פינתו של מר-קוקו

marco23

New member
../images/Emo41.gif פינתו של מר-קוקו ../images/Emo163.gif ../images/Emo70.gif

שלום לכל.. כל.. כל.. כל... חברי הפורום! הפינה מועלת גם בפורום "בנים בלבד" וגם בפורום "גאווה צעירה". אז יאללה מתחילים... והנה לפניכם דמות מעוותת חדשה
האם מישהו מזהה ? מי שמזהה ראשון נכונה - זוכה בנקודה המטרה: לצבור בסוף כמה שיותר נקודות. ( הנקודות שנצברו עד כה לא נמחקו והן מחכות לצבירה של נקודות נוספות ) מי כאן יזכה ? ומי כאן יבכה ? מי כאן מפריע לכם לצבור נקודות ? מוכנים ? למקומות... היכון... צא! ________________________________________________________
פניה לכל חברי הפורום:
מי שיודע את התשובה לחידה, מוזמן לפתור בכיף, אבל אנא ממכם, אין צורך וגם רצוי מאוד לא לשים את התמונה המקורית (גם אם אתם בטוחים שהניחוש שלכם נכון במאה אחוז), היות שגם ככה אני מציג אותה למחרת. זה מצד אחד מיותר, מצד שני מפריע לאחרים להשתתף, וזו זכותם.
כלל ברזל: אין לרשום תשובה בטופיק, אלא בגוף ההודעה בלבד !

ג´ורג´ מייקל, ג´וני דפ, קיאנו ריבס,

יהודה לוי פיקאצ´ו שלכם ושלכן סיגל&שרה בשיעמום

marco23

New member
כבר שוכחים כלל ברזל ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo123.gif

לא לענות בטופיק!!!! רק בגוף ההודעה.

LuNaTiC

New member
איזה רעים, עשו לך בכוונה...

הייתי הולכת על יהודה לוי או עברי לידר... ויש עכשיו פרסיליה, טי הי..

marco23

New member
../images/Emo124.gif אתם רוצים דווקא? תקבלו! ../images/Emo123.gif

כלל ברזל: אין לרשום תשובה בטופיק, אלא בגוף ההודעה בלבד !
אם אחרי שכתבתי את המשפט הנ"ל בהדגש, אנשים לא מבינים, אז נפעל בדרך אחרת... כל תשובה שנכתבה בטופיק - נכונה ככל שלא תהיה, לא תזכה! אז תמשיכו לנחש, אולי מישהו שמבין עברית יזכה בסוף. ומי שישחק איתי בפרנציפ, אני ישחק אותה פרנציפ כפול ומכופל. אז כנראה שבפורום "בנים בלבד" אני פנינה דבורין, אבל כאן אני זהבי עצבני או ורדה רזיאל ז´קונט.

אוקיי..

ג´ורג´ מייקל, קיאנו ריבס, ג´וני דפ, אמיר פיי גוטמן (?) כשאני חושבת על זה גם אלי מרקו מלחיי האהבה.. מה היה שמו? אסי משהו.. בלהה... או משהו אחר בסגנון...פרח מזכרוני

marco23

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif הפתרון לחידת מר-קוקו ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אז מה היה לנו בפינה ? הניחושים של "בנים בלבד": רפי גינת ??? סולימן א-שפי ?- לא נסחפנו קצת ??? רמי דותן ? חיים צינוביץ´ ? יהודה לוי (כבר היה בפינה הזו) ? וגם לא כתמי רורשך, למרות שזה נראה כמו. הניחושים של "גאווה צעירה": ג´ורג´ מייקל ? קיאנו ריבס ? ג´וני דפ ? אמיר פיי גוטמן (שמשום מה תמיד מופיע בין הניחושים שלכם) ? יהודה לוי (כבר אמרתי קודם) ? מתי אטלס ("אלי מרקו" בסדרה) ? והנה לפניכם הפתרון
התשובה היא כמובן עברי לידר זמר גאה ומוצהר שיצא מהארון לאחרונה.
מי שניחש ראשון נכונה הוא, עוגי עוגי ("בנים בלבד")
כל הכבוד, אחי!
- רשום לעצמך נקודה. זכית בניקוד זה ביושר
הנה סיכום ביניים של הניקוד שנצבר עד כה ב-"בנק" :
שרימפיניון
- שלוש נקודות.
EyeSeeYou
- שתי נקודות.
עוגי עוגי
- שתי נקודות.
מאי
- נקודה אחת.
אביב נטר
- נקודה אחת.
BlueCat
- נקודה אחת.
theshadow3
- נקודה אחת.
Mutant Enemy
- נקודה אחת.
Happy Phantom
- נקודה אחת.
גלעד יא
- נקודה אחת. להתראות בפעם הבאה... שלום!!!
שלכם באהבה,

למעלה