פינה חדשה אני מייסד את פינת "נמצא במרחבי האינטרנט.... מזמין את כולם להצטרף והאייטם הראשון הוא....
י יזם מתחיל New member 31/1/04 #1 ../images/Emo41.gif פינה חדשה אני מייסד את פינת "נמצא במרחבי האינטרנט.... מזמין את כולם להצטרף והאייטם הראשון הוא....
../images/Emo41.gif פינה חדשה אני מייסד את פינת "נמצא במרחבי האינטרנט.... מזמין את כולם להצטרף והאייטם הראשון הוא....
R rafid1 Active member מנהל 31/1/04 #2 כמו בכל STARTUP ---> היזמים המתחילים לא מאפיינים בדיוק את התכנים שלו, אז אני תורם לפינה ללא כותרת זו - "תעתועי ראיה באינטרנט" - פינה חביבה, שמצאתי פעם במרחבי האינטרנט הישראלי ...
כמו בכל STARTUP ---> היזמים המתחילים לא מאפיינים בדיוק את התכנים שלו, אז אני תורם לפינה ללא כותרת זו - "תעתועי ראיה באינטרנט" - פינה חביבה, שמצאתי פעם במרחבי האינטרנט הישראלי ...
A Admini New member 2/2/04 #6 איפה יש לי בבית מקום לכל זה.... ../images/Emo6.gif אפילו לשרת המסכן שכבר יש לי אין לי מקום שהוא פחות מגובה של 2.15 מטר...
איפה יש לי בבית מקום לכל זה.... ../images/Emo6.gif אפילו לשרת המסכן שכבר יש לי אין לי מקום שהוא פחות מגובה של 2.15 מטר...
R roy27787 New member 2/2/04 #8 חחחחחחחח IT'S NOT JUST ATMs and airports which feel the awesome power of Windows crashing. חחחחח