פינום בפורום

אושRתי

New member
../images/Emo41.gifפינום בפורום

שלום לכלום, כדי שאוכל להשתלב מהר בפורום, אודה אם כל אחד ירשום על הפינות שעליהם הוא אחראי וכו. (אפשר גם להציע פינות חדשות). תודה מראש

כעיקרון,

אין מישהו מסוים שפותח פינה קבועה. אוף לרוב המנהלת פתחה, אך הגולשים גם יכלו. שירשור פרק יומי נפתח על ידי אחד הגולשים/מנהלת [משעה 19:00, שעה ו5 דקות לפני הפרק היומי] משחקים, פעיליות נפתח על ידי אחד הגולשים/מנהלת. שירשור חדשים מאורה פתחה שירשור אחד ושם שירשרה את כל החדשים שהיצטרפו. זהו כעיקרון, את בטח כבר יודעת את הכללים האלה

אושRתי

New member
תודה,

ע"מ שנפעיל ביחד את הפורום יהיה נחמד יותר אם כל אחד יהיה אחראי על פינה כל שהיא ? מה דעתכם?

פיגמיסט

New member
כעיקרון אני אמור לעשות את סיכום שבועי

למרות שלא עשיתי בשבועות האחרונים אבל אני יחזור לעשות את זה מעכשיו.

../images/Emo192.gif../images/Emo189.gif

חוץ ממה שמאור ציין יש גם את: סיכום שבועי שאותו עושה כל שבוע (בתקווה שהפינה תחזור) בימי שבת - פיגמיסט. שרשור תמונות שכל מי שרוצה יכול לעשות - למשל אני עשיתי להילי ילון (ואני מתכוונת לעשות ליון תומרקין). וזהו. אם יש לך לעוד הצעות לפינות אני עוד דקה על המסנג'ר

אשמח לפתוח פינה חדשה;

בשם "נחשפים". פינה שמידי שבוע תחשוף גולש אחר מהפורום. מידי שבוע אחד הגולש יעלה "בגורל" וחברי הפורום יתקלו אותו בשאלות עד שיחשף D:

Daniel44862

New member
אפשר להגיד גם בפינה שלך

מה הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתה רואה את השם של X(הקורבן) או משו

../images/Emo45.gif

ואולי תשים את המנהלות ראשונות
זו תהיה הפינה שאתה תהיה אחראי. בסדר ?

אושRתי

New member
../images/Emo45.gif

אפשר לעשות הרשמה ואז לבחור גם בסדר מסויים או אקראי מתוך הרשימה של האנשים שירצו להשתתף במשחק..

אושRתי

New member
עוד רעיונות לפינות-

*החוליה החלשה *מלון "חשופים" - מושגים שקשורים לסדרה מא-ת *שרשור ציטוטים/משפטים *דיבוב תמונות /כל משחק שקשור בתמונות זה מה שעולה לי בנתיים, אם תרצו לקחת משהו מכאן אתם מוזמנים..

למעלה