פינות#2

Rose131

New member
../images/Emo41.gifפינות#2../images/Emo41.gif

אוקי, מהשרשור הקודם, מה שסוכם:
יום ראשון
5- חמישה דברים שבשבילם שווה להתחיל את השבוע(קרדיט לפורום HIM) XxMoriko xX פותחת את השרשור
Now Playing משורשר ל"תפוז אנשים מודיע"
יום שני
הביוגרפיה השבועית כל פעם חבר פורום אחר. כרגע אף אחד לא שלח לי מסרים, אם לא יהיו מסרים לא תהיה פינה
יום שלישי
ראש בראש Fragile Dream פותחת את השרשור
יום רביעי
הקורבן השבועי. כי לפי מה שהבנתי אתם כן רוצים להמשיך, אבל אם לא יהיה שיתוף פעולה זה לא ימשיך
dandiT פותחת את השרשור
Now Playing#2 משורשר ל"תפוז אנשים מודיע"
יום חמישי
מצעד הלהקות השרשור נפתח ע"י nesta girl
יום שישי
השרשור השבועי השרשור נפתח ע"י nofar7910
יום שבת
מצעד השירים השרשור נפתח ע"י Famous Last Words אם שכחתי פינה של מישהו\יש טעות\יש הצעות חדשות שרשרו לפה
מי שעושה פינה וקרא את זה שישרשר לפה

Rose131

New member
הייתה פעם ביום ראשון שגלי פתחה,

אבל היא לא רצתה להמשיך. זה נראה לי קצת דומה לשרשור השבועי אז חשבתי שאין טעם לבקש ממישהו אחר- אבל אם מישהו רוצה אז בשמחה

oshriti123

New member
אולי אפשר להחליף את פינת הביוגרפיה

בפינה שהצעתי בשרשור הקודם... כי להכין את פינת הביוגרפיה זה די מעייף, וככה כל חברי הפורום יוכלו להישתתף בכל שרשור... יהיה אפשר לבחור כל פעם להקה בסגנון שונה לגמריי, וככה אם מישהו לא הכיר להקה מסוימת את הבאה הוא בטוח יכיר... זה נראה לי הכי טוב><

Luna Sphere

New member
ההצעה שלי שלא הייתה לה תגובה פעם קודמת-

"השבוע בגונזו"
אני אשמח לנהל את הפינה הזו ולפי מה שהבנתי אטי מוכנה לעזור...

Rose131

New member
fine with me../images/Emo13.gif

בא לכן על ימי שני? [זה יהיה כל שבוע מה היה בגונזו, כן?]

Luna Sphere

New member
אממ זה בעיה

כי ביום שני זה השידור החוזר האחרון שיש ואין עדיין מידע על השבוע הבא. הפרסומת "a message from gonzo" בדר"כ מתחילה ביום שלישי או רביעי אז נראה לי רביעי יהיה בסדר... או שזה מוקדם מדי בהתחשב בעובדה שהתוכנית משודרת רק ביום שישי?

Rose131

New member
אז אולי עדיף בכלל ימי שישי?../images/Emo12.gif

כאילו, חשבתי שתוכלי לשמור את זה בוורד אצלך עד יום שני ולפרסם את זה אז כי כמו שזה נראה אין פינה בימי שני, אבל אם בא לך גם יום שישי זה נחמד. ואם לא אז רביעי גם
משהו כזה

Luna Sphere

New member
חחחחח

אממ מממממ מממ נראה לי שישי זה יהיה קרוב מדי למועד של התוכנית אז אמ חמישי/רביעי?

Chemical Venom

New member
חסר פינת.....

חסר פינת חדשות כי יש דברים ממש מענינים שאני בטוח שאנשים היו רוצים לדעת... למשל שהאלבום של לינקין ייצא והוא מעולה ולוסטפרופטס הופיעו עם שני שירים חדשים .. שבולטפור מי ולנטיין הפיעו עם שיר חדש.. (סונטה ארקיטיקה הוציאה אלבום חדש וניטוייש שיר חדש ממש בקרוב) כל מיני כאלה

sapir lee

New member
לנייטוויש יש שיר חדש?

לא ידעתי שהם מצאו מחליפה לטיירה(איך רושמים ת'שם שלה?
) עדיין
מתי הוא יוצא?

Rose131

New member
אני מדי פעם מתרגמת חדשות מהאתר של M2

אבל לא כל שבוע אני מוצאת מספיק חדשות חדשות ולא כל שבוע יש לי כוח לתרגם דברים. אפשר לעשות פינה שהכותרת שלה היא חדשות וכולם משרשרים אליה חדשות שהם שמעו ממקומות אחרים או משהו. לא

Rose131

New member
אוקי, כשאני אחזור מהמתכונת אני אפתח אחתD:

[אמאלה!] [חפרתי על המתכונת
]

למעלה