פינות חדשות להצבעה DDDDD:

JeeChan

New member
../images/Emo41.gif פינות חדשות להצבעה DDDDD:

ושוב חזרנו להצבעה על פינות הפורום השונות ^_^ אך ראשית לפני כן, הודעה קצרה: - פינת השונן איי של באקי ^_^, תחזור על פי בקשתכם *.*, במתכונת של פינת שונן איי אך ורק של בליץ' *_*. ואנא אנשים עזרו למנהלכם הזקן, והעייף ואל תריבו איתי על זה, פליז ;-; *נופל על הברכיים ומתחנן*. ועכשיו לפינות ^0^:
פינת: מכתבים
הסבר: מכתבים שחברי הפורום יכולים לכתוב בפורום, גם בתור דמויות מהאנימה, גם בתור עצמם, והם יכולים "לשלוח" אותם לדמויות מהאנימה וגם לחברים בפורום.
לדוגמאות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1371&msgid=69657650 ניהול: בהנהלת ויוע שלנו *_* (Vivi Sparrow)
פינת: שרשור שיפים
הסבר: שרשור שיפים (זוגות) שונים של דמויות מבליץ'.
ניהול: יונע *_* (Neon taichou)
פינת: ציורים שבועית
הסבר: פרסום שבועי של ציורי חברי הפורום בנושא בליץ'
ניהול: כדי למנוע ויכוחים כרגע בהנהלתי :S
פינת: שוג'ו איי ושונן איי
הסבר: תמונות של שוג'ו איי ושונן איי של סדרות שונות
ניהול: בהנהלת באקי *_* (Bakura)
פינת: דיון: זה או זה!!
הסבר: כל פעם אני אציג לכם שני קונספטים שתצטרכו להסביר עבור כל אחד מהם למה כן או למה לא. שימו לב, במקרה כזה תוכלו לבחור בשניהם או לבחור באף לא אחד מהם, אבל כל בחירה\פסילה חייבת להיות מנומקת ואני לא מתכוונת בצורה של "איייכס היא אישה אסור לה לחיות" אני גם אתן נקודות לעונים (כן גם נקודות רעות) ובסיכום של כחמש פינות ניתן פרסים לאנשים שהתנהגו יפה, ונעניש אנשים שלא ^^ צורת הענישה לשיקולי האישי D:<
ניהול: בהנהלת עדי צ'אן *_* (Google Girl)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - איך מצביעים :O ? נגיד ואני הגבתי, ההצבעה תתבצע כך (הכותרת ותוכן, זה כאילו תגובה בתפוז, לא לעשות כך בהודעה עצמה) : כותרת: ההצבעה שלי ^_^ תוכן ההודעה: - פינת מכתבים: רעיון:
ניהול:
- פינת שרשור שיפים: רעיון:
ניהול:
- פינת ציורים שבועית: רעיון:
ניהול:
- פינת שוג'ו איי ושונן איי: רעיון:
ניהול:
- פינת דיון: זה או זה!! : רעיון:
ניהול:
*הצבעה זאת לא מייצגת את עמדתי האישית והיא רק לדוגמה. שיהיה לכולם בהצלחה, ממני מנהלכם אור

Bakura

New member
../images/Emo96.gif אה ^^"~ הערה קטנה~

פינת השונןאיי והשוג'ו איי אמורה להיות בעיקר של בליץ' ועוד גם כמה מציאות שבועיות. בעד לכולם~ :}

Envious

New member
אור אתה כזה אוקא חמודד !!

רד על בירכך. נתיניי יש לי גזרה חדשה ~! כולם לתקוע עפרונות באף !! וגם מטריה בתחת זה טוב D: ואני מסכימה על כל הפינות
גוגו אואואואו

יאי.

- פינת מכתבים: רעיון:
ניהול:
- פינת שרשור שיפים: רעיון:
ניהול:
- פינת ציורים שבועית: רעיון:
ניהול:
- פינת שוג'ו איי ושונן איי: רעיון:
ניהול:
- פינת דיון: זה או זה!! : רעיון:
ניהול:

shui chan

New member
נאמם.

פינת מכתבים רעיון:
ניהול:
פינת שיפים אממם.. אין לי מושג למען האמת למה הכוונה.. מה עושים בפינה הזאת?~ פינת ציורים שבועית רעיון:
ניהול:
פינת שונן\שוג'ו איי רעיון: - [אני מעדיפה להישאר נטריילית לגבי זה] ניהול:
פינת דיון: זה או זה רעיון:
ניהול:

Neon taichou

New member
../images/Emo45.gif להכל כי אני עצלנית <<;

יאי יש לי שרשור! D: אנו, באיזה יום זה? י.י

השמלאני

New member
הצבעה

מסכים להכל חוץ מדבר אחד לזה שבאקורה ינהל/תנהל פינה לא שיש לי בעיה איו/איתה פשוט למיטב הבנתי היא/הוא רק לא מזמן התחיל/התחילה את הסדרה ואני חושב שמישו שיש לו פינה בנושא שקשור לבליץ' בפורום בליץ' צריך להיות מישו שסיים את הסדרה או במקום דומה במנגה (עדיף שניהם) אני לא אומר /שאני כזה אך מצד שני אני כן סיימתי את הסדרה והצתרפתי לפורום כשסיימתי (או הייתי קרוב לסיום) אל תראו בהצהרה זו כהגשת מועמדותי לניהול הפינה כי זה לא מצטער שיצא ארוך אור טאיצ'ו

keep smiling

New member
~משתעלת~../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

המ? כלוםכלום. :x לא כדאי שאני אדבר, מה? אבל זה תירוץ מוטעה. :x

Bakura

New member
../images/Emo96.gif מה משפיע מיקום הפרקים

על אוסף התמונות של בנאדם? >_>; ואני "הוא", תודה רבה לך :<

השמלאני

New member
אני חוזר ואומר זה לא אישי

אבל פינה שקשורה לבליץ' אני חושב שלאדם צריכה להיות הבנה לפחות מינימלית של הסדרה ומבחינתי זה לראות את הסדרה עד לפרק האחרון שיצא זו דעתי אם למישו יש דעה אחרת שיבושם לו חוזר ואומר זה לא אישי אני לא מכיר אותך ואין לי שום סיבה לשנוא אותך או לנטור לך טינה זו פששוט דעתי מקווה שלא נעלבת

למעלה