פינתנו ברים מסביב לעולם

../images/Emo41.gifפינתנו ברים מסביב לעולם../images/Emo41.gif

והפעם הפתעה, כבר חודש שאני מבלה במינכן אבל החלטתי לכתוב דווקא על הביקור בת"א... שבת בצהריים, חבר מתקשר ומספר על אירוע פרטי בנמל (בגוגו), אור היום בצהרים יצר ציפיה לישיבה רגועה סביב בר ריק... אני נכנס ולא מאמין, המקום נראה כמו סצנה מסרט אמריקאי, מלא ביפים ויפות רוקדים וצוהלים. אני ניגש לבר והברמן האדיב קולט מרחוק, למרות הלחץ, את הסימנים ששלי והגיש לי בדיוק את מה שהזמני ואיך שאני אוהב. שרות דומה נתנו גם שתי הברמניות המדהימות. אחרי בירה למצב הרוח (בכוס דקיקה כמו שאני אוהב) ויסקי בישביל הסטייל(קובית קרח אחת קטנה) וקווארבו להתעוררות יצאתי לפזז, אין על המוזיקה בארץ, לא היה צפוף מידי וכולם היו חברותיים (וחברותיות...) כשהגעתי הבייתה, התקשרה ידידה שנמאס לה להיות לבד, חשבתי שהיא זקוקה לאיזו כוסית או שתיים ויצאנו לעיר. באחד הדאנסברים בדרום העיר ירדנו על עראקסאוור (רק בישראל...
) וגילינו כי אנו מבוגרים מכולם ב 5 שנים לפחות, זה לא הפריע לנו לרקוד ולגברבר נחמד לשאול האם אנו זוג, כידיד מפרגן שלחתי אותה לראות במי מדובר והיא חזרה לבנה... היא אמרה שהוא הגזים ואני עניתי שהיא בררנית... ואז היא סיפרה כי הוא הציע לה להצטרף לשלישיה (הוא וחבר)... סגרנו את הערב בצלעות כבש עסיסיות, אין על העיר הזאת
חג שמח
ומתנצל, שוב אין תמונות...

nunimon

New member
אחחחח..... ../images/Emo99.gif

אבל מה יהיה? איפה התמונות????מה זה הפשרנות הזאת שלך? לכולם היום יש מצלמה בסלולרי, ועוד בטח אחרי ביקור בארץ אפשר לדפוק איזה תצלום....

ומה התרוץ שלך?

עשיתי לך ביקור פתע בעבודה ואמרו לי שיצאת (שבת שעברה). וחוץ מזה, אתה עובד שני מטר משם, קפוץ, צלם ושרשר...

nunimon

New member
זה אתה שם מרים את היד../images/Emo35.gif

או, ככה, אני אוהב אותך... משקיען...
קוּשרתָ...

למעלה