פינות בפורום

everynormal

New member
../images/Emo41.gifפינות בפורום../images/Emo41.gif

מכוון שנפתח פורום, חלק מהפינות שהיו בקומונה חוזרות לפעילות חדשה, וגם שאר הפינות שעוד לא הסתיימו חוזרות לפעילות חדשה והכל מהתחלה. כמו כן חברי הקומונה שניהלו את הפינות הקבועות שלהם ימשיכו בהם, ועכשיו אני גם רוצה לצרף פינות חדשות, אז מי שמעוניין לנהל אחת ישרשר לכאן. הפינות: 1) קליפים-מי שמעוניין לנהל את פינת קליפים לשרשר לכאן -לשים קליפ של אליס בפורום, יחד עם השאלות האלו: 1- איך המראה של הלהקה בקליפ? 2- איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? 3-הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? 4- ציון כללי: [ואח"כ לעשות ממוצע..] רצוי לעשות את הפינה הזו פעם בשבועיים 2) שיר בהרחבה (אני מנהלת את פינה זו) - בחירת שיר, פירוט כול בית ופזמון, ותירגום השיר לעברית. 3) ראש בראש (אלין מנהלת פינה זו) - בחירת 2 שירים, והפורום בוחר שיר רצוי כול שבוע 4)פינת ההופעות- מי שמעוניין לנהל פינה זו לשרשר לכאן -בפינה זו צריך לבחור 2 הופעות, והפורום בוחר הופעה השאלות: 1-איזו הופעה הכי אהבת ולמה? 2- מה אתה חושב על ההופעה השנייה? 3-היית רוצה להיות נוכח בהופעה זו? 4-האם לדעתך הם נתנו בראש? 5- ציון: (אח''כ לחשב ממוצע) רצוי לעשות כל שבוע 5)שיר ע"פי הקומונה-מי שמעוניין לעשות פינה זו לשרשר לכאן 1-שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אלייה. 2-שורה מהשיר שמפריעה. 3-אוהבים את הקול של ליין\ג'רי בשיר? 4-משהו שהייתם משנים בשיר: 5-איקון תפוזי שמתאים לשיר: 6-אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר,מהו? 7-ציון מ 1 עד 10: [ואז לעשות ממוצע ניקוד] רצוי כל שבוע 6)מדיה (לוטם מנהלת פינה זו) - כול מיני ראיונות, או הופעות, או קליפים שכול מיני אנשים עשו לכול מיני שירים,וכו'.. רצוי לעשות כול שבוע 7)הקורבן השבועי-(זמר מנהלת פינה זו) -בוחרים מיש'ו מהפורום, וכול הקומונה שואלת אותו שאלות,והוא צריך לענות, בקיצור הבנתם.. כול שבוע 8) שאלות קטנות- מי שמעוניין לנהל פינה זו לשרשר לכאן -שאלות שקשורות ללהקה, ולא יגררו אחריהן דיון עמוק. רצוי כל שבוע 9) פינת אקורדים\טאבים- שני מנהלת פינה זו לבחור שיר , ולשים תאקורדים ואת הטאבים שלו רצוי כל שבוע 10)אלבומים- לי מנהלת פינה זו -לבחור אלבום של אליס ולשים פרטים עליו רצוי לעשות פינה זו פעם בחודש

מ א י י ק

New member
יש..../images/Emo19.gif

אני ראיתי את כולם XD אממ לדעתי הפינה הזאת תסתיים מהר

Aline In Chains

New member
זה כל מה שהיה בקומונה..

בנסוף לפינה ראש בראש שאני עושה, אני אעשה גם סיכום שבועי ביום שבת..

shani judd

New member
אפשר לעשות שתיים?

כאילו אני עושה את האקורדים טאבים אפשר גם שיר עפי הקומונה?

למעלה