פינתו של מר-קוקו

marco23

New member
../images/Emo41.gif פינתו של מר-קוקו ../images/Emo163.gif ../images/Emo70.gif

שלום לכל.. כל.. כל.. כל... חברי הפורום! הפינה מועלת גם בפורום "בנים בלבד" וגם בפורום "גאווה צעירה". אז יאללה מתחילים... והנה לפניכם דמות מעוותת חדשה
האם מישהו מזהה ? מי שמזהה ראשון נכונה - זוכה בנקודה המטרה: לצבור בסוף כמה שיותר נקודות. ( הנקודות שנצברו עד כה לא נמחקו והן מחכות לצבירה של נקודות נוספות )
כלל ברזל: אין לרשום תשובה בטופיק, אלא בגוף ההודעה בלבד !
מי כאן יזכה ? ומי כאן יבכה ? מי כאן מפריע לכם לצבור נקודות ? מוכנים ? למקומות... היכון... צא! ________________________________________________________
פניה לכל חברי הפורום:
מי שיודע את התשובה לחידה, מוזמן לפתור בכיף, אבל אנא ממכם, אין צורך וגם רצוי מאוד לא לשים את התמונה המקורית (גם אם אתם בטוחים שהניחוש שלכם נכון במאה אחוז), היות שגם ככה אני מציג אותה למחרת. זה מצד אחד מיותר, מצד שני מפריע לאחרים להשתתף, וזו זכותם. ________________________________________________________
תזכורת:
"פינת הטריוויה השבועית של מרקו" עדיין מחכה להצעות שלכם לשם חדש. ________________________________________________________ בהצלחה לכולם... שלכם באהבה,

marco23

New member
אנשים פה לא מבינים עברית ? ../images/Emo46.gif

כמה פעמים אני צריך לחזור, כדי שתבינו ? " לא לרשום בטופיק, רק בתוכן ההודעה !!! " תשובות שיהיו רשומות בטופיק, לא התקבלו כניחוש - גם אם הן נכונות. עכשיו תעשו מה שאתם רוצים.

ניחוש שלי

או אלאניס או השחקנית מסמולוויל. אבל אני לא זוכר את השם שלה אז זה לא משנה.....ואלאניס כבר אמרו. כמה פה בכלל אוהבים אלאניס?

Ophel McNeil

New member
*הולכת לבכות בצד* ../images/Emo117.gif

טוב, כמה דברים - קודם כל, טופיק זה נושא הפורום. כלומר - כל הודעה בפורום הזה אשר קשורה לנושא שלו. כל הודעה בפורום הזה אשר קשורה לגאווה צעירה היא טופיקית. טופיק זה לא כותרת ההודעה. שים לב להבדל. דבר שני - אז כתבתי בכותרת ההודעה ולא בתוך בגוף ההודעה עצמה...
זה באמת כזה קריטי?....

marco23

New member
א. זה מאוד קריטי! ב. תודה על התיקון

בפעם הבאה ארשום "כותרת ההודעה"

PestCTRL

New member
אממ...

זאת ששרה ת´שיר של טיטאניק. נו הצרפתייה-וואנאבי. איך קוראים לה? לעזאזל... או היא או דוגמנית כלשהי... או אוזה מפרפר נחמד...

resputin

New member
(אתה מתכוון לסלין דיון.?)

בכל מקרה, לדעתי זה צריך ליות או שאקירה או המגעילה ההיא, כריסטינה אגילרה כי לפי הנגטיב בשיער רואים שלא כולו באותו הצבע ושיש את התוספות הכהות..^^

למעלה