פינתו של מר-קוקו

marco23

New member
../images/Emo41.gif פינתו של מר-קוקו ../images/Emo163.gif ../images/Emo70.gif

שלום לכל.. כל.. כל.. כל... חברי הפורום! אחרי הפסקה ממושכת, מאז יצאה פינה זו לחופשה, חוזרת "פינתו של מר-קוקו" ובגדול. עם דמויות נוספות, והפעם מועלת הפינה גם בפורום "בנים בלבד" וגם בפורום "גאווה צעירה". אז יאללה מתחילים... והנה לפניכם דמות מעוותת חדשה
האם מישהו מזהה ? מי שמזהה ראשון נכונה - זוכה בנקודה המטרה: לצבור בסוף כמה שיותר נקודות. ( הנקודות שחברי פורום "בנים בלבד" צברו עד כה לא נמחקו והן מחכות לצבירה של נקודות נוספות ) מי כאן יזכה ? ומי כאן יבכה ? מי כאן מפריע לכם לצבור נקודות ? מוכנים ? למקומות... היכון... צא! ________________________________________________________
פניה לכל חברי הפורום:
מי שיודע את התשובה לחידה, מוזמן לפתור בכיף, אבל אנא ממכם, אין צורך וגם רצוי מאוד לא לשים את התמונה המקורית (גם אם אתם בטוחים שהניחוש שלכם נכון במאה אחוז), היות שגם ככה אני מציג אותה למחרת. זה מצד אחד מיותר, מצד שני מפריע לאחרים להשתתף, וזו זכותם. _________________________________________________________ בהצלחה לכולם... שלכם באהבה,

marco23

New member
../images/Emo41.gif לתשומת לב כל חברי הפורום ../images/Emo70.gif

אני פונה אל EyeSeeYou ואל כל חברי הפורום המשתתפים בפתרון החידה: ניחוש שנשלח במסר אישי ולא על גבי הפורום לא מקבל ניקוד. גם אם הניחוש נכון וגם אם לא, לכן רצוי שאת הניחושים שלכם תכתבו לעיני כולם אם ניחשתם נכונה כל הכבוד, ואם לא - לא נורא, תהיה הזדמנות אחרת. שיהיה בהצלחה לכולם... שלכם באהבה,

marco23

New member
זה הכל ? רק מנחש אחד ? איפה כולם ?

מה קרה לפורום הזה ? איפה כולם ? אין עוד מנחשים ? תרגישו בנוח לנחש...

כנראה שחברי הפורום הזה נשברו מהר

אל תשכח שאתה רגיל לפורום "בנים בלבד", ששם יש חבר´ה קצת יותר מבוגרים.

לא נראה לי אבל...

ג´יימס דין? קלינט איסטווד בצעירותו? (משום מה יש לי הרגשה שזה מישהו מתקופת הקרח...
)

marco23

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif הנה הפתרון לדמות המעוותת ../images/Emo70.gif

אז מה היה לנו בפינה ? הניחושים של חברי "בנים בלבד" : דפנה דקל ? נורית גלרון ? מרגלית צנעני ? - מה ? לא רואים שזה גבר ?
מאט דיימון ? בן אפלק (EyeSeeYou, שחזר בו אח"כ) ? - שכבר השתתפו בפינה זו
צביקה פיק ? צביקה הדר ? - איך הגעתם אליהם ?
הניחושים של חברי "גאווה צעירה" : ג´יימס דין ? קלינט איסטווד בצעירותו ? אלביס ? פרינס ? - וואו, לא נסחפנו קצת ?
אמיר פיי גוטמן ? טום קרוז ? - אל תדאגו, יש סיכוי שגם הם יופיעו מתישהו...
יריב פז (שאין לי מושג אפילו מי זה) ? רון ארד ??? - עד כאן! לא צריך להגזים.
תגידו... יש טעם בכלל להמשיך עם הפינה הזו ?
כי לא נראה לי שאתם רציניים בעניין, לפי הניחושים שלכם, נראה שהחלטתם לעשות צחוק מהפינה הזו. רק תבקשו והפינה יורדת, לי זה יעשה את החיים קלים יותר בהרבה. היה ממש קשה לעשות לו עיוות, כי הבלורית שלו יותר מדי בולטת, מה שישר מסגיר אותו, כך שאין סיבה להתלונן על הקושי... אני לא חושב שהיה קל מזה הפעם.
והנה לפניכם הפתרון
התשובה היא כמובן פירס ברוסנן החתיך,
שזכה בשנה שעברה לתואר הגבר הכי סקסי. ובימים אלה מגיע לקולנוע סרטו החדש בתור ג´יימס בונד 007 - "למות ביום אחר" ( "Die Another Day” ).
מי שניחש ראשון נכונה הוא, עוגי עוגי ("בנים בלבד")
כל הכבוד, אחי!
- רשום לעצמך נקודה. הנה סיכום ביניים של הניקוד שנצבר עד כה ב-"בנק" :
שרימפיניון - שתי נקודות.
EyeSeeYou - שתי נקודות.
מאי - נקודה אחת.
אביב נטר - נקודה אחת.
BlueCat - נקודה אחת.
theshadow3 - נקודה אחת.
Mutant Enemy - נקודה אחת.
Happy Phantom - נקודה אחת.
עוגי עוגי - נקודה אחת. להתראות בפעם הבאה... שלום!!!
שלכם באהבה,

למעלה