../images/Emo41.gifפינה חדשה- סלבס בזכוכית מגדלת../images/Emo41.gif
אני גאה לחנוך פינה חדשה וניסיונית עם שם זמני סלבס בזכוכית מגדלת פינה בה נבחן את כל הרכילויות של סלבס נבחר בזכוכית מגדלת נרעיון של הפינה הוא פשוט מידי פעם (תלוי בהצלחת הפינה) אעלה 10 עובדות על סלבס כאשר המטרה שלכם הוא להעלות את המספר הרב של הרכילויות על אותו סלבס הראשונה שחונכת את הפינה היא נערת ג´יימס בונד החדשה קבלו את זוכת פרס האוסקר
האלי ברי
הנה 10 עובדות אודותיה 1 שמה, "הל", הוא בעצם שם בניין בקליבלנד, עיר מולדתה. 2 הל נפגשה עם הזרקורים בפעם הראשונה לאחר שניצחה בתחרות יופי של נערות ארה"ב בגיל 17. 3 לאחר הגעתה למקום שני בתחרות יופי נוספת בגיל 18, הפכה לדוגמנית. 4 עבדה כאחות במכון פסיכיאטרי. 5 יש לה אחות גדולה בשם היידי. 6 בשנת 1988 נבחרה לאחת מ 50 האנשים היפים ביותר לפי המגזין הנפוץ "פיפל מגזין". 7 חולת סוכרת. 8 התפרסמה לראשונה על המסכים בסרטו של ספייק לי "קדחת הג´ונגל". 9 שכרה בסרט דג חרב (סורדפיש) בשנת 2001: 2,500,000 דולר. 10 בצילומי סצנת המיטה בג´ימס בונד היא כמעט נחנקה מתאנה עד לאובדן הכרה כאשר המושיע שלה היה לא אחר מפירס ברוסנן שהיה איתה על הסט יאללה גשו לעבודה... מקור: אתר סרט
אני גאה לחנוך פינה חדשה וניסיונית עם שם זמני סלבס בזכוכית מגדלת פינה בה נבחן את כל הרכילויות של סלבס נבחר בזכוכית מגדלת נרעיון של הפינה הוא פשוט מידי פעם (תלוי בהצלחת הפינה) אעלה 10 עובדות על סלבס כאשר המטרה שלכם הוא להעלות את המספר הרב של הרכילויות על אותו סלבס הראשונה שחונכת את הפינה היא נערת ג´יימס בונד החדשה קבלו את זוכת פרס האוסקר