע משאלות שאמורות לעורר פרובוקציות למניהן. 3. המרואיין אינו מחוייב לענות על שאלות אשר הוא אינו מרגיש איתן בנוח. דרך בחירת המרואיין: 1. המרואיין השבועי יבחר על ידי המרואיין שקדם לו בסבב. (תנסו לבחור את האנשים שאתם פחות מכירים כאן הפורום) 2. מרואיין שבחר מישהו שיתראיין שבוע אחריו, צריך לשלוח לי במסר אישי את שמו ואני אברר איתו אם הוא פנוי באותה שבוע להיות מרואיין, אם אותו אחד שנבחר לא יוכל להתראיין באותו שבוע, אני אשלח הודעה למרואיין הקודם שיבחר חבר פורום אחר. 3. לכל מרואיין שיבחר אני אשלח שאלון קצר שהוא יצטרך למלאות ולשלוח לי חזרה. נוסח השאלון: כינוי בפורום: שם:(מספיק רק שם פרטי) גיל: מקום מגורים: השאלון שמילא האדם הנבחר יהיה בתחילת הפינה ויהיה מין מבוא מצומצם ביותר להכרת חבר הפורום. אני מקווה שתהיה הענות גבוהה והפינה תעזור לנו להתגבש עוד יותר. רואי.

ANGELUSPIKE

New member
../images/Emo41.gifהמרואיין הראשון../images/Emo41.gif

בגלל שזו הפינה הראשונה אז בחרתי בעצמי (יש לי את הפריבלגיה
), אז הנה קצת פרטים עלי: כינוי בפורום:ANGELUSPIKE שם: רואי גיל: 25 מקום מגורים: אתם מוזמנים להתחיל לראיין אותי. רואי.

למעלה